2009 Eylül Anneleri

demetcımm hg tatlımm...ıyıyız cok sukur...sız nasılsınız..artıst erdanay ve kız kardesı nasıl...

canim erdenay iyi sayilir bugun yuvaya birakdim nasil agliyor birakma beni burayi sevmiiiimm diyeeeee
kiz kardeside artik sonlara yaklasdik uyku muyku kalmadi cabucak dogsa diyorum erdenayda zorluyor artikkkkkkk
36.haftamizdayizzz.....

36. hafta he :)) az kalmış allah bir avazda kolaylıkla nasip etsin kilolu devam ediyosa bebiş sezeryan mı yapıcaklar bizim 21 veledin adıda belli oldu hayırlısıyla erdem olucak kısmetse annanesi ve kayınpederim birbirlerinden habersiz aynı ismi söyleyince eşim erdem olsun dedi doğumdan sonrası için çok endişeliyim ne yapıcağım diye egemende gece huysuzluklar başladı uyanıyo sallıyorum falan dua edin allah kolaylık versin bize kolaylıkla büyütelim bebişlerimizi

sağolun kızlar bizde iyiyiz çok şükür ama bildiğiniz gibi yemek problemimiz aynı değişen hiçbirşer yok malesef...ne bileyim büyüyünce düzelir herhalde.. zamana bıraktım...

demet hakkaten az kalmış kız ben Badeyi 38+1 de almıştım kucağıma ama senin kızın abisine benzerse daha çok var gelmesine.. sağlıkla al kucağına inşallah...

nazancım boşver be güzelim takma kafana kendini de bebeişinide üzme .. Erdem güzel isim ismiyle yaşar inşallah...

ooo demet maaşallah kızz...ne cabuk gecıyor gunler...RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ...

bende 38 haftada doğum yapmıştım :)) bakalım bu ne kadar durucak 42 haftasını dolduran var ama bana denk gelmez diyorum bebek en çok son haftalarda kilo alıyomuş ya o yüzden azcık dursada 3.200 falan doğsa demet senin günlerin yaklaşmış ben senin adına heyecanlandım ya

selam kizlar 3.5saatlik utu vaslindan sonra tekrar sizlerleyimmmm
abisi 43 haftasinda geldi sayilir 42+1 di en guzeli 38haftada dogum bebekler dogdukdan sonra daha iyi kilo aliyorlar wallaaa
nazancim heyecani kendin icinde yasa seninda az kaldi sayilir seker
ya ben bu hamileligimin nasil gecdigini anlamadim her hafta dr kontrollri erdenayla ugrasmakdan neyse saglikli sihhatli kucagima gelsindeeeee
ya canim insallah sezeryan olmamm elllimden geldigi kadar diyette uymaya calisiyorum hep 500gr ondeydi gecen ayyyy 350gr ondeydi yaaaa bizim amacimiz 3.5kg gecmemesi yoksa dogdukdan sonrada hastanede kalabilir hicbirseyi olmadigi halde neden nicin diye arastirma yapiyorlar erdenayda yasadim bunda yasamak istemiyorum bir anne icin en kotu sey herkes bebegiyle hastaneden cikarken sen elli bos bebegini hastanede birakip cikmakkkkkkk :(((((((((((((((((((((( en kotuuuu birseyyyyyyy

ya su hallerimize sukredelim kizlar cocuklar buyudukce dertleride buyuyor simdi yemedi diye uzuluyoruz....

demetcımm neden oyle bısey yapıyorlarkı...bızım burdada bebek toplu olsun gozuyle bakarlar...hayret bısey yaa sende gel turkıyede dogur anacımm...ben bakarım senı...:78:

demetcımm neden oyle bısey yapıyorlarkı...bızım burdada bebek toplu olsun gozuyle bakarlar...hayret bısey yaa sende gel turkıyede dogur anacımm...ben bakarım senı...:78:
ayyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmm cokama cokkkkkkk naziksinnnnnnnnnn
canim dr bebek saglikli bebek olarak gormuyolar herseyin testini yapiyorlar
hastalik falan cikarsa onceden onlem almak icin biryonden iyi ama ben cok sikildim kizlar her pztsileri dr gitmekden 3 saat gecirmekden sali cuma terapiye masaja gitmekden offfffff ve normal dr gitmekdennnn bu nedenlerden dlayi cabucak gelsin istiyorum kizim .
ya abisi 4.500kg 54cm dogmusdu ama hastanede kaldigi surede 3.950 kg ile cikdi yavrum(3hafta kalmisdi)

bundada aynisinin olmasini istemiyorum bihzdede genetikdir 4 kg altinda bebek dogmaz yani sadece kuzenimin bebegi dogdu oda 1ay erken dogdu 3.400kg yani zamanini doldursaydi oda tosuncuk olacakdi.

:48:ne demek senın gıbı arkadasa az bıle...
terapi masaj haa...ben gelıyom oraya nasılsa zayıf doguruyom ben ...duru 2445 gram dogmustu..burada saygı bıle gostermıyorlar...benım eltıme doktor vurmus bıle...:53:

:48:ne demek senın gıbı arkadasa az bıle...
terapi masaj haa...ben gelıyom oraya nasılsa zayıf doguruyom ben ...duru 2445 gram dogmustu..burada saygı bıle gostermıyorlar...benım eltıme doktor vurmus bıle...:53:
ayyyy cok tatlisin canim o senin ince dusunceliginnnnn...
inanmiyorum yaaaa nasil insanlar varrrrrr kendileri acaba nasiil yaptiiiiiii
offffffffff o konuda cok sansliyim canim ulke insana cok deger veriyor ne olursan ollll
benim ebem benimle beraber aglamisdi erdenayi bebek unitesine aldiklarinda ben dogum yapana kadar ellimi hic birakmamisdi hatta saati gecmisdi sirf benim dogumumu bekledi ben ataeslnmisdim hep basimda havlu degistirdi bana biseyler yedirtmeye calisdi senin enerjiye ihtiyacin var diyeeeee.
turkiye o yonden cok kotu yaaaaaaa benim kasilmam vardi yazn 4.5aylikdim hastaneye gittim hemsire ne dese begenirsin korkma bisey olmaz dogurmazzsin bu agriylaaaa nenazlisiniz yaaaaa diye soylendi bende hastaneyi basina topladim kiminle ugrasdigini bilsin diye sonra ozel dr gittimmmmmm

slmlar eymen daha iyi gibi patates haşladım onu yedi kola içti kek yaptım bir dilim yedi..yine devam ederse yarın tahlile gidecek kakası :17: birazdan kayınvalidemler geçmiş olsuna gelecekelr kek ve patates salatası yaptım..

sumeyyem askımm...msj aldım ama msj yazamadım canımm bende dısardaydım annemlere halı bakıyoduk eve geldım ev ıslerı derken cok sonra gordum eymenı merak ettımde ondan aramıstım...sımdı nasıl...

günaydın bugün eymeni babanneye bıraktık dün patates haşlamam işe yaradı azda olsa uzun bir süre yapmadı yaptığındada kayılaşma azda olsa olmuştu bakalım bugün babannesi kakasını tahlile gönderecek inşllh bişey çıkmaz.

yokk canımm bısey cıkmaz korkma...salgın varmıs zatenn..atlatır..patates cok ıse yarıyor...kola ve leblebıde...

vandaki deprem felaket kızlar yaa...300 yakın ölü varmıs...dun agladım resmen cok duygulandıgım ıkı sahne vardı...

Son düzenleme:
kayınvalidemi aradım eymen dahada iyiymiş çok şükür...müdürde gelemdi işe keşke bugünde gelmeseydim...:9: aslında işyerinde daha çok dinleniyorum

günaydın....
aman çok şükür atlattı eymen paşam desene..aslına bakarsan evet bende okulda daha çok dinleniyorum en azından sıcak bir çay içebiliyorum.. gerçi eskisi kadar huysuzluğu kalmadı Badenin sadece bol bol oynayıp zıplamak istiyor.. hem onunla oyna hem evdeki işleri yetiştir insanın hali kalmıyor valla.. ama çok eğlenceli oldu biz akşamları nerdeyse hiç tv izlemiyoruz artık Badeyle koşturmaktan fırsat kalmıyor..dün su içerken ve suyla oynarken üstünü ıslattı bende üstündeki kazağı çıkardım tulumunuda çıkarmamı istedi bende çıkarmadım.. ama kendi uğraştı tulumunu pantolonunu bezini çıkardı.. görseniz nasıl sevinerek geziyor soyunmayı becerdi diye.. yok bende daha hayatta giydirememem bu danayı...

Son düzenleme:
aynen eymen de ayakkabılarını çıkarmayı öğrendi artık bize izin vermiyor..dün akşam kayınvalidmler geldi eymen 5 gündür görmüyordu ya Allahım nasıl şımardı görümcemin kızıyla deli gibi koştular.gidip gelip kızı öpüyor.dedesinin babannesinin elini öptü..

oyy kıyamam kız nasılda biliyorlar özlemeyi.. tabi kankasını özlemez mi ne güzel hep yanında bir arkadaşı var.. keşeke Bade ninde öyle olsaydı..

bu arada aylin nerdesin...

Back