2009 Eylül Anneleri

kız aylin dikkat et anacım .. valla sen maaaşı kaptırırsın bu gidişle açıklara...
ben 6,7,8 sınıfları okutuyorum..29 ekim iptal edildi yaa çok koydu bana bende bütün sınıflara marş dinletiyorum..

anladım canımm...29 ekım ıptalı sacma oldu aslında...sonucta gobek atılmıyor...

bılıyormusun husnıye hep sınıf ogretmenı olmak ıstemıstım...hayallerımı kocam bıtırdı...olsun kısmet boyleymıs...kısmette veznedar olup acık vermekte varmıs...

sınıf öğretmenliği zor ama güzeldir..neden bitirsi hayallerini kız.. istemedi mi öğretmen olmanı..

Son düzenleme:
kızlar gecen cumadan berı duruya arı sütü ve keçiboynuzu pekmezi veriyorum her sabah aç karınla 1 tatlı kaşığı...aranızda kullanan oldumu hiç...

yok anacumm yaa ben üniye hazırlanırken cıktı karsıma aklım basımdan gıttı zatenn..bende bahaneye bakıyormusum ...ıstedıgım puan olmayınca ben okumıcam calıscam dedım aılem uzuldu...bır ıkı ay sonrada evlenme kararı aldım ıste sonuc burdayımm..klasık olarak evlı mutlu cocukluu....

olsun kız öüzülme zaten öğretmen olanda pişman olmayanda bu memlekette.. öğretmenin hali ortada zaten iç güveyden hallice.. bak ne güzel işin var , sevdiğin bir eşin birde boncuğun var daha ne olsun yaa...

ben hiç arı sütü denemedim faydasını görürsen haber ver..

sümeyye kız az daha bekle eymenle girersin ne kaldı şurda..bende istiyorum yeniden girmeyi ama çalışmak zor geliyor yani...yok yok benden bir halt olmaz valla

ben imam hatip mezunuyum engeller kalktı denidi kendimi denemk istiyorum okumanın yaşı yok nasılsa .alese de başvurdum seneyede tekarar kpssye gireceğim...benim kadar ösym ye katkıda bulunan daha kimse varmıdır acaba

seneye össye girecem belki öğretmenlik kazanırım yaşım daha genç nasılsa...

ben imam hatip mezunuyum engeller kalktı denidi kendimi denemk istiyorum okumanın yaşı yok nasılsa .alese de başvurdum seneyede tekarar kpssye gireceğim...benim kadar ösym ye katkıda bulunan daha kimse varmıdır acaba

sumeyyee sende a...buldun k...arıyosunn...otur oturdugun yere...memur degılmısın kzıım ne dert cıkarıyon basınaa...ohh al maası yat asagıı...

saka saka...bı yandan ıyı bısey yapıyorsun...hedefın var yanı guzel...sen hangı setlerden calısmıstın...kpss gırerken ..

gunaydın kızlar...kotu bır haberle basladım gune...yanımda calısan arkadasımın annesı vefat ettı..rahmetlı 2 ay once akcıger kanserıne yakalanmıstı...dun aksam vefat etmıs...RABBIMM AILESINE SABIR VEFAT EDENEDE RAHMET EYLESINN....

Allah yardımcıları olsun .Allah rahmet etsin geride kalanlara sabır versin..benimde bugün oda arkadaşım çok suratsız ne gülüyor ne konuşuyor bende aynen ona öyle davranıyorum 27 yaşında kimsenin nazını kaprisini çekememmm kusura bakmasın..

günaydın gececi bir hafta daha ne var ne yok sizlerde bende bayram temizliği yapamıyorum gündüz uyuyo eşim zaten anca sil süpür ağır işe giremiyorum

amın canımm...oda arkadasın herzamanmı boyle yoksa...bugune mahsusmu???senınle ıyı calısma arkadası olabılırdık...

günaydın gececi bir hafta daha ne var ne yok sizlerde bende bayram temizliği yapamıyorum gündüz uyuyo eşim zaten anca sil süpür ağır işe giremiyorum

gunaydın canım hg..bende bır haftadır bayram temızlıgı yapmaya calısıyorumm..cogu gıttı azı kaldı mutfak yarım kaldı banyo var bıde sılıp supurdummu tamamdır bu ıs camasırlar her daım yıkanıyor zaten ...su evın duzenını kurmak kolayda devam ettrımek gercekten cok zor hele calısan hanımlar varmı tuyolarınız...ev duzenı ıle ılgılı...ıslerınızı yetıstırebılıyormusunuz...

herzman iyidir ama sevgilisiyle tartışmış da.yani sebebi değilim ama sonuçları çekiorum...inşllh kız kpss kazan gel kırşehire

slm kızlar.. badiş hastalandı geceden beri kusuyor 6-7 kere kustu.. bende sabah bakıcımla doktora götürdüm tahlil yaptırdık mikrop çıktı... şimdi iyi çok şükür kusması durdu sanki ateşi ishalide yok.. inşallah kolay atlatırız..

geçmiş olsun badiş hanıma bayram öncesi hastalık çıkarmasın tabi inşllh hiç hasta olmazlar kusma için bi fitil varmış

herzman iyidir ama sevgilisiyle tartışmış da.yani sebebi değilim ama sonuçları çekiorum...inşllh kız kpss kazan gel kırşehire

bosver ozaman tın tın olayı...bende cok ısterım baska sehırlere gıtmeyıde...kocamı napcaz...:26::44:

canımm cok gecmıs olsun...ahh bu mıkroplar...benımkıde hala duzelemedı...burnu tıkanık oksuruor...sınır oldum ılaclarını bıraktım ama boyle olmıcak aksam cıkısta yıne goturcemm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…