2009 Eylül Anneleri

ooo buralar şenlenmiş ne güzel eski günlerdeki kadar olmasada çok şükür syflar ilerlemiş yinede
evimi temizledim yagızda uyuyo bugun kocada yok yemek derdide yok
geçmiş olsun dilekleri için tşk.ederim arkidişler

nazan ohh maşallahhh bi paşa daha geliyomuş hayırlısı olsun sevinsenmi üzülsen mi bilemedim iki gelinle nasıl başa çıkılcak :))

kızlar cıkmak zorundayımm yoksa ıcım gıttı hepınızı bır arada gormek ne guzel yavrum benı bekler hoscakalın askla sevgıyle huzurla kalın......

yemek yerken izletmem genelde biz yemek yerken açıyorum bizim yakamızdan düşsün diye...

kurtulma cozumun yaniiiiiiii
içleri geçmiş anacumm sizin kocaların ....insan 5 dk uyurmu çokmu yoruyorsunuz kızz yoksam kocaları hee...
anacim adam bu kizi nasil yapdigini anlamadi biz tek su zamanda oldu eskiler gibi ceketimi ustune atsam hamilemi kalcan diyor adam gununu biliyor taaaaa yani o kadar az oluyorki erdenayim saolsunnn

bugunlerde topik ne guzel oldu ya eskiler gelmeye basladi tektek misafirlerde azaldiiii

gülüm gülcanım canım benim.... geçmiş olsun paşam mı hasta oldu? ay ben oruçtan iyice balığa bağladım hafızayı. iyi misiniz şimdik?

kızlar yaşgünleri yaklaşıyo kuzuların yaaaa... ayyy ne güzel yaaaa.. babamlar bayramda burda olcak diye biz 2 gün önce kutlama yapıcaz :)
demet koptum ya deli hatun :)

baharcım çok şükür canım şimdi iyi üşüttük harelde istiğfar ateş falan vardı gezince çocuk hasta oluyo ((hehe sorma bende iyice yarım akıllı oldum zaten tam değildim
siz nasılsınız bakem meryemimle iftar açmışsınız afiyet olsun yeni evinizede geçmişsiniz güle güle oturun canım benım güzel günler yaşayın inş.

gülcancım sağol canım. tekrar geçmiş olsun. evet meryemler geldiler ctesi süper bir iftar oldu cicozlar çok iyi anlaştılar.
nazancım kurtköy e taşındık canım. ayferimle komşu olduk. siteler de yakınmış dün önünden geçtik :)

bir başka istanbul yani :) bizim istanbul 3-4 semtten oluşuyoda bayrampaşa-alibeyköy-habipler -g.o.paşa

ben gençken gitmiştim yeşillikti pendik falan

bir başka istanbul yani :) bizim istanbul 3-4 semtten oluşuyoda bayrampaşa-alibeyköy-habipler -g.o.paşa

ben gençken gitmiştim yeşillikti pendik falan

sizin oraları da ben pek bilmiyorum. kaynım fatih tarafında polis arada oraya gelir gideriz o kadar. ama avrupa yakası çok kalabalık karmaşık gelir bana hep. bi sinir basar o tarafa geçince. sıkılırım. bir eminönü tarafını seviyorum o kadar.

kızlar günaydın....sabah ilk işim sizleri görmek hemen açıyorum ondan sonra kendı sıstemımı acıyorum ...burdakıler alıstı artık aylın napıyorsun dıyorlar yınemı pembe sayfa....falan oluyorlar.....

nasilsiniz kizlar
ben bugun kizimi gormeye gidiceemmmm ayyyyyy heyecan yaptim hepsininkide farkli oluyormusss

hoşgeldin demetcimm kendi adıma iyiyim...kızımıza benden slm ....isim düşündünmü demet yaa..çiçek isimlerinden koyabilirsin bence senın adına uygun olur...fulya akasya açelya falan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…