• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

tabi canım atraksiyonlar onda tepesinde taşıyo ben nasıl boynumda taşıyım alışveriş merkezinde öyle taşıyo sonra nazan yoruldum al çocuğu koy arabasına diyo çocuk tepeden keyifle bakıyo inerde sıkışır mı oraya diyorum sokağa çıkarıyo azdırıyo neler yapıyo sonra l şunu içeri hep tartışıyoruz o yüzden tam uyutucam sırtında taşıyo araba yarıştırıyo havuz yapıyo su savaşı sonra al ben yoruldum uyut uyurmu çocuk onlar keyifli kısmı biz evin eziyetçisi :))

aylin bizim sinoplularımızın ana konusu para yani beraber otumak istemeleri bizi kontrol etme çabalarının hep ana sebebi para hazır parayı harcıyonuz diyolar hep 2 ocak yanıyo 2 ev ısınıyo falan yani bir maaşı briktirelim birini yiyelim onların derdi ama yok en başından ayrı düzen kurmam iyi oldu birde ben çok kontrol altında olmayı sevmiyorum o azcık rahatsız ediyodu onları herşeyi bilmek istiyolar evede ne pişiyoya kadar burada herkes kayananın hükmünde yaşıyo otur otur kalk kalk bende şükür o kadar değil ama kayınvalidem öyle alışmış ki kapıyı açıp çöp çıkarsam bakar daha gelen hiç bir misafirimiz onunla karşılaşmadan avine dönmedi :))o derece evin raporunu tutar iğne alsak yeni mi bu der takmamaya çalışıyorum az konuşup çok anlatmamaya çalışıyorum eşim öyle yap diyo

iştahsız çocuk beslemek, altını açmak, gece uyanıp süt vermek.... Ah anneler ah... boşuna kadınlar erken çökmüyor... hepsi için geçerli değil tabi :68:

bizimkilerde gamsız dert yok tasa yok hiç olmıcak şeyleri büyütürler...önemsencek şeyi önemsemezler...kayınvalidem hep güler ...bazen gülüncek şey var gülünmicek şey var ...sinirlerim bozuluyor.....ben senin gibi karşılıklı dairelerdede otursam çatlarım herhalde...tabi zora gelince mecbur...yinede ben her olaydan ders alan biriyim...fazla haşır neşir olmamak en iyisi uzakta oldukları zaman özlemiştim bile öyle işte...

amanıııınnn beş hamiş var resmen, naaptınız kızlaaarrr :64: :64:
yok demetcim yok ben almıyım canım, daha kilolarımdan kurtulamadım :37:
çalışmam lazım ev alacağız, biraz birikim lazım..
evim olsun 3 tane peşpeşe yapıcam inşallah :60: :60:
ay ben daha reyyan'ı emziriyorum zaten :60: :60:
çok sevindim kızlar sizleri gördüğüme yaaa hepinize valla :))))
sık sık giricem artık inşallah, özlüyorum sizleri :))
erkencilik konusunda birinciyiz. her sabah güneşin çıktığı anda uyanır, en geç 7de :37:

amanıııınnn beş hamiş var resmen, naaptınız kızlaaarrr :64: :64:
yok demetcim yok ben almıyım canım, daha kilolarımdan kurtulamadım :37:
çalışmam lazım ev alacağız, biraz birikim lazım..
evim olsun 3 tane peşpeşe yapıcam inşallah :60: :60:
ay ben daha reyyan'ı emziriyorum zaten :60: :60:
çok sevindim kızlar sizleri gördüğüme yaaa hepinize valla :))))
sık sık giricem artık inşallah, özlüyorum sizleri :))
erkencilik konusunda birinciyiz. her sabah güneşin çıktığı anda uyanır, en geç 7de :37:

aaaaaaaa mervecim oldumu bak bende seni aramizda gorucem diye umutlaniyordummm
benimkisi 5.30 dedimmi kurulu saat gibi uyanir ama ben tekar konusarak uyuturum 9.30da kalkar yuvaya gidince 8dekalkiyor

ben caliounun cdsini aldım eymen bayılıyor yemek zamanı koyuyorum cd yi yemek yiyene kadar izliyor. sabahta 6 da kalkmış uykulu uykulu gittm cd açtımda birazcık uyudum .kurtarımcınsın caliou

demet 4 istiyorum dedim ama artık kararsızım :37:
bilmiyorum 2. çocuk için kararım ne olur ne zaman olur...
ama bu ay korkuyorum kazadan beladan :60:
kızlar biraz ibadete gidiyorum sonra görüşürüz inşallah :)

benımkıne caillou fayda etmez pek sevmıyor çızgı fılm ızlemıyor....yanıma alıyorum yuzumle burnumla oynuyor babasını arada sevıyor yanagını...beklıyor canı sıkılınca dıkkat çeksin diye gogili gogili gogili yapıyor ağzınla...

düşünmekle olmuyo kızlar düşünmeden yaptınız yaptınız 2.3. çocuğu :)) ben düşünemiyodum bile 4. aylık gebeyim yaaaa egoşla başedemiyorum yemesiydi huysuzluğuydu şimdi hep dua ediyorum allahın bir hikmeti hamileyken namaza başlamışım hep kuvvet sabır diye dua ediyodum meğer 2.de yoldaymış bir şekilde çıkıcaklar selamete ne yapalım biraz zor biraz kolay allah kuvvet versin hayırlı helal rızk huzur ramazan sonrası tatil planı iyice düşündürmeye başladı masraflar başlıyo bir yandan alınacaklar var egemene yatak falan almamıştık görümcem karyola vermişti ama sallanmıyodu zor olmuştu şimdi 2 tane tekli yatak alalım diyoruz yani bebeklere oda hazırlıcaz falan filan iyice düşünceler sardı beni

kayu kahramanım benim 24 saat onunla yaşıyoruz nerdeyse birde erteresan şeyler var izlemekten keyif aldığı henüz çözemediklerim ama değiştirince kızyo bırakıyorum izlesin

nazancımm hayırlısı olsun bak ne guzel dıyorsun ...ALLAHIN sana olan hediyesi o yanlız nasıl kaza kurşunu yedin anlamış değilim spiral var diyordun sonrasını hatırlamıyorum ...

nazan tatili erteleme bence hepsi alınır ama güzel geçirilen bir tatil geri gelemz 2 çocukla tatilde daha çok zorlanırsın ilerde.şimdi git bence..

doktora eşim bu kadına tıp çare bulamadı dedi :)) tüplerini bağlatalım diyo yaş erken diye yapmıyolar uzaktan konuşalım falan diyo artık bilmiyorum ki spiral varken kalmışım o kanamalarımı çoğaltmış herhalde ben aşırı kanama dolayısıyla çıkarttırmştım anlaşamışlar hamile olduğumu o zaman öyle yani

sümeyye haklı nazancımm tatile gitmelisin bence bebişin olduktan sonra uzun bir dönem rahatı unutacaksın...

doktora eşim bu kadına tıp çare bulamadı dedi :)) tüplerini bağlatalım diyo yaş erken diye yapmıyolar uzaktan konuşalım falan diyo artık bilmiyorum ki spiral varken kalmışım o kanamalarımı çoğaltmış herhalde ben aşırı kanama dolayısıyla çıkarttırmştım anlaşamışlar hamile olduğumu o zaman öyle yani

iyi bebeğe zarar vermemişler....bendede vardı benımkıde kayma olmuş kontrol ıcın gıttım kaymıs cıkarıcaz dedı adet olunca 2. gun gel dedı çok korktum 10 gun bana 9ay geldı nerdeyse...

ben caliounun cdsini aldım eymen bayılıyor yemek zamanı koyuyorum cd yi yemek yiyene kadar izliyor. sabahta 6 da kalkmış uykulu uykulu gittm cd açtımda birazcık uyudum .kurtarımcınsın caliou

erdenayda bayiliyor caliou ya ve carssa mcweeinin hayrani resmen ama yemek yerken izletmiyorum yemegi oyun gibi biömesin diyeee
baharcim benim adamda ayni gecen gun erdenayi uyutmaya goturdu 45dk durdum iciri bir girdim oglusu babasini uyutmus uyku arkadasinida ababasinin yuzune koymus uyku muzigini caliyor her 2dk bir....

içleri geçmiş anacumm sizin kocaların ....insan 5 dk uyurmu çokmu yoruyorsunuz kızz yoksam kocaları hee...:23::29:

Back