2009 Eylül Anneleri

herkese selam.....
ela hoşgeldin nerelerdeydin kayboldun.. paşan nasıl sen nasılsın..

nazan maşallah göbüşüne kocaman olmuş ehh yolu yarılayalıda çok olmuş gerçi hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah..
demetcim benim cadıda yemiyor bee takma kafana ben alıştım artık yerse şaşırıyom..bu arada sende bir foto patlatta görelim nazlı kızımızı...

sümeyyecim senin eltide tam dayaklık valla nerden tutsan elinde kalıyor.. herşeyin zamanı var sende ona göre davranırsın.. gerçekten ayıp beee demek borcu varmış.. memlekette borcu olmayan adam var mı acaba?

aylin hadi hayırlı olsun sınıfını geçtin tembel teneke...burda da havalar öok acayip sabah ve akşamları soğuk öğleleri yanıyoruz ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım ama hiç kışı sevmem o yüzden hiç özlemem...:84:

husnıyecım bız ıyıyız paşam da napsın kudurup buyuyor cok sukr fındık kurdu da ıyıdır ıns.
ınan buraya gırmeyı hep ıstedım ama uyelıgı bır turlu halledemedım uzun zamandır gırmeyınce.ben de dedım yenı bı nıck alayım.ama hepınızı cok ozledım.face cıktı mertlık bozuldu.buraya ugrayan kalmamıs eskılerden pek.ama yenıler de cok içtenler. yazamıyordum fakat takıp edıyordum sık sık.
velhasılı hersey ıyı ve yolunda hamdolsun.
kış geldı ki hiç sevmedıgım bır mevsımdır kendısı kapandık evlere cocuk oyalıyoruz tum gun.
bazen sınır krızlerı ıcınde cınnetın kıyılarında gezdırıyorlar adamı bazen de hıc buyumeselr dedırtıyorlar adama.ama ıyı kı varlar dımı.
sanırım pek cok kısının gunu aynı sekılkde gecıyordur ozellıkle de erkek annelerının hehe

gunaydın
bılın ben kımım

bılemedım ama ogrendım sen elasın sanırımm...adın gecmıstı daha once eskılerdensın sanırım hosgeldın bende aylın yenılerde ıcten dıyerek benden bahsettın sanırım ustuma alındım yanıı..:79::87:..

husnıyecımm sen nasılsın canımm bademımm nasıll...bız hastayız bıraz ama cabuk atlatıyoruz cok sukur...tembel tenekeyım yaa...1 sene daha kalsaydım okulu bıtırcektım yanı 4 senelık ben 8 senede yanı...kendımlen gurur duyuyorum ee para var huzur var benım gıbıler olmasa aöf nasıl ayakta kalıcak...ben kalkındırıyorumm..:86:

aöf demeyin bana tembel kocamın mezun olmk için tek dersi vardı onu yine47 ile kalmış bir soru ile 1 sene uzattı...oğlumdan önce bitireydi bari...borçlara gelince valla bizdeki borcu bilseler oturur ağlarlar herkesten gizli 3 defa kredi çektik ama suç bizde ağlamayı bilmiyoruz.
ela hoşgeldin yuvaya dönüşler umarım başlar buralar çok ıssız oldu kuş uçmaz kervan geçmez 1-2 geveze ile topiği idare ediyoruz.
eymen emziğe çok düştü nasıl bıraktıracağız ya..

ahh bu bilgisayar beni öldürecek o kadar yazıyorum yollrken sayfayı sıfırlıyor.. offff

neyse tekrar tekrar hoşgeldin elacım artık forumu kullanmayı unutacak kadar ara vermezseniz dimi...maşalllah paşana demek kuduruklukta sınır tanımıyor..
valla benim cadıda hiç erkekleri aratmıyor canım çarşıda markette peşinde koşarken halime gülen çok oluyor malesef.. hatta bunun kız olduğuna emin misiniz diye soruyorlar bize..evet çokçabuk büyüdü danalar herşeyi söyler karşır oldular.. bazen bende hemen büyüsün istiyorum ama baznede zaman hiç geçmesin kollarımda kalsın diyorum.. annelik işte yarı paranoyaklık
bende kışı hiç sevmiyorum hele benim cadı tam bir sokak çocuğu bu kış çok zor geçecek benim için.. o yüzden ne kadar geç gelirse o kadar iyi

Bizim eymenin lakabı çetesi başı mahallede ne kadar çocuk varsa hepsini ısırdığı için eymeni gören kaçıyor. Zaten görümcemin kızı iyice paranoyak oldu eymen koşmaya başlasın ağlama başlıyor ona bişey yapmak için koştuğunu zannediyor...

iyiyiz aylincim çok şükür bizde azcık üşütmüştük bir ara ama ikimizde çabuk atlattık sizede çok geçmiş olsun tekrardan.. benim tek sıkıntım bu aralar bade ne pişirsem de yese.. hanım çok yemek seçer oldu neyi pişireceğimi şaşırıyorum valla.. dün çorba yaptım yemedi, mantar sote yaptım yemedi, biber dolması ki severek yerdi onu bile beğenmedi artık en sonunda gecenin bir yarısı kuşbaşılı pide sipariş ettik .. getiren çocuğun elinden aldı nasıl açmaya çalışıyor paketi ağzını aça aça nasıl yedi görsen..napcam bu kızla bilmiyorum valla...bir kabapçıya versem napsam...

sümeyye merak etem baba oğul birlikte mezun olurlar nasılsa ne üzülüyon..aylinin dedği gibi onlar olmasa aöf nasıl ayakta duracak dimi.. bizimde öyle valla hali hazırda üç tane kredi ödüyoruz ama yeri gelince hediyemizide yapıyoruz yani.. heleki amca olacak birde birazda senin kaynından da kaynaklanıyor ben sana diyim...aman salla gitsin boşver yaptıkları kadar değer görürler...
ısırma huyu kötü gerçekten benim yeğenimde de vardı biz bile tırsıyoduk valla ısıracak diye.. çünkü ayarlarını bilmediklerinden adamın canını çok yakıyorar valla

emziği bıraktırmak için ucunu deliyorlar cocuk cektıkce hava yutuyor ve bu hosuna gıtmıyor.o sekılde bıraktıranı cok duydum ama ben yasamadım oyle bırsey kendı bırakmıstı benımki.

yok artık yazabılıyorken bırakmam sızlerı tabıkı eskısı kadar yazamam malum calısmıyorum suan evdeyım ve her dk kosturmaca gecıyor.

tuvalet olayı bızde hala cozulmeyı bekleyen bır olay.1 ay altını actık yazın eymenın.yarım saatte bır ya lazımlıkgındaydı ya da ayrı aparat aldım klozete oraya oturtuyodum.ama ısrarla ve ısrarla yapmıyodu.ındırıp bezını baglayınca anne ben tatamı yapıyorum dıyıp yapıyodu.bazen yarım saatı askın sure oturdugu bıle oluyodu tuvalette.sonra dusundum.henuz zamanı degıl galıba dıye dusundum kendımce.cok fazla uzerıne dusup olumsuz yonde etkılenmesını de ıstemedım acıkcası.sımdılık ara verdık.hala altına yaparken anne ben tatamı yapıyorum dıyo hadı oglum gel balıklı tuvaletıne yapalım dıyorum hyr dıyor ve kose bucak kacıyor.sımdılık koyverdım ben de.

sınavlar için hayırlısı olsun hem okuyup hem calısmak aynı zamanda cocuk buyutmek evıdare etmek kolay degıl.

evet sümeyye bade de çok düştü emziğine bende karar veremiyorum bıraktırmaya başlasam mı yoksa azcık daha mı emse diye..bende senin dediğin yöntemi duymuştum bıraktırma zamanı bende onu öncelikle denemek istiyorum ama dediğim gibi zaman konusunda tam karar veremiyorum..
tuvalet olayımıza gelince bade altı açık olunca ve oturağıda gözünün önündeyse gidip kendi yapıyor ama altı bezliyken yada oturağı banyodayken hiç söylemiyor çişim var diye.. bende acele etmiyorum iki üç ay geçsin öyle başlayayım diyorum..

emziği öyle denesem bari kaybedeceğim ne varki en fazla bir emzik.
klozet küçültücü bende aldım oturuyor çişşşşşşşşşş diyor anne yaptım deyip kalkıyor çiş denildiğinde olayın bittiğini düşünüyor herhalde çok zeki oğlum .
ısırma huyundan ahhh bir vazgeçse bizi bile delik deşik yaptı sıpa ya canı sıkılınca bizi ısırıyor..

evet dediğin gibi kaybecek birşey yok aslında ama kıyamıyorum işte doğru zamanımı değilmi karar veremiyorum bir türlü...bade güzel yapıyor çişini oturağına ama dediğim gibi altının açık ve gözünün önnde olmnası kaydıyla .. hatta ben odadan çıkıyorum geliyorum yapmış tekrar oynamaya devam ediyor.. hoşuna da gidiyor bize falan gösteriyor ama hala gelince söylemiyor.. havalar şuan çok dengesiz o yüzden pek altını açık bırakmak istemiyorum..

bizde emzik bile denilmez susturucudur adı çünkü eymenin susturmanın tek çaresi ve ısırmaması için ağzında emzik olması gerek..

çook sağol hüsniyecim...senin kızı sen doğululara ver bence onlarda içli köfte çiğ köfte süper şimdiki aklım olsaydı varırdım bı urfalıya...çok severimde onların yemeklerini...

sümeyye sen çalıştırsana kocacığını ...senın elının deymesi şart anacumm...

elanın da sanırım bı eymenı var...ALLAH bağışlasın....hepimizinkini..şimdi halam aradı eniştemin halasının oğlu yenı avukat cıkmıs cocuk 24 yasında kalp krızı gecırmıs sınavda vefat etmıs ALLAH sabır versın aılesıne..onada rahmet...cok zordur ya ben ıste hayırlısını ıstıyorum artık...olmayınca bı ısı ustelemıyorum....demekkı dıyorum...basıma kotu bısey gelecek...neyse hepımız ıcın ALLAH hayırlısını zamanında versın...

Allah rahmet etsin geride kalanlara Allah sabırlar versin ..ben eşimi çalıştıracamda adam gurur yapıyor anacuğum istemiyor.. eymen baya varrr bizim doğurma sezonumuzda ama kırşehirde fazla yok..

ayyyyyyyy kimleri goruyorummmmm
hos geldin elaaaaaaaaaaaa kiz sonundaaaaaaaa kavusturana sukurrrrrr
offffffffffffffff yorgunum uykum var kizlarrr

merhaba 7.5 aylık bir kızım var.
sinirlerim harap oldu her şeyi deniyorum
2 aydır ek gıdalara başlatmaya çalışıyorum şiddetle reddediyor.
kaşık istemiyordur dedi doktor elinle ver dedi yok yine olmuyor.
yutamıyor sanki ağzının önünden arkaya götürmüyor. sıvılar hemen kaçıyor dökülüyor, bulamaçlar katılar zaten ilerlemiyor
emzik ve biberon hiç almadı hiç alışık değil
haala sadece emiyor ve 7 kiloyu anca geçtik :)
sizin çocuklarınız büyümüştür
eskiden lütfen benim durumumda olanlar var mıydı lütfen bana özelden yazabilir miii???
bi kaç yere daha yazıyorum aynı şeyleri..
şimdiden teşekkür ederimm...

merhaba...ALLAH sabır versın cokk zor..benım kızımın ıstahı yoktu devam mamasından baska bısey yemezdı...azar azar tadına baktırdım ...gercı sımdı hala yemıyor...ama bence pek ınatlasmayın ...sız usteledıkce onlar ıstemıyor...aşağıdaki linke bakmanızı tavsıye ederımm...

Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - Bebek Maması - Bebek Beslenmesi - Ek Gıdalara Geçiş.....

kızla selam neden face deki sayfaya kimse girmiyor bende sizi görünce şaşırdım dedim kk daki sayfaya yazılmıyordur ama bir de ne göreyim buradan devam ediyormuşsunz :)))) keyifler yerindedir umarım. şimdi geçmişe dönük bakıp kaçıcam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…