Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canim cevabin icin 15.11.11de hastanede gorusmeem var 20kasim en gec dedi dr ama ben 25 istiyorum erdenayda 25.09.09 oldugu icin:))))))))))))))selam güzel hanımlar... çok şükür kızım artık kendine geldi..kusmaları kesildi ateşi ve ishali de yok atlattık çok şükür.. tahlilinde mikrop çıktı ama kusarak atlattı sanırım ishalide başlamayınca hiç ilaç vermedim..
sümeyyecim hayırlı yolculuklar şimdiden benim gözüm hiç yolculuğu kesmiyor valla sen ne güzel cesaret edip çıkıyorsun yollara..
kızz demet demek tombiğin dönmedi haa.. ehh birde sezertyanı dene bakalım.. bende sezeryan oldum hüç korkma.. benim tansiyonum yüksek olduğu için genel anestesi yaptılar ama epidural sezeryan daha kolaymış öyle diyorlar.. artık seç beğen gönlün nasıl isterse ona karar ver..sağlıkla gelsinde en önemlisi o çünkü.. ee peki doğumne zaman tarih verdiler mi..
ay ben uzun yolu çok severim.hele kimse olmayacak otobüsle gidecen cama kafayı daya alttan duygusal bir şarkı..
demet bende sezercik oldum.sonrasında falan hiç birfarkı olmadı hemende iyileştim.
selam kızlar.. dün badiş yine kustu tam uyumuştu akşam ne güzel.. gece bekledim tekrar kusar mı diye ama kusmadı çok şükür...
günaydın hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrr.