2009 Eylül Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geçmiyor günler ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh..erzincana 1 gün kala

günaydın hanımlar egemenden dolayı dinlenemiyorum bir yatsam 2 gün kalkmıcam ya gece geç yatıyo sabah en geç 9 ayakta gündüz uyuyo dinleniyo ama beni düşünmüyo tabii hep oyun hep koşturma yatırmıyo oturtmuyo bile

selam kizlar nasilsiniz
ya benim tospik kiz donmedigi icin sezeryan olmak zorundaymisim
sezerciler hangi sistemle olayim hangisi daha iyi offffffffffffffffff
normal dogum varken mis gibiiiiiiiii neyse allah hayilrisini nasil etsin
birde iyilesme surecinizide yazarsaniz sevinirim...

selam güzel hanımlar... çok şükür kızım artık kendine geldi..kusmaları kesildi ateşi ve ishali de yok atlattık çok şükür.. tahlilinde mikrop çıktı ama kusarak atlattı sanırım ishalide başlamayınca hiç ilaç vermedim..
sümeyyecim hayırlı yolculuklar şimdiden benim gözüm hiç yolculuğu kesmiyor valla sen ne güzel cesaret edip çıkıyorsun yollara..

kızz demet demek tombiğin dönmedi haa.. ehh birde sezertyanı dene bakalım.. bende sezeryan oldum hüç korkma.. benim tansiyonum yüksek olduğu için genel anestesi yaptılar ama epidural sezeryan daha kolaymış öyle diyorlar.. artık seç beğen gönlün nasıl isterse ona karar ver..sağlıkla gelsinde en önemlisi o çünkü.. ee peki doğumne zaman tarih verdiler mi..

ay ben uzun yolu çok severim.hele kimse olmayacak otobüsle gidecen cama kafayı daya alttan duygusal bir şarkı..
demet bende sezercik oldum.sonrasında falan hiç birfarkı olmadı hemende iyileştim.

selam güzel hanımlar... çok şükür kızım artık kendine geldi..kusmaları kesildi ateşi ve ishali de yok atlattık çok şükür.. tahlilinde mikrop çıktı ama kusarak atlattı sanırım ishalide başlamayınca hiç ilaç vermedim..
sümeyyecim hayırlı yolculuklar şimdiden benim gözüm hiç yolculuğu kesmiyor valla sen ne güzel cesaret edip çıkıyorsun yollara..

kızz demet demek tombiğin dönmedi haa.. ehh birde sezertyanı dene bakalım.. bende sezeryan oldum hüç korkma.. benim tansiyonum yüksek olduğu için genel anestesi yaptılar ama epidural sezeryan daha kolaymış öyle diyorlar.. artık seç beğen gönlün nasıl isterse ona karar ver..sağlıkla gelsinde en önemlisi o çünkü.. ee peki doğumne zaman tarih verdiler mi..
saol canim cevabin icin 15.11.11de hastanede gorusmeem var 20kasim en gec dedi dr ama ben 25 istiyorum erdenayda 25.09.09 oldugu icin:))))))))))))))

ay ben uzun yolu çok severim.hele kimse olmayacak otobüsle gidecen cama kafayı daya alttan duygusal bir şarkı..
demet bende sezercik oldum.sonrasında falan hiç birfarkı olmadı hemende iyileştim.

insallah canim bendede oyle olur
ilk bebekle ikinci bebek farkli oluyor
hayirlisi neyse o olsun

normalde bende severim kız.. ünv 18 saat gidip geldim yıllarca..tek başına güzel tabiki ama yanımda bir canavar olunca hiç gözüm yemiyor valla.. ilk defa bu yaz kızımla 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yaptık onuda geceye aldım uyuya uyuya gittik.. ama gündüz nasl olur hiç bilmiyom valla..

hadi bakalım hayırlısı olsun demet az kaldı valla duble anne olucan .. drunu dinle kız ne zaman diyorsa o zaman olsun.. doğum sonrasıda bir haftada insan kendini topluyor merak etme.. ilk günlerde yatıp kalkman çok zor oluyor onun dışında bir sıkıntısı yok.. ben doğum sonrası ilk gün dışında hiç yatmadım nerdeyse hep ayaktaydım..kim yanında olacak kaynanacığın mı.. yoksa başka birileri mi gelecek?

bende zaten doğumdan önce tayin çıkmıştı doğum yaptım eve geldim ve eşya toplamaya başladım

kızlar merhaba....en sonunda yazabıldımm...cok ıslerım var..neyse...
husnıyecımm badecık ıyılesmıs sevındım...ıns bıdaha hasta olmazlar...
demetcımm sende uzulme...hayırlısı boyleymıs...kızımız sag salım anasıda oyle bır gelsınlerde baska bısey ıstemıyoruz...:nazar:
sumeyye bende ıple cekıyorumm...4 gun 5 gun sonucta calısmıcaz stres atıcaz bol bol...ohh ohh:32:

selam kızlar.. dün badiş yine kustu tam uyumuştu akşam ne güzel.. gece bekledim tekrar kusar mı diye ama kusmadı çok şükür...

kızlar merhaba...kısmetse bu gece cıkıyoruz yola...erken cıkıcam bugun ....hepınızın bayramını kutluyorumm....(telı olanlar ayrıca aranacaktır..:)))kurban kesenlerın kurbanı kabul olur ınsallah...opuyorum...mutlu kalın...:16::16::16::16:

selam kızlar.. dün badiş yine kustu tam uyumuştu akşam ne güzel.. gece bekledim tekrar kusar mı diye ama kusmadı çok şükür...

canımm gecmıs olsun...ıstersen kanda baktır tekrar kusması ıyı degıl artmıstır belkı mıkropu..tekrar gecmıs olsun ıyı bayramlar..

günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr.

hayırlı cumalar hayırlı bayramlar canımm...

selamm
bayramınız mübarek olsun arkdaşlar rabbim yavrularımızla tekrarlarını görmeyi nasip etsin.benim kaynana geldi 10 gün burdalar allahtan yarısı geçti bütün günüm mutfakta geçiyo sıkıldım valla.insanın düzeni bozuluyo.
hüsniyecim aylincim çok geçmiş olsun inş. iyileşmiştir kuzular bayrama saglıkla girerler.
demetcim çok az kalmış canım ben bile heyecanlandım hayırlsı ile pamuşunu kucagına al canım bende zorunlu sezeryancıklardanım spinal oldum çokta memnunum ilk gece biraz zor oluyo agrın yürümen ondan sonrasını hiç dert etme ilk gece dışında bende hiç yatmadım 4 günlükken ütü bile yaptım valla.

gunaydın kızlarr...bayram sonrası pek ıyı degılım...bayram boyunca kasıklarım agrıdı hep hamılemıyım neyım...:44:esımede dedım kızdı bana ben kendımden emınım sen kendı kendıne ne gelın guvey oluyorsun dedı...bende gorecez ıns dedgıın gıbıdır...cunku bı hamıleyken agırdı kasıklarım bıde sımdı...:26:amann usutmustum olabılırım pek corap gıymemde..madem bızım herıfte emın kendınden...bosuna sıkıntı etmıyım kendıme...:49::49::49:

herkese selam.. geçmiş bayramınız kutlu olsun..umarım hepinizin güzel geçmiştir.. benimkide fena sayılmazdı Bade hanım hadta diye pek dışarı çıkmadık genelde evdeydik ama güzel geçti çok şükür..

aylincim geçmiş olsun ehh kocanda kendinden eminse üşütmüşündür büyük ihtimalle.. duru nasıl en son ateşi var demişsin bir sıkınıtısı yok dimi..

demetcim seninde gözün aydın maşallah aileniz gittikçe büyüyor...

Back