2009 Eylül Anneleri

slm kızlar..nasılsınız diyecem ama aylinim maşallah keyfi çok yerinde Allah bozmasın..içiyorsa duruya bol bol ballı ıhlamur ver iyi gelir..
Sümmeyeycimde hakketen senin bu kocanda bir dayağı haketmiş artık iyice bir çırpsaydın..
benim haftasonum gayet klasik geçti ..ev temizle sonra dışarı çık dolaş gel..offf sıktı bu hayat artık beni yaa...değişik birşeyler istiyorum ama yok napsam ki..

evet tam dayaklık aslında haftasonumu mahvetti. ama kendiside rahat edemedi.pazarda amcasıgilie gittik kayınvalidemde cam silmiş herkeste belin ağrıyor niye sildin dedi oda gelinler gelip silmiyor bana kaldı dedi bende kızın silsin dedim.1 gün çalışıyor 3 gün evde dedim.ama onun işi çok hangi birine yetişsin diyo bende valla bende cumartesi evi temizledim pazarda öğlene kadar zeytinyağlı sardım bayram dönüşü kolaylık olsun diye benmi geleydim dedim. kaynanamın rengi değişti.sanki bizim anamız yok kızına kıyamıyormuş..:53:
aylin ne güzel gezmişsin bize dua etseydin üsküdarda aziz mahmut hüdai de iftara gitmiştik 2 defa çok güzel maneviyatı yüksek biyer..

hg sumeyyecımm ve husnıyecımm....sınoptan kusburnu geldı...onun cayını yapıyorum ıcıne bal koyuyorum ıhlamurdan daha ıyı ıcıyor...eksı ya sevıyor durucuk...husnıye benımde herzaman klasık gecer arada bır zorlada olsa bızımkı yapar boyle bır degısıklık...

sumeyye evet canım azız mahmut hudaı hz.kabırıne gıttık...kendısını saglıkta hastalıkta zıyarete gelenler ıcın ettııgı cok guzel bı dua etmıs..
Sevenleri için şu duası meşhurdur: "Sağlığımızda bizi, vefatımızdan sonra kabrimizi ziyaret edenler ve türbemizin önünden geçtiğinde Fatiha okuyanlar bizimdir. Bizi sevenler denizde boğulmasın ahir ömürlerinde fakirlik çekmesin, imanlarını kurtarmadıkça göçmesin."

bende hepımız ıcın dua ettımm...rabbım dualarımızı kabul eylesın...

aferin durucuğa nelerde içiyor yarasın kuzuma.. bizede kuşburnu marmelatı geldi çok güzel ama benim danam yemiyor ki bizimki süt, portakal suyu ve su dışında birşey içmiyor. eskiden ıhlamuru severdi şimdi onuda içmiyoruz .. bir hastalanırsa yandım ne yiyor ne içiyor geçmez hastalığı...
allah dualarını kabul etsin herşeyi gönlüne göre versin canım..

kız sümeyye aferin sana hemen lafı yapıştırıyon sonuçta bir hafta sonun var kendi evini mi temizlliyecen onun evini mi canım..

kızlar ben emzik bırakma çalışmalarına başladım.. emziğinin birinin ucunu kestim diğerlerineide kaldırdım.. ilk önce çok şaşırdı emzik kırılmış diye diye gezdi ama ama ucu olmasada cup cup emiyor.. sanırım bu yöntem pek başarılı olmayacak...:26:

husnıyee bende eskı memelerının hepsını attımm suan sadece 1 tane var onuda begenmıyor...uyurken alıyor sonra agzından cıkarıyorumm...bende cok ıstıyorumm...hem bıberonu bıraktırıyım dıyorumm...

sumeyye sende ıyı demıssın...senınkıde patavatsız...ıyı bırı olsa derdı kendı ısımı kendım gorurum ıkısıde cocuklarına baksın dıye...ama nerdee...bakalım bızımkıde bayramda ne ıncıler dokturcekk...uzakta olunca bırıktırıyorr...bu arada annemıde goturcem herhalde...

bende isitiyorum bıraksın artık her yere taşı yıka temzila bıktım artık..hem dana kadar oldular baklaım inşallah fayda eder.. bir iki gün sonra ucunu azcık daha keseyim iyice kısalırsa belki hepten umudu kesilir..daha ondan sonrada tuvalet eğitimivar sırada.. onuda atlatırsak artık iyice büyüdü deriz artık..
dün benim sıpam üstündeki hırkasını çıkarmaya çalışdı çıkaramamış .. ondan sonra başladı bir ağlama "yapamıyom yapamıyom" diye.. yavrumun nasıl zoruna gitti bir hırkayı bile çıkaramamak.. çok güldüm akşam akşam yaaa...

evet canım tuvalet egıtımınıde gordumu tamamdır...aynı donemde baslaıyalım ıstersen sen ne zmaan dusunuyorsun...sımdı bızımkı yaptıktan sonra dıyo eee eee yaptım ...yapmadan once soylesene kızım dıyorumm...tamam dıyor az ustune dussem soylıyecek sanırımm....

evet en zoruda tuvalet eğitimi olacak sanırım..Duru yine söylüyormuş Bade hiç söylemiyor.. altı açıkken keyifle oturağına yapıyor ama çişini hala söylemiyor.. ben iki üç ay sonra yavaş yavaş başlarım diyorum.. sen ne zaman düşünüoysun..en ideal 2.5 yaşında başlamakmış .. deneyelim baklaım...

bende oyle dusunuyorum canımm...doktor demıstı..2.5 yasında baslayın dıye...bende gozumde cok buyuttum ıns..cabuk ogrenır sabır ısteyen bır ıs netıcede...halılarıda yıkamaya verıyım vermıyımmı kararszım ...

valla benimde gözüm korkuyor ama bütün çocuklar nasıl öğrendiyse bizim kuzularımızda öyle öğrenecekler...
güzel kızım keşke bu kadar hızlı büyümese.. cuma günü kızıma güzel bayramlıklar aldım.. şortlu bir takım kırmızı daha giydirmedim bakalım nasıl olacak..

evet ya tuvalet iş ne oalcak bilmiyorum eymen kendisi tuvalete girmiyor biz girdiğimizdede basbas bağırıyor kapıda..

nasilsiniz
bebisleirniz nasil
bende hersey ayni hastahane ev terapi masaj aralarinda mekik dokuyorummmmm
allaha sukur iyiyim biraz daha pasamda oyungrubunda bugun son gunu
daha gondermeyecegim

nasilsiniz
bebisleirniz nasil
bende hersey ayni hastahane ev terapi masaj aralarinda mekik dokuyorummmmm
allaha sukur iyiyim biraz daha pasamda oyungrubunda bugun son gunu
daha gondermeyecegim

hosgeldın hayatımm...bızler ıyıyız cok sukur...erdanayımınn resmıde super ...çoook yagusuklu :nazar::23::23:gozume kestırdım..:49::49:hamılelık nasıl gıdıyor dıcem masaj falan ohh ıyı valla...arayı uzatma canımm sık sık gorelım senı burda zatren ne kaldı sunun surasında kızında gelınce zor ugrarsın buralara...

hosgeldın hayatımm...bızler ıyıyız cok sukur...erdanayımınn resmıde super ...çoook yagusuklu :nazar::23::23:gozume kestırdım..:49::49:hamılelık nasıl gıdıyor dıcem masaj falan ohh ıyı valla...arayı uzatma canımm sık sık gorelım senı burda zatren ne kaldı sunun surasında kızında gelınce zor ugrarsın buralara...

sekerim sende durunun resmini koy bari belki dunur oluruzzzzzzzzzzz:))))))
burasi bende tutku yapdi canim gecede olsa size laf yetisdirir yatarimmmmm
durum tamameen iyilesdimi anneisii

merhaba hanımlar bu kış iyi başladık inşallah böyle gider egemende tık yok maaşallah hep tetikteyim tabii kolluyorum hamileyim ya aman hastalığıyla uğraşmıyım diye yelek panduf elimde geziyorum çıplak yere basmasın aman üşümesin diye bayram için değişik bir kombinasyon yaptım kuzuma fotoğrafını eklerim nar çiçeği pantalon giyecek kısmetse tikky gençlik gibi dar skiny kesim öpüyorum sizi ve minik kuzularınızı

günaydın.......çayımın şekerleri... eymen bugün bakıcıya gitti umarım kadının evi sıcaktır.

selam hanımlar...ben geldim büyük br çoşkuyla.. üç gündür çocuklara 10. yıl marşı dinletiyorum.. gerçekten müthiş .. hele kenan doğulu çok güzel hazırlamış..

günaydın canlarımm...ancak gelebıldım...10 tl acık verdım sabah sabah... :26:benım kpss sart oldu bana bu ne yaa son zamanlar 100 50 20 5 off.....

Back