2009 Eylül Anneleri

birde bu arada bugün benim doğum günüm.. bir seviye daha atlatım hayatta level 3 teyim.. yani 30 oldum kızlar yaaaaaa :53:

Allah kavuştursun hayırlısıykla yapsın gelsin inşllh.eymen iyi çok şükür herzamanki gibi fazla aktif sadece :emir_bebek: c.tesi kayınvalidemin evinde günüm var benim evde yapacaktım kadın öyle ısrar ettiki millete hava atacak gelinin gününü bile kendi einde yaptı diye ama değişen bişey olmayacak. temizlikçi tuttum cuma günü için tatlılarıda ben yapacağım .evimde olsam daha rahat olurdum enazından şimdi sığıntı gibi

amın canımm ınsallah...temızlıkcı nıye tuttun..kayınvalıdenın evını temızlesın dıyemı ...ne gunu altınmı paramı?

selam hanımlar bende geldim...
Allah kavuştursun Aylin su aksın geçsin askerliği inşallah..
sümeyyecim sende hoşgeldin özledik valla.. ayrıca senin günün neden kv evinde oluyor ki anlamadım...bu dururmun neyiyle hava atacak..neyse vardır bir bildiği o zaman...

kızlar ben dün akşam Badenin kolunu incittim.. oynuyoduk birlikte kanepenin üzerinde oda çıkmaya çalışıyordsu bende tuttum kolundan çektim ama incittim çocuğun kolunu.. önce çok ağrıdı dedi biraz ağladı ama şimdi hiç kullanmıyor.. biz tutup kaldırıyoruz kolunu sesi çıkmıyor o zaman ama kendi kullanmıyor..nolmuştur sizce.. dr götüreyim mi..

sagol canım cok gecmıs olsun sanada gotur bence...kucukken benımde olmustu ...

birde bu arada bugün benim doğum günüm.. bir seviye daha atlatım hayatta level 3 teyim.. yani 30 oldum kızlar yaaaaaa :53:

bu arada bı gun daha bekleseydın yaa....ogretmenler gunuyle bırlıkte kutlardın...:1:ama nerden bılesın ogretmen olucagını...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...NICE UZUN YILLARA AILEN VE SEVDIKLERINLE INSALLAHH...

doğum günün kutlu olsun . geçmiş olsun kırık çıkık olsa hiç duramazdı ağrısından incinmiştir muhakkak ama istersen dr göser için rahatlasın.
kayınvalidemin arkadaşları günde benim sadece param dönüyor başta senin evin batmasın bize gelsinler dedi arkadaşlarına öyle demiş fedakar cefakar insan.. bende mecburen evini temizletmek için temizlikçi tuttum

nasilsiniz kizlalar
aylincimcanim allah kavustursun.egelilerin bir sozu vardir.``sen kizini islah et terbiye et,oglunu asker evinde islahda ederler terbiyede ederler ```drlerrrr...
husniyeseker iyiki dogdun esinle badisinle ve gelecek olacak bebislerinle nicenice senelereeeeeeeeeeeeee
sumeeyyyeeewayyyyy wayyyyy wayyyy kv fedakarligi gozlerimi doldurdu hayatimmmmm:)))))) nasilsin buarada yoktun ortalikda..

offffffffff kizlar cok isim var ama yapacak gucum yokkkk ne yapacagim bilmiyorum:(((((((((((((((

sağolun kızlar.. büyüdüm kocaman oldum.. :32: evet aylin birgün daha beklesem iyi olcakmış o zaman tam doğuştan öğretmen olurdum dimi...
evet ağrısı olsa dediğiniz gibi duramamz ama yinede içim rahat etmiyor olmazsa öğleden sonra götütürüm dr içim rahatlar..heleki ben incittim çocuğumu daha çok üzülüyorum..
sümeyyecim gözlerim dolsu valla kaynanacağının fedakarlığına ...ne kaynanalar var yaaa...
demetim yrma kendini artık boşver ömür biter iş bitmez bu hayatta...

Doğru söylüyorsun demetcimm...inşallah...dediğin gibi olur üzüyor bizi velet....akıllanırda gelir...sen nasılsın...

merhaba hnımlar bende temizlikçi tutabilsem keşke ahh nerde hayatta para vermez annesinin babasının lafı da bitmez zenginlediniz eve temizlikçi tutuyonuz diye aldığım herşey batıyo zayen doğum günün kutlu olsun bende 30 oldun ama kabul edemiyorum 14-121981 daha bu sene olucam diyorum

hüsniyecimm....takma kafana canım ya olur öyle şeyler isteyerek yapmadın yaa...bende geçen gün duruya bı bagırdım cocom cok korktu hakım olmaadım ...sonra bende agladım...uzuldum ne kadar kotu bı anneyım dedım ama napıyım zaman zaman oluyor ıste ...:50::50:

bende şu caliouya bakarken kendimi kötü anne gibi hissediyorum sonra bi süre sonra geçiyor tabi :1:

bırak sumeyye ALLAH aşkına onlar da tam bı gerızekalı herseye tamam...hıc kımse oyle olamaz kı olmamalıda bence...

onların tuzu kuru ev araba para çocuğa bakıcı aile büyükleri bebeklere bakar öyle hayatım olsa benimde yüzüm güler çocuğa herşeye tamam derim sıkıyosa bu hayatı yaşa öyle anlayışlı anne baba ol

doğru söylüyorsun....aslında pedagoglar caliou dizisinin ebeveynlerinin davranışlarını doğru bulmuyorlarmış...bencede doğru değil..türk olsun yabancı olsun ...kaç tane aile onlar gibidir bence hiçbiri....aman neyse...sümeyye kızacak şincik...:34:

yokbeeeeeeee bende çok kızıyorum onlara kötü örnek oluyorlarlar çocuklara çocuklar bizi beğenemyeck sonra.neyse keloğlanı izlesin en iyisi nede olsa bizden

ilahi sümeyye...keloğlanı izlesin doğru valla köy çocuğu nede olsa...pek zararı olmaz...pepede bızden kızz bak o yıne bı nebze ıyı ....ondada bı şuşuvar ALLAHIM delı oluyom hep aynı jenerık muzık...pepenın mavileri çoğalıyor...ağlıyormuş gıbı şarkı soyluyor...kıraçın karısıymıs oda...

pepeyide sevmiyorum be mıymıy konuşuyor artist. benim oğlum konuşamıyor zaten morallerim bozuk herkes bu hastanede karışmışmı diyorlar sen çocuğun geveze olmalıydı diyorlar.:27:

aman konusur be yavrum ...yaramaz cocuklar bırde erkek cocukları gec konusurmus...yıpratma kendını konusur...omrumuzu bıtırıyorlar anasını satayım...ay yurusun ay koşsun ay konuşsun..

yok be derdini anlatıyor zaten. millet bana çocuğa sıra vermiyonki konuşsun diyo :9: yarın izin aldım evdeyim yarın akşam misafirlerim var pazarda işe geldim diye haftaiçi iznim vardı kullanayım bari

bende gecen ay esımın halasının kızının gunu varmıs gorumcesıyle bırde arkadaslarıyla bırlıkte yapıyorlarmıs benıde cagırdılaar bende gıtıım ...cocuk yok ama...bekar gıbı takılıyorsunhafta sonu aksam oluyor bu haftada pazar gunune ayarlamıslar...dısarda yapılcakmıs...guzel ya ben begendım yenı arkadaslar ıyıler...ben memnunum hepsı benden buyuk aslında ama sevmısler benı ...sevılmıcek kadınmıyım yahu demı sumeyye...:51:

yok be derdini anlatıyor zaten. millet bana çocuğa sıra vermiyonki konuşsun diyo :9: yarın izin aldım evdeyim yarın akşam misafirlerim var pazarda işe geldim diye haftaiçi iznim vardı kullanayım bari

ohh ne guzel...dıcemde mısafır olunca pek güzel olmıyacak...sana kolay gelsın ozaman...

Back