2009 Eylül Anneleri

nasilsinizzzz
dun cok kotu bisey yasadim erdenay nerdeyse yavrum bogulacakdi
arkadasinin dogum gunune gittik ayagi kaydi havuzun icine dustu nasil korktu yavrum suya bile yaklasmadi daha hersey saniyelik ya.
ev temizligi utu beni bekler hepinizi ve yavrucuklarinizi opuyorum
icerde gibi gorunebilirim ama is yapiyorum kizlarrrrrr

nasilsinizzzz
arkadasinin dogum gunune gittik ayagi kaydi havuzun icine dustu nasil korktu yavrum suya bile yaklasmadi daha hersey saniyelik ya.

Canım çok geçmiş olsun Kıyamam kimbilir oda sende ne kadar korktunuz kimbilir Allah beterinden korusun

günaydınnnnnnnnnnn ya ne çabuk geçti şu haftasonu bu haftada su gibi geçsede tatile girsek artık çokkkk yoruldum.1 haftada yaşlandım sanki...

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn ya ne çabuk geçti şu haftasonu bu haftada su gibi geçsede tatile girsek artık çokkkk yoruldum.1 haftada yaşlandım sanki...

Hele ki Cumartesi 4 kadar çalışıp bir tek pazar günü tatil olunca çok daha hzılı geçiyor evde de temizlik var halıları yıkmaya verdim ev leş gibi odalar değişcek boyancak ansıl yetişicez bayrama bilmiyorum ya

uyyyyyyyyy bircan bende c.tesi misafirim vardı sabahtan temizlik sonra yemek
pazar günü Allahtan eltimler davet etmiştide yemek derdim yoktu.ama evde kuru ekmek yemeye razıyım bayram temizliğine daha başlamadım bakalım ne olacak amannnnnnn neyse beğenemeyen gelmesin bir daha evime.püfffffff

uyyyyyyyyy bircan bende c.tesi misafirim vardı sabahtan temizlik sonra yemek
pazar günü Allahtan eltimler davet etmiştide yemek derdim yoktu.ama evde kuru ekmek yemeye razıyım bayram temizliğine daha başlamadım bakalım ne olacak amannnnnnn neyse beğenemeyen gelmesin bir daha evime.püfffffff

Bize Pek gelen olmuyor ama bayram bahane

bizede fazla kişi gelmez . ama bayramdan 15 gün sonra sünnet mevlidimiz var o zamana temizlikçi alacam o zaman daha kalabalık olacaz

nasilsinizzzz

canımm cook gecmıs olsunn....

benım hafta sonu gecmek bılmedı hayatımın en kotu hafta sonunu gecırdım dıleyebılırımm...babaannem vefat ettı....cenazeye gıttık dun geldık eve cook kotuyumm...

Canım çok geçmiş olsun Kıyamam kimbilir oda sende ne kadar korktunuz kimbilir Allah beterinden korusun
saol canim nerelerdesin sennnnnn
canımm cook gecmıs olsunn....

benım hafta sonu gecmek bılmedı hayatımın en kotu hafta sonunu gecırdım dıleyebılırımm...babaannem vefat ettı....cenazeye gıttık dun geldık eve cook kotuyumm...

cok cok saolun kizlar ya saniyelik birseydi allahdan yanina gitmisdim ya yaninda olmasaydimmm offfffffff dusunmesi bile kotuuuuuuuu
aylincim basin saolsun

sağol canımm...ALLAH razı olsun...sende fakır bırıne sadaka ver bak cocugun kurtulmuşş...

canim yapcam zatennnn
duru nasillll
offfffffff bulasigimi yikadim
utumu yaptim ev supurmem ve yemek yapmam kaldiiiiiiiiiiiiii offffffff isler hic bitmiyorrrrrr

napsın yavrumm...ben cenazede aglıyorum duruda yanagımı oksuyor dıyorkıı anne aglıyor...canım sanada ALLAH kolaylık versın 1 yaramaz dısarda bırı ıcerde ...işlerine kolaylık versınnn.....

hosgeldın nevestabırcan arkadasımm...tanısmadık sanırım daha once yenı goruyorum sızıı...

Aylincim başınız sağolsun canım. o yattıkça size ömür versin Allah. hastanedeydi değil mi? çok çektirmemiş Rabbim deyip teselli bulmak lazım ama ölüm işte tesellisi olmuyor acısının. :(
Demetçim sana da geçmiş olsun. hep takip lazım işte veletleri. daha tehlikeyi ayırt edemiyorlar.

Aylincim başınız sağolsun canım. o yattıkça size ömür versin Allah. hastanedeydi değil mi? çok çektirmemiş Rabbim deyip teselli bulmak lazım ama ölüm işte tesellisi olmuyor acısının. :(
Demetçim sana da geçmiş olsun. hep takip lazım işte veletleri. daha tehlikeyi ayırt edemiyorlar.

demet geçmiş olsun çok hızlı hareket ediyolar yetişemiyoruz artık aylin başınız sağolsun

saolun kizlar cokama cok hereketli bir cocuk ya 1dk biyerde durmuyor neyseki uyudu pasammmmmmmmm
çook sağolun kızlar...ALLAH hepinizden razı olsun...ölüme çare doğmamakmışş..

canim doganin kanuunu bu kimse civi cakmadiki su dunyayaa
dogum-yasam ve olum ne kadar guzel ki torununn cocugunu gormus allah herkese o kadar nasip etsin su dunyada hersey hormonkennnn
artik sende uzulme duruyu dusunnnn

haklısın demetcim....yaşlıda olsa ınsan uzuluyor ıste ne kadar yasasa o kadar kardır dıyoruz ...senın kuduruk nasıl oldu...

Back