2009 Eylül Anneleri

merhaba hanımlar egemenle mücadeleye devam :)) gün geçtikçe daha yaramaz oluyo ctesi kuzenim oğluna dgünü yapıcak oraya gidicez 40 kişi varmış hamile hamile ne giycem sıkıntısı yaşıyorum oğlumla kuzenimin oğluna aynı tshırtlerden aldım inş giyerler pazargünüde dayımda yemek var oda kalabalık teyzemin kızı evlenmişti onuniçin yemek veriyo tüm aileye biz göçmenlerde var hala böyle adetler haftasonu yoğun olacak anlıcağınız sümeeye hayırlısıyla atlattın sünnet işini ben ertleedim malum 2. bebişte erkek ikisini birden hallederiz dedik albüme hamiş fotomu eklicem bakarsınız :))

selam güzel hatunlar.. herkes çok yoğun bir dönem geçiriyor anladığım kadarıyla ben ise okullar açılmasına rağmen derse başlayamadım bilg labım tamirde sinir oluyorummm..

kızlar merhaba...ancak kavuştum sizlere...demetcimm erdenayı sıkıntı etme bızımkıde yemıyor ...hastalandı dun doktora goturdum balgamlı oksuruyordu devamlı kusuyordu...surup verdı doktor salı gunu kontrolu var..kışa giriyoruz ya artık bıze gun yuzu yok cabuk toparladı yıne sukur...şurup içiremiyorum...bende sıkıntı yasıyorumm...
sumeyye menu guzel canım daha ne olsun sen calısıyorsun hem ...bosver...evde olsan cesıt dokturursen ıste bol bol...ama olmuyor...

slmlar...öfff canım çok sıkılıyor akşam kime gitsem acaba can sıkıntım geçse .dün kayınvalideme gittik eltime zaten gitmem.geçen mevlitte en son elti hanım geldi yemek vermeye başlamıştık zaten hediyede getirmemişler neymiş borçları varmış ama sonuçta bir tane yeğen altın beklemiyoruzda birtane oyucak alın gelin bari akşamına doğum gününü yaptık haaaa kayınvalidemlerde hiç hediye getirmedi sadece görümcem 50 tl verdi ki geçen yıl ben görümcemin kızına doğumgününde resimlerini yastığa
bastırmıştım ne bileyim ben biraz fazla inceyim herhalde.

sıkma canını tatlım..senınkılerden bendede cok var...benım gorumcem 1 yasındayken guzel yagmurluk almıs...bende onunkınde pıjama takımı aldım...pek begenmedı baktım bu dogumgununde tısort almıs geldı....varya cokk sırreeettttttt...saf ayagına yatan uyanıklardan benımkıde...sınır sey nolcak banane senın yıgenın buyudugu zaman farkına varırda sevmez ıste halasını napıcan...paraya tapmıslar resmen ...pıntıler nolcak...sen napıyon canım nasıl gıdıyor mısafırlerın geldımı...

annemler geldiler ve gittiler kurbana inşllh gidecem bende. geçen kayınvalide bu sene gitte gelecek yıl hep beraber kurbanı keselim dedi bende tatile bağlı yoksa siz kesin banane ben giderim dedim :)) aman kim ne yaparsa kendine yapar

öyle canımm...bızde gıdıcektık vazgectık yıne bıze bellı olmazda buyuk ıhtımal kayınvalıdem gelcek...evı kıraya verdım bu arada Sumeyye...ALLAH tarafından hıc hesapta yokken hemde esyalarıyla bırlıkte kayınvalıdem de gelıcek esyalarını ayırcak...

çayımı poğaçamı aldım ve geldim....hayırlı cumalar.inşllh güzel bi şekilde haftayı tamamlarız haftasonu plan yapamıyoruz hava çok bozuk

çayımı poğaçamı aldım ve geldim....hayırlı cumalar.inşllh güzel bi şekilde haftayı tamamlarız haftasonu plan yapamıyoruz hava çok bozuk

hayırlı cumalar canımm...burdada havalar bozuk..olsun yaa kışı özledim ben ne kadar nankörüm ya kışın yazı özlerim yazın kışı özlerim...

nasiklsinizzz
bosverin aileleri kafaniza takmayin
nazan masalllah kizzzzz
ohhhhhhhhh gotur sumeyye gotur mis gibi pohcalari sicacik cayiiiiiiiiiii

sümeyyeee....oruçlarını ne yaptın bitirdinmi benim bi günüm kalmıstı kısmet olmadı tutamadım unuttum sahura kalkmayı..

sınavdan gecmısım yanıı 2.sınıf öğrencisiyim ...sonunda 3 yılın sonunda ancak gecebıldım sukurler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…