2009 Eylül Anneleri

Hüsniye sorma canım her iştemutlaka parmagını sokcak .sen bademe bak bebeginide beslermiş akıllı kuzum benim maşallahh nasıl bade annesi büyümüştür bayadır görüşemedik göremedikde dillenmiştir iyice ..yeni eğitim yılınız hayırlı olsun buarada

ayy iş yeri çok yoğun evde mevlit işleri var...eymende grip olmuş zaten acılar kadınıyım

selam hatunlar okuldan yenigeldim eve ayyy yorulmuşum valla...

gülcanım haklısın epeydir denk gelemedik zaten ben bayağıdır net olmadığından pek giremiyordum. bade hanım çok şükür yemesi dışında herşeyi iyi.. büyüdü valla her dediğimi anlıyor tekrar ediyor çok değişti kuzum çok hoşuma gidiyor.. senin paşan nasıl oda koca adam olmuştur ..

filizcim biz yaptırdık 10 gün önce herhangi bir problem çıkmadı ne ateş ne huysuzluk ikinci dozuda martta yaptırıcaz..

slm kızlar
ne var ne yok
bizde aşı olduk ateş yapmadı.
kızım okula başladı anaokuluna,
sevmiyo zorla gidiyo ilerde sever inşallah
yoksa bu gidişat la deli olurum.
mahvediyo dünden beri.
dün okulda ağlamış bende onu düşünmekten evde ağladım:)))
alışıcaz beraber işte.

sümeyyecim çok geçmiş olsun, acil şifalar canım.

iyiyim canım sen nasılsın..duru hanım nasıllar bakalım keyiler iyi mi?biz Badeyle azıcık grip olduk ama kötü değiliz çok şükür ayakta atlatıyoruz...

merhaba hanımlar 2 yaş aşısını sağlık ocağı yapmıyomuş geçen kendim için kontrole gittiğimde sordum egemene hamileliğimde ne şeker yüklemesi yapılmıştı bana ne de tetanoz iğnesi bunda öğrendim yaptırmıcam galiba karar veremiyorum 23 haftamdayım hala isim bulamadık kuzuma bu küçük kuzum yeni bebek diye seviyoruz şimdilik egemene süpriz ufak bir kutlama yaptım ctesi akşamı doğum günü diyince üff yapıyo tek anladığı pasta üfleme kısmı derdini anlatabilecek kadar kelime kullanıyo yani hala konuşamıyo konuşup anlatamaması onu çok sinirli yapıyo bazen hırçınlaşıyo birde hala şımarık bebek gibi uyku saati yada düzeni değiştiğinde bana hayatı zindan ediyo çok bencil bir çocuk olucak gibi hep önce kendi istediği ve keyfi olucak

yeni yaşınız kutlu olsun nazancımm...sağlıklı uzun ömürler diliyorum hepimizin prens ve prenseslerine ....ee tabiki anne ve babalarına hatta ve hatta tüm sevdiklerimize...:69:

sağlık ocağındaki aşılar bitti bundan sonra özel aşıları var onları yaptırıp yaptırmamak arasında kalıyorum...sizler ne fikirdesiniz...

aradımm yaa:80: canım sıkıldı gel dıcektım sonrada dedım senın gıbı aylak degıldır o bee ısı vardır kızanın dedımm...:53:

selam kizlar
nasilsiniz
bende erdenaya cumartesi dogum gunu yapicam offffff kalabalik istemiyordum yine 50kisi cikti gecen senenin ceyregi diye kendime moral veriyorum
cok yorgunum iyice agirlasdim
sizlerde ne var ne yok

merhaba hanımlar erdeny anlayomu kardeşi olacağını farkındamı tepki veriyomu? ben doğumgünü işini sıyırdım 10 kişi ile bitirdim 2 saatte organize ettim kısır börek kek yaptım çayla sonrada pasta kola hayda evinize :)) 20.00 başladı 24:00 bitti tabii sonrasında gece misafiri görümcem geldi dükkanı kapatıp yemek falan yediler o işin kdv si oldu tam mutfağı toparlarım derken yemek falan saat 03:00 yattım yine egemen cozutmasa hamilelik çok zorlamıyo şükür ama ilerleyen günlerin korkusu sardı buna zor yetişiyorum evi tam halledemiyorum 2. nasıl baş edicem bilmiyorum doğduktan sonrası hamilellik kadar kolay olmıcak gibi geliyo

ooo demetcimm 50 kişi beni aşar bende 10 kişi falan çoluk cocuk nazan gibi bitirdim doğumgünü işini...büyüdüğü zaman kendi nasıl arzu ederse kutlarımm...

nazan senın gorumce ne ıs gece yarısı yemek mı olur anacımm...???kilo alır sonra maazallahh...

selam kizlar
nasilsiniz
ohhhhhh ne guzel yapmissiniz ya bana kalsa bende oyle az kisiyle yapmak istiyorum ama cevre ona musada etmiyor sekerrr
gecen sene 150 kisiydik hatta fazla bile olmusdu yer kiralamisdik yemek icmek pasta akline gelen hersey vardi muzik falan ...vs
bundada bahce kiraladik 50kisi olacak tabi tanri misafirlerimizde olmazsa bundada yemek icmek pasta ve cocuklar icinde bi supriz varmis onu bende bilmiyorum palyalcodur herhalde...

nazancimerdenay allaha sukur herseyin farkinda kardesini seviyor karnimi opuyor gecen gun hatta oyuncak aldi kardesine anne kadese alll all diyerek .
benim cevremde yeni dogum yapanlar cok oldu hep erdenaya anlattim seninde boyle kardesin olacak ilk baslarda uyuyacak ama sana cok iyi arkadas olacak diye simdi o arkadslara gidince benimde kardes vaaayy diyip gelip karnimi opuyorrrr kizda onunn sessini duyunca tekme atiyor tabi dogunca ne olr onu bilemmmm..

Back