• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

geldim sonunda sabahtan beri koşturmaca yoruldum hamilelik azcıkda olsa farkettiriyomuş markete gittim akşama misafirim var görümcemler kaynanamlar fazla almışım taşırken zorlandım tazı gibiydim tazı bu çoluk çocuk yoruyo insanı görümcemler ortak iş teklif etti eşim kararsız ama onlar karar vermişler devren bir yer bulmuşlar hiç olmazsa borç para verin demişler bakalım benim bilezikler uçaroğlu galiba eşim ticaret konusunda kararsız ben hiç karışmıyorum ne yaparsa yapsın ister para versin ister ortak olsun aman bana sen dedin demesinde zaten annemlerin durumu iyi değil azcık destek olalım desem zart zurt ediyo artık usandım ne yaparlarsa yapsınlar ben de yemek yapıyım menüyü sayıyım mı ?

hamileler var ama :))

yorma kendını canımm ya sende 2 canlısın unutmaa....kendını dusunmuyorsan pasalarını dusun...tıcaret konusunda eger daha onceden bı deneyımı yoksa zor olur ama yınede hakkınızda hayırlısı...esın ne ıs yapıyordu nazancımm...menude ne var ???

eşim kot yıkama fabrikasında sevkiyet bölümünde yaklaşık 12 yıldır aynı yerde ticaret bilgisi yok firma isim değiştikliği yaptı 3 yıl önce ama aynı kuruma bağlı hep şikayet eder haklı yanları var ama başka iş yapmasıda zor tahsili yok ortaokuldan terk tüm çevresi bu işte bu muhitte tek bildiği iş bu hep yırtmak peşinde ben çalışamıyınca heves ediyo ticarete menüde mercimek çorbası fırında tavuklu patates bulgur pilavı salata ve 2 renkli puding yapıcam 1-2 de oratya ıvır zıvır düşünüyorum mayonezli salatalar turşu falan ne dersiniz

hayırlısı olsun canımm....menu guzelmış varsa dıfrızınde kırmızı bıber kozlenmıs salatasını yapabılırsın ....fazlada bısey yapma bence cunku yenmıyor...ben çalıştığım halde annemlere pek yardım edemıyorum ...sağolsun eşim bu konuda hakkını yıyemem benden once dusunur ama fazla verdıgımde de sana guvenmesınler fazla verme der...yınede verırken cekınyıorum bence onun aılesıne falan yardım edıyorsanız kendı aılenede yardım esırgeme ben calısmıyum ama vermek ıstıyorum benı kırma falan de yınede bılemem esın ne tepkı verır ...bosver takma cıcıı annee..:49::nazar::nazar:

tatlılar yemek hazır çorbamda hazır sayılır pilavım ve salatalarım kaldı azcık mola verdim egoş uyanmadan ağır kısmı bitti işin sümeyye yeni yerin yoğun galiba pek görünmüyosun bu bebeğin isim işini eşime bıraktım ama beğenmezsem müdahale ederim egemen kardeşimin isteğiydi adil kayınpederimin adı samir dedi ama pek içime sinmedi nasıl sizce

bence egemene uygun bişey olsun....eymen olabilir.....ben uymasını isterim ama ne bileyimm...işlerin bitmiş bak ne güzel...iftarın kabul olsun ...inşallah ....

kızlar günaydın....sabah ilk işim sizleri görmek hemen açıyorum ondan sonra kendı sıstemımı acıyorum ...burdakıler alıstı artık aylın napıyorsun dıyorlar yınemı pembe sayfa....falan oluyorlar.....:66:

günaydın sümeyyecimm.......nasılsın alıştın mı yeni yerine yeni görevine....

nazancımm hoşgeldin şekerim....görüşmeyeli nasılsın....bebişler nasıl....

hoşgeldin demetcimm kendi adıma iyiyim...kızımıza benden slm ....isim düşündünmü demet yaa..çiçek isimlerinden koyabilirsin bence senın adına uygun olur...fulya akasya açelya falan ....

yorma kendını canımm ya sende 2 canlısın unutmaa....kendını dusunmuyorsan pasalarını dusun...tıcaret konusunda eger daha onceden bı deneyımı yoksa zor olur ama yınede hakkınızda hayırlısı...esın ne ıs yapıyordu nazancımm...menude ne var ???

hayırlısı olsun canımm....menu guzelmış varsa dıfrızınde kırmızı bıber kozlenmıs salatasını yapabılırsın ....fazlada bısey yapma bence cunku yenmıyor...ben çalıştığım halde annemlere pek yardım edemıyorum ...sağolsun eşim bu konuda hakkını yıyemem benden once dusunur ama fazla verdıgımde de sana guvenmesınler fazla verme der...yınede verırken cekınyıorum bence onun aılesıne falan yardım edıyorsanız kendı aılenede yardım esırgeme ben calısmıyum ama vermek ıstıyorum benı kırma falan de yınede bılemem esın ne tepkı verır ...bosver takma cıcıı annee..:49::nazar::nazar:

bence egemene uygun bişey olsun....eymen olabilir.....ben uymasını isterim ama ne bileyimm...işlerin bitmiş bak ne güzel...iftarın kabul olsun ...inşallah ....

sabahtan beri yazan benım kıme slm verdıysem yanıt alamadım üzüldüm açıkcası....bende bir daha yazılan olmadıgı zaman yazmıcam .......:59::63:

yok sana kusmedımmm.....yanlıslıkla alıntı yapmısım....neyse ben cıkıyorummm...hoşçakalınnn......:80::89:

gunaydin kizlarrrrrrr
nasailsiniz
kizlar bebisim cok tatliydi yaaa baybay yapti annesine guldu ayyyyyyyy zaman cabucak gecse keskeeeeeee

günaydın ghanımlar zor bir geceydi egemen sebepsiz ağlamalarla uykusuz bıraktı ve artık gece uyandığında bile bana gelmiyo babasının gögsünde uyuyo bebek gibi oldu iyice bababsının gögsüne yatıp sallanmak istiyo yağmur iyi oldu havam değişti hüzünlüydüm bana uydu

Hayırdır canım neyin var...egemen rüya görmüş korkmuştur belki duruda bazen öyle yapıyor...dert etme gülüm hayat bu işte...yaşanılması en zevkli ama bir okadarda en zor şey..:31:

böyle bir acayibim çıkıp gezesim var adım atasım yok ne desem değil bir acayip oldum akşama eşime azcık hava alalım dicem belki iyi gelir duruda rüya görüp tepki veriyo mu?

Bencede iyi olur...bol bol yürüyüş temiz hava iyi gelir...duru genelde gunluk yasadıklarından dolayı ruyalarından aglayarak uyanır mesela gecenlerde halamın oglu oyun yapsın dıye ona cöö oynamıs oda korkmus gece uyandı babası noldu kızım ruyamı gordun dedı kafasını salladı ne gordun dedı baba abı cöö diyor ..

slm kızlar öğrenci işlerine geçtim ve buradaki arkadaş cuma izne gidiyor kısa sürede işleri öğrenmem gerekli o yüzden pek bi yoğunum.

slm kızlar öğrenci işlerine geçtim ve buradaki arkadaş cuma izne gidiyor kısa sürede işleri öğrenmem gerekli o yüzden pek bi yoğunum.

hımmm öylemi iyi bari...:63:bende diyordum öğrenci işlerine geçti geçeli bizi unuttu...yoğunluktan mış meğer...kolay gelsin ...

kizlar erdenayyyyy beni sinir krizine sokuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa uyumuyorrrrrrrrrrrrrrrrr
esek sipasiiiiiiiiiiiiiiii yemek yapmamada izin vermiyor neymis onla beraber uyuyacakmisimmm

Back