Allah kavuştursun hayırlısıykla yapsın gelsin inşllh.eymen iyi çok şükür herzamanki gibi fazla aktif sadecec.tesi kayınvalidemin evinde günüm var benim evde yapacaktım kadın öyle ısrar ettiki millete hava atacak gelinin gününü bile kendi einde yaptı diye ama değişen bişey olmayacak. temizlikçi tuttum cuma günü için tatlılarıda ben yapacağım .evimde olsam daha rahat olurdum enazından şimdi sığıntı gibi
selam hanımlar bende geldim...
Allah kavuştursun Aylin su aksın geçsin askerliği inşallah..
sümeyyecim sende hoşgeldin özledik valla.. ayrıca senin günün neden kv evinde oluyor ki anlamadım...bu dururmun neyiyle hava atacak..neyse vardır bir bildiği o zaman...
kızlar ben dün akşam Badenin kolunu incittim.. oynuyoduk birlikte kanepenin üzerinde oda çıkmaya çalışıyordsu bende tuttum kolundan çektim ama incittim çocuğun kolunu.. önce çok ağrıdı dedi biraz ağladı ama şimdi hiç kullanmıyor.. biz tutup kaldırıyoruz kolunu sesi çıkmıyor o zaman ama kendi kullanmıyor..nolmuştur sizce.. dr götüreyim mi..
birde bu arada bugün benim doğum günüm.. bir seviye daha atlatım hayatta level 3 teyim.. yani 30 oldum kızlar yaaaaaa
yok be derdini anlatıyor zaten. millet bana çocuğa sıra vermiyonki konuşsun diyoyarın izin aldım evdeyim yarın akşam misafirlerim var pazarda işe geldim diye haftaiçi iznim vardı kullanayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?