2009 Eylül Anneleri

erkekler boyle ıste...aslında esım merhametlıdır...onun yerıne koyuyorum kendımı...yanı hersey karsılıklıdır...bende calsııyorum ...bılmıyorum yaa...sınırlerım bozuk...fırtına oncesı sessızlık hıssedıyorumm...aksama kıyamet kopacak..

günaydınnnnnnnnnnn güne moralsiz başladımmmm ne bileyim içim sıkılıyor hasta oldum onunda etkisi vardır herhalde..

gunaydinkizlar
nasilsiniz
dun geceden beri hastanedeydim yaaaa cok kotuyum sizde neler varrrr
eymenimin iyilesdigine cok sevindim
aylincim bosver takma kocaniiiiii o senin ailen sonucda ama idare boyunu kacirmaaa

selam hanımlar..
geçmiş olsun demetcim hayırdır ne oldu iyiyisin dimi.. bebişde iyidir umarım..ne oldu anlat bakalım neden hastanede kaldın..

sümeyyecim hayrıdrı neden daraldın bu kadar .. gel bir kahve yapayım sana efkarın dağılsın...

aylinnn nerdesin..

kkizlsr bobrek tasi dusuruyormusum
onadan kaldim birde sidik torbam intihap kapmisss
offffffff ama agrilari cok zorrrr

geçmiş olsun demet taş da ne zordur.çocuk olsa en azından onca acının sonunda sonuç güzel taş öylemi sancılan sancılan sonuçta taşşşşşşş..ayyy işyerinde çiğ köfte yoğurdum ellerim titriyor...

çok geçmiş olsun demetcim.. allah kolaylık versin çok zor derler hep şimdi birde bebeille daha zordur eminim.. dualarım seninle çabuk düşürürüsün inşallah...

kız sümeyye hayırdır ne çiğ köftesi..

şu hazır satılan paatesli çiğ köfteler varyaa ondan aldım yaptım değişiklik olsun diye yaşpastada yaptımmm ama ben yiyemedimmmm

ben yaptığım şeyden pek yiyemem..birde arkadaş suyunu fazla katmış tam istediğim gibi olmayınca hevesim kaçtı

evet insan kendi yapınca kokusundan doyuyor zaten başkaları yapınca daha iştahlı yiyorsun.. ama ben şimdi hiçbirşey yiyemiyorum.. valla gözümde dönüyor pastalar kekler.. ama az kaldı son bir ay

merhaba dün egemen ve kardeşimle çarşamba pazarına gittik 3 sene sonra büyük bir semt pazarına çıktım bu evlilik beni gerçekten eve hapsetti avm ve market dışı yerlerdede yaşm varmış :))

kızlar merhaba....ben geldım ..benım bıdık yıne hasta atesı cıktı grıp oldu sanırım...oksuruyor..burnu akıyor...evdekı ılaclardan verdım bakalım nasıl olcak...bugun yarım gun sızde bılırsınızkı 29 ekım arefesı...:72::72::72:
ıslerımde var agdaya gıdıcem...evde mutfak benı bekler..dun tum gun evdeydım hıc bı ıs yapmadım hep oynadım kızımla...alısmısım 5 sendır calısmaya evde durmakta canım sıkıyor...cok sukurkı bı ısım var...yıne cook sukurkı bı evladım bır kız evladım var..:nazar::nazar::nazar:ALLAH olmayanlara versın...

evet yarım gün tatil ne var öğleden öncede evli mutlu çocuklu bayanlara tatil etselerdi :))) geçmiş olsun aylin kış demek hastalık demek

evet yarım gün tatil ne var öğleden öncede evli mutlu çocuklu bayanlara tatil etselerdi :))) geçmiş olsun aylin kış demek hastalık demek

sağol canım...kışı bu yuzden sevmıyorum ıstee...ağzından bal akıyo tatlım...ne guzel olurdu...kat be kat mutlu olurduk ...:46:

funda arar...ikimizzz...yaa bu kadına hastayım yaa sesı sarkıları cook guzel yorumluyor...suan onu dınlıyorum aska geldım yannee...gelsem nolcak kı ya bızım herif tam aşk adamı...:31::57:

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Eylül Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Eylul Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

eylulanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Eylül Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Eylül Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

:49:

slmlar moralleim çok bozuk uyuz gıcık ve hertürlü kötü sıfata layık kocam bugün beni çok kızdırdı. bugün kahraman tazeoğlunun şiir dinletisi vardı bende çok severim kırşehirde hergün bi ünlünün geldiği yer değil 40 yılın başında gelmiş çok heveslendim ben gelmiyorum dedi bende tmam ben kızlarla giiderim dedim çocuğu uyuttum sen evde dur eymen uyanmadan gelirim dedim ama beyefendi olmaz kahveye gidecem dedi ve çekti gitti o can sıkıntısıyla evdeki mobilyaların bile yerini değiştirdim.sonra gelmiş haydi git izin veriyorumdedi bende yok kızlar başka proğram yaptılar dedim tamam birlikte çocukla gidelim diyor. vicdanını rahatlatmak için beni kullanma gitmiyorum dedim.azöncede annesigil aradı bize gelin diye bende gitmiyorum dedim o eymeni aldı gitti ohhhhhhhhhhhh canıma değsin gezme yoksa annede yok ohhh be azıcık rahatladım birazcıkta hamur yoğurursam tamamen düzelebilirim :37: :19:

gunaydın kızlar...hafta sonum cok ıyı gectı ...ıstanbul anadolu yakasında esımın halasının kızına gıttık...pazar sabahıda YUŞA HZ.ve MAHMUD EFENDI HZ.turbesını zıyaret ettık...ordanda kanlıcada yogurt yedık...anlıcagınız harıka bır hafta sonu gecırdımm...durunun oksurugu fazlalastı..hafıf hırıltısı var...napıcam bılmıyorummm....

sumeyye senın kı yıne basmıs damarına...gecen sefer cantayla baglamıstın ...budefa daha pahalıya patlar sanırım ...gonul alma ıslerııı...

Back