Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız aylin dikkat et anacım .. valla sen maaaşı kaptırırsın bu gidişle açıklara...
ben 6,7,8 sınıfları okutuyorum..29 ekim iptal edildi yaa çok koydu bana bende bütün sınıflara marş dinletiyorum..
seneye össye girecem belki öğretmenlik kazanırım yaşım daha genç nasılsa...
ben imam hatip mezunuyum engeller kalktı denidi kendimi denemk istiyorum okumanın yaşı yok nasılsa .alese de başvurdum seneyede tekarar kpssye gireceğim...benim kadar ösym ye katkıda bulunan daha kimse varmıdır acaba
Allah yardımcıları olsun .Allah rahmet etsin geride kalanlara sabır versin..benimde bugün oda arkadaşım çok suratsız ne gülüyor ne konuşuyor bende aynen ona öyle davranıyorum 27 yaşında kimsenin nazını kaprisini çekememmm kusura bakmasın..
günaydın gececi bir hafta daha ne var ne yok sizlerde bende bayram temizliği yapamıyorum gündüz uyuyo eşim zaten anca sil süpür ağır işe giremiyorum
herzman iyidir ama sevgilisiyle tartışmış da.yani sebebi değilim ama sonuçları çekiorum...inşllh kız kpss kazan gel kırşehire
slm kızlar.. badiş hastalandı geceden beri kusuyor 6-7 kere kustu.. bende sabah bakıcımla doktora götürdüm tahlil yaptırdık mikrop çıktı... şimdi iyi çok şükür kusması durdu sanki ateşi ishalide yok.. inşallah kolay atlatırız..