2009 Eylül Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnn kuzular cuma izinliydim c.tesi oğluşumun sünnet mevlidini yaptık bayaa kalablıktı akşamda annemler hazır memlektten gelmiş kayınvalidemlere yakın akrabalarda varken doğum günü pastası kestik..pazarda temizlik yaptım üstünede grip oldum ...

nasilsiniz
bende oglusun dogum gununu kutladim cok guzel gecdiiiiii

ohhhhhhhhh ne guzel hepsini biraradan cikarttin canim
pasamma nice nice yillara saglikli,sihhatli huzurlu

MERMAID09 arkadasim 1kerede yazzzzzzzzz yaaaaaaa yemiyoruz kimseyiiiiiiiiiii

evet çok güzel oldu aslında normalde yapmazdım ama annemler buradayken yaapyım dedim. hatta biz 10 kişilk pasta sipariş ettik ama sünnetten çıkan eve geldi 20 kişiydik Allah bereketini verdi

evet çok güzel oldu aslında normalde yapmazdım ama annemler buradayken yaapyım dedim. hatta biz 10 kişilk pasta sipariş ettik ama sünnetten çıkan eve geldi 20 kişiydik Allah bereketini verdi

ohhhhhhhh ne guzelllllll
buda benim pasamin pastasiydi hos arabalara dayanamadi aldi:))))))))) pasta kesilmeden

Eklentiler

• $DSC04689.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 26
ben bile dayanamdım buradan demet.bizimki twetty li küçük bir pastaydı aman kırşehirde onu bulduğumada şükür..

ben bile dayanamdım buradan demet.bizimki twetty li küçük bir pastaydı aman kırşehirde onu bulduğumada şükür..

keske bende ole bulabilseydim canim burda elisciligi cok pahali ustundekiler yapboz ozel aldik yerlestirdi.
sonucda hersey iyiydi
onemli olan bebislerimizin mutluluguuuuuuu

bugün oğluşumun günü. oyun parkına gideriz kırşehirde çocuklara yönelik bir yerde yok..

Arkadaşlar ben bişi sorcaktım ben adet olmayalı 31 gün oldu acaba hamile miyim ya ilk defa anne olcam kısmetse yemek yiyemiyom sonra sabah midem çok kötü oldu sizce hamile miyim ya eşimi de bişi yoksa heveslendirmek istemiyom ama sizce hamile miyim midir allah sizinde bebişlerinizi almayı nasip etsin darısı başıma ve tüm isteyenlere

hanımlar ben şanslıyım galiba annem pasta olayını ben hallederim dedi son dak haber verdiğim için özel bişey bulamamışlar ama olsun en azından hem madi hem manevi kafa yormadım iyice şişiyorum ya ahh ahh kışın doğurucam ya sıkıntı bastı annem bize gel diyo aşim beraber yedik bu haltı beraber kalkarız altından evimizde olalım diyo ne yapıcam bilmiyorum evde bir sürü şey var yapışacak halılar yıkatılıcak egemenin odası 2. bebeğe uygun hale getirilicek 2 baza dolap alınacak alt kat banyaoyu kullanmıyoduk duşakabin küvet yaptırıcaz ahhh ahhh 4 ayım var 40000 küsür işim var ne yapıcam bennn

kızlar merhaba....okudum ama yazamadımm...içim gitti...aklım hep burdaydı...yenı memur arkadaslarımız geldı onlara egıtım verıyoruz o yuzden pek oturamıyorum...ama kalbim hep sizinle...

Kalbim sizinle kalbim sizinle
Baktığım her yıldızda attığım her adımda
Kalbim sizinle kalbim sizinle
Bi akşam üstü kumsalda damla damla her yağmurda
Kalbim sizinle!

buda benden sıze bır kubbe armağan olsun...beni ben değil şarkılar anlatır...coştum yine yaaww..

Kızlarr merhaba
bende ağustos annesiyim kızım 23 ağustos 2009 doğumlu
rastgelince sizin paylaşımlarınızıda okuyorum
hoş sohbetler yapıyonuz
slm vermeden geçmek istemedim sevgiler herkeslere

aylin kolay gelsin bende bugün bayaa yoruldum akşamada eşimin arkadaşları geliyor üzümlü kek sodalı börek veee makarna salatası yapmayı planlıyorum nasıl menü ilk defa gelecekler ilk intiba için azmı

kizlar
cok yorgunummmmmm uykum varrrrrrrr offfffffffffffffffff
erdenayda bisey yemiyor sinir etti cocuk beniiiiii
ya kahvaltisina her cesit yedigini koydum yokkkkkkkkk yemiyorrrrrr
offfffffffffff neyseeeeeeee
sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…