• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

meryem ben sizin ördek ve yavruları şeklinde bahçede koşmanızı çekmediğime yanıyorum :)
sümeyye düşüncesizlik etmişler ama el mecbur seviyorsun yapacak bişi yok. en azından bi tatlı falan getirselermiş iyimiş. ya da dediğin gibi eymeni alsalarmış sen zaten daha rahat hallederdin. ay canım sarma çekti yaaa :(

ahh eevt bahar :(:(

3 yıllık evliyiz daha pilav yapmadım. herzaman eşim yapar hatta kardeşinin düğün pilavnı bile eşim yaptı.hatta c.tesi akşamı biz sahura da kalkamamıştık ne zor gündü temizlik yemek.açlık eymennnnnn

ya kızlar dün ne oldu anlatayım da gülün. ali efem öğle uykusu vaktini geçirdi uyumak bilmiyor. eşim de ufaktan sıvışmaya bakıyor ki dikkati dağılmasın. biz salonda yerde yatarken bu kaçarken ali efe dönüverince 3lü koltuğun arkasına saklandı kaçamadan. bizimki ağlar zırlar susturdum oyaladım falan. neyse tam dalıcak çocuk koltuğun arkasından bir horlama sesi geliyor. senin ki al ali efemin topunu koy başının altına uyu kal koltuk arkasında. öksür tıksır uyandırdım sustu da çocum daldı uykuya ama biz koptuk tabi dünden beri gülüyorum haline.

hanımlar erkek geliyor ana kraliçe oldum :)) benim iftar iyiydi herşeyi beraber yaptık annemlerde alışverişe kardeşim görümceminkızı çıktık ablam egemene baktı atlattık şükür eşim ramazan süresinde extra gergin olduğundan ekmek tatlı al dediğimde bile köpürüyo yemek yap desem kesin keser beni :)) bebişin durumu iyimiş kesin mi diyorum doktora gördüm pipiyi diyo bir ihtimal kız olur belki diyodum ama pek ümitlenmemiştim açıkçası hala kilo almadım ve hamile gibi değilim herşey aynı yani sümeyye ben bıraktım koca halkına aşırı saygı ayaklarını 3 sene sonunda bende onlar gibi davranmaya başladım pervane oluyodum eksik bişey var mı yediniz mi aman kimse kırılmasın şimdi saldım gittiiiii

baharrr inanmıyorum koptum valla.........:1::60:

nazancımmm gelemedım cnm kayınvalidem bızım orda ıftar yemegı vardı bayrampaşa beledıyesının ılla ona gıtmek ıstedı bende erken gıttım eve ıslerımı hallettım ...sonra cıktım mısafırde gelcektı vazgecmısler...herneyse oyle ıste moralım bozuldu sabah sabah duru hep aglıyor sabah uyanık degıldı uyanmıs akıllı kayınvalıdeme dedımkı gıt yanına anne yok ıse gıttı de cocuk uyanır uyanmaz ıcerı geldı sok oldum ya be kadın ben senı neden gonderdım orayaa ayyyy...sıkıldım ya yaklasık 2 aydır bır aradayız gıtseler bır an oncede rahatlasam amma zormus kızlar kayınvalıdeyle gorumceyle bır arada oturmak ....gorumcemle oturdumda gecınemedık ıste ..ahh ahh eskı gunler geldı aklıma bende neler var neler neler ıcıme attım...nelerı yuttum...ılerde acısı cıkar kesın....ama artık herkesı ALLAHA havale edıorumm şu mubarek gunde ...:50:

nazancımmm bebişimiz sağlıkla gelsin hayırlısı olsun eli ayağı düz olsun....hayırlı evlat olsun inşallah....:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:egemen yanına uygun bı ısım bakarsın sımdı....3.bebek kız olur bak buda ıcıme dogdu...:61:

bızım arnavutkoyde evımız var...bende orda gorev yapıcaktım...o yuzden kayınvalidemi çağırmak zorundaydım...neyse o ıste olmadı gorumcem dedı canım cok sıkıldı gelıyım mı bende gel dedım..kayınpederı aradım gonder dedım gonderdı...15 gun sonra kayınvalıde geldı...sonra burdan sınopa gıttık yıne beraber...sımdı yıne cagırdım gelın dedım ...benım gelın dememe bakıyorlarmıs hemen geldıler...sımdı agızlarını arıyorumda hıc gıtmeye nıyeterı yok...bayramda kalıcakmısınız ona gore ben yıne babaannemı gormeye gıdıcem dıyorum mahsus kayınpeder ızın verse kalıcak vermıyorlar o yuzden kalmıyorlar....25 ta falan gıtcekler herhalde...hazıran 11 de gorumcem geldı hazıran 25 te kaynana...düşünün yani benim halimi...dünde eşimin iş yerinden arkadaşı aradı gelın ıftara bızımkı cumbur cemaat gıdelım dıyor...hayır dedım...

gunay<din kizlar nasilsiniz
nazan ben ilk duydugumda dememismiydim seker bu kesin erkek 3 ay hamile oldugunu anlamadiysan diye allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin

aylinnnnnn bosver canim ileriyi dusun sen ne ekersen onu bicersin boyle dusunerek kendine teselli verrrrrrr

bahar esine koptum yanlizzzzzzzzz sadece benimki yapmiyormus demekkkkkkk:)))))))

aylin bence de çok rahatsız etmiyorlarsa boşver neyse ki evleri var gidecekler diye düşün canım.
demet kız senin kocan da mı o miskin kediler gibi bıraktığın yerde uyuyup kalıyor :)
sümeye yoğun musun anacım?

haklısın demetcimm....ben baharın dediği gibi mesafeyi baştan koyamadım halada öyleyim....herşeyi benden beklemelerine kızıyorum...biraz da onlar düşünsün aman neyse boşver canım zaten sıkkın...kızımda kaldı aklım nasıl vazgeçirticem bu ağlamsından konuşuyorum benim işe gitmem gerekiyor diyorum arkamdan ağlama tamammı diyorum kafasını sallaıyor tamam diyor tam giderken ağlıyor bu durum beni alt üst ediyor çook üzülüyorum...:58:

aylincim şuan duru seni anlayacak zamanda değil. o nedenle sen çıkacağın zaman birinin onu oyalaması lazım. babanem ali efemi bi şekilde oyalıyor (makineye çamaşır atıyorlar, bahçede çiçek suluyorlar, el yıkıyorlar gibi) biz sıvışıyoruz. duru da ali efe gibi uykusuz mu erken mi kalkıyor?

günaydın hanımlar bizdede sahur için laf edildi azcık beraber yicez her gece gelin dedi kayınpederim dün gece diğerlerine değilde eşime çok düşkünler hep beraber olmak istiyolar o yüzden karşı daireyi ona vermişler tek güvenceleri kocam ama bunaltmamaya çalışıyolar benim ki azcık ters ne laf edeceği sağı solu belli olmaz o yüzden ben iki taraftada azcık mesafeliyim yoksa kötü olurum biliyorum eşim densiz bişeyler söyler ana kraliçeyim artık gelinleri çiftledim :))

egemende erkenci ya bu veletler uyanık çıktılar benim egemenle sıkıntım abbaşına olan aşırı sevgisi aşkı adama gözünün önünden ayırmıyo mümkünse üstünde bana karşı öyle değil artık çevremdeki herkes dalga geçiyo erkek çocuk anaya derler bu seni yakmıyo diyolar düşer babasına koşar su ister babasına bizde tuvalete bile giderken oyalıyoruz yoksa çığlık çığlığa koşuyo peşinden

evet erken kalkar en gec 9 da ...eşimde demezmi annelik çook sevgi göstermek değil diye aşırı sevgi gösteriyormuşum o pek göstermezya çocuk onun eksiliğini ebnde buluyor ne yapsın ALLAH ALLAH...

nazan bizimkinde de babaya düşkünlük var. e düt düt bindiren o, sokağa çıkaran o... bense sebze çorbası içiriyom. kimin reytingi yüksek olur sence :)

Back