• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ooo ne guzel meryem baharla buluşmuş aylın nazanla buluşak sümeyye catırrrr diye çatlıcak anacummm ohhh ohhh.....:32:naber bebeğim yoktun kac gundur yenı yerın hayırlı olsun...

aylincim bu arada babaneciğin hastanede mi hala? gence yaşlıya bakmıyor işte evlerden ırak hastalık. Allahım nerde varsa şifa versin
sümeyye yeni yerin hayırlı olsun. inş burda daha rahat ve mutlu olursun canım.

evet baharcımm hastanede ne zaman cıkacagıda henuz bellı degıl annem yanında sımdı refakatcı ....ınsallah cıkar cok canı sıkılmıs kımı gorse aglıyor...

meryemcim şimdilik aaaba ve dede diyebiliyoruz. adamcağızı bunalıma sokmanın alemi yok :)
sümeyye eltin gerçekten bi tatlı bilem mi getirmemiş kız?

sümeyye istesen sende gelirsin bizimde baharla aramız artık az değil. 80 km gittik baharımı ve ablasının kuzusunu görmeye :)

bende burada arkadaş sıkıntısı çekiyorum eşimin arkadaşları var hanımlarını pek sevmedim iftara miftara davet etmem yani. ne varsa kayınvalidemde var hem söyleriz hem dinleriz işte..

meryemcim şimdilik aaaba ve dede diyebiliyoruz. adamcağızı bunalıma sokmanın alemi yok :)
sümeyye eltin gerçekten bi tatlı bilem mi getirmemiş kız?

sonuca bak bana abla serkana dede diyor:) egomu tatmin etti:)
zaten aba dedi ama farkındaysan yaşıtıymışım gibi davrandı abla gibide değil :):)

tek eltim değil kayınvalidemler görümcemde geldi hepsi ellerini salladı geldiler . hatta kayınvalidem akşamdan yaprağı verdi yarın sararsın dedi.insan eymeni getir biz bakalım der.yada erken gelir o da yok. görümcem evde dinlensin diye onun kızını almış bahçeye götürmüşler.bizede ezana 10 dk kala geldiler..

ayyy çok güzel yaaa f5 yapıyorum bi sürü yorum yapılıyor.........evet aylin arkadaş istiyıorum acil buluşacak bayan arkadaş aranıyor :1:

valla sümeyye sizinkiler rahatlarmış. ben olsam en azından bişeyini yapar getirirdim. yada cocuga bakardım. yuh yanıı

meryem ben sizin ördek ve yavruları şeklinde bahçede koşmanızı çekmediğime yanıyorum :)
sümeyye düşüncesizlik etmişler ama el mecbur seviyorsun yapacak bişi yok. en azından bi tatlı falan getirselermiş iyimiş. ya da dediğin gibi eymeni alsalarmış sen zaten daha rahat hallederdin. ay canım sarma çekti yaaa :(

sağolun kızlar ....çook klasık olcak amma sızde olmasanaız gercekten patlıcam ...hepinizi çooook seviyorummmmmmmm...:69:

aman seviyorum işte kayınvalidmelri yinedeAllah razı olsun öyle bir çocuk doğurmuşki kimseye ihtiyacım yok .eşim yaptı nerdeyse tüm yemekleri ben tatlı salata cacık ve sarmayı yaptım.pilav çorba ve tavuğu eşim yaptı .

bahar senınkı yıne er yada gec yapıyor benımkı elını surmez ac kalamaya razıyım.....hehee....nazan bende erkek dıyorum ama ne bılım hayırlısı...:61:

Back