2009 Eylül Anneleri

günaydın bugün öğleden sonra ve yarın full hizmetiçi eğitim kursu var uyumaya az kaldııı

günaydın güzel anneler... geçmiş olsun aylincim.. en azından teşhii konuldu durucuğun..dikkat edersen atlatır inşallah annesi..

en önemli şey gerçekten sağlık.. allah hiçbir anneyi yavrusunu hasta şekilde göstermesin..neler neler var aslından şükredecek şeyimiz çok..

mervecim sanada geçmiş olsun canım.. allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın..
demetcim gönlüne göre olur inşallah ama çokta yıpratma kendini öenmli olan nasıl doğuğu değil sağ salim doğması...

sağol hüsniyecim...evet ben ogun oraya gıttım yaa hayatın gerçeklerini gördüm...şükrettim binlerce kez şükrettim rabbime...artık zayıf olmasınıda takmıyorum kafama...onun ıcınde metabolızma testı yapıcaklar 5 aralıkta...bakalım ıns bısey cıkmaz...

iyi akşamlar hanımlar evi toparlamaya çalışıyoruz doğum için anca yoluna girer ev ufak olunca 2. bebeişe yer açmak için düzenleme yapmamaız gerekiyo daha büyük temizlik yapılacak onun öncesinde eşyaları düzenlemeye başladık telaş başlıyo yani halılarımı vericem yıkansın egemenin şifonyeri ona yetmiyo erdeme hiç yetmez sürgülü gardrop alıcaz yukarıdaki banyo kullanılamıyo kış dolayısla aşağıdaki banyoda çocukları yıkamak için yer açıcaz egemenin odasına sepet beşik konulacak ben ve kuzularımı orada yatıcaz iş çok çok vitrindeki eşyalar mutfağa kaldırılıcak çoğu gereksiz iş çıkarıyolar yıka sil temile eşya azaltılıcak lambalar kapılar camlar ben yazarken bittim ya siz :))

şimdiden kolay gelsin sana ozaman....bende kiralık ev arıyorum nazan ....aklında bulunsun varsa sızın oralarda soylersın bı zahmet....

selam hanımlar ben geldim...
off nazan vallaha işin çokmuş anacım ben daraldım burda okurken allah kolaylık versin anacım dikkat et kendine...
aylinim hayırdır ne oldu neden ev değiştiriyon..

günaydın hanımlar evin beyleri uyuyo 3-5 sene sonra evde tek hanım olarak iyice külkedisi gibi olurum herhalde işlerden arta kalan zamanlarda kk yazarım :)) egemenin öğle uykusunu kaldırıyım gece erken yatsın diyorum çok geç uyuyo fakat 5-6 gibi sızıyo bu sefer 8-9 gibi uyanıyo gece daha da geç yatıyo ne yapıcam bir akıl verin

valla doğru diyosun nazan evde üç erkek topla topla arkasını bitmez valla.. allah kolaylık vesin ama bazı erkek çocukları kızlardan daha düzenli ve temiz oluyor.. inşallah öyle olurlarda çok yorulmazsın...

selam hanımlar ben geldim...
off nazan vallaha işin çokmuş anacım ben daraldım burda okurken allah kolaylık versin anacım dikkat et kendine...
aylinim hayırdır ne oldu neden ev değiştiriyon..

bızım ev tek oda ısınıyor dogalgaz sobası...doktor dedıkı evın her odasının aynı ısıda olması lazımm...sık sık hastalanmasının bı sebebıde budur dedı...sıcak odadan soguga cıkması ...o yuzden peteklı daha muhafazalı ev arıyorumm...

aylin hayırdır bakarım tabi

iyi olur canım yaa...siz tam olarak nerde oturuyordunuz...çağrı markete yakındınız sanırımm...

özdayı camiinin sokağındayız birazcık aşağıda bizim ev yani ama bu semt hep rüzgar alıyo evin muhafazalı ve kullanışlı olması çok önemli biz de evde heryeri tıkıyoruz yinede çok ısınamıyo rüzgar alan cephe eşime söylerim o buranın yerlisi doğma büyüme buralı

anladım nazancımm...sızın orası uzakmıs ya ben barbarosa yakın olsun ıstıyorum ...sağol tatlım yinede...

kapanışı ben yapmışımm açılışıda ben yapım bari...:19: zaten şu aralar topikte yine sessizlik hakimm...neysee...:63:gunaydınn hepinize...

kardeşim askere gitti...kızlarrr....ALLAH kavuştursun dimi ...inşallah akıllanırda öyle gelir....

Allah kavuştursun hayırlısıykla yapsın gelsin inşllh.eymen iyi çok şükür herzamanki gibi fazla aktif sadece :emir_bebek: c.tesi kayınvalidemin evinde günüm var benim evde yapacaktım kadın öyle ısrar ettiki millete hava atacak gelinin gününü bile kendi einde yaptı diye ama değişen bişey olmayacak. temizlikçi tuttum cuma günü için tatlılarıda ben yapacağım .evimde olsam daha rahat olurdum enazından şimdi sığıntı gibi

selam hanımlar bende geldim...
Allah kavuştursun Aylin su aksın geçsin askerliği inşallah..
sümeyyecim sende hoşgeldin özledik valla.. ayrıca senin günün neden kv evinde oluyor ki anlamadım...bu dururmun neyiyle hava atacak..neyse vardır bir bildiği o zaman...

kızlar ben dün akşam Badenin kolunu incittim.. oynuyoduk birlikte kanepenin üzerinde oda çıkmaya çalışıyordsu bende tuttum kolundan çektim ama incittim çocuğun kolunu.. önce çok ağrıdı dedi biraz ağladı ama şimdi hiç kullanmıyor.. biz tutup kaldırıyoruz kolunu sesi çıkmıyor o zaman ama kendi kullanmıyor..nolmuştur sizce.. dr götüreyim mi..

Back