• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydın hanımlar benimde haftasonu iftara dedemi getiremedik iyice hastalıklar güçten düşürmüş gelemedi yaşlılık zor bazen böyle çok çekenleri gördüğümde allahım iki rahmetinden biri diyorum bilmiyorum bizim yaşlılığımız ne olucak hem çekene zor hem yakınlarına uzun ömür değil hayırlı sağlıklı ömür dilemek gerekiyo galiba bugün temizlikle başladım evi sildim süpürdüm şimdi iftara yemeğimide yapıcam kısmetse sonra dr gitmeyi düşünüyorum geldiğimde bebeişimin cinsiyetini öğrenmiş olurum büyük ihtimal son tahminleri bekliyorum öncelikle sağlıkla sıhhatla hayırlı evlat olması için dualarınızı tabii rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin biz aramadan bulduk ilk zamanlar nankörlük ettim şimdi vidan azabı çekiyorum :)) kucağıma bir alsam diyorum ....

herkese selam

canım evet benimde babm ameliyat oldu çok zorrrr hala hastalanede
aslında 65 yaşında,durumu iyi ama ablamlarla abimler kalıyor yanında
canlarından bezdirdi çok huysuzluk ediyormuş hep şikayet oflama,puflama

biz ne olucaz yaşlanınca kimbilir..Rabbim hayırlı ömür verisn hepimize inş.

bence kızın olucak nazan :))

slm sonunda yeni masama kavuştum artık sekreter değilim öğrenci işlerindeyim yoğun olacak ama olsun..tülayyyyyyyyyyyy kız seni gördüm sevindirik oldum...:16:

haftasonu kayınvalidemleri görümcemi eltimleri iftare davet ettim.çok yoğundum.sabahtan yaprak bile sardım :nazar: eltim ilk defa geliyor diye ona ve eşine tişört aldım çamaşır koydum çorap koydum.ama ilginç olan gelenlerin hepsi elini kolunu salladı geldi.eltimde dedi aslında bizim getirmemiz lazımdı utandırdın bizi dedi...:17:

haftasonu kayınvalidemleri görümcemi eltimleri iftare davet ettim.çok yoğundum.sabahtan yaprak bile sardım :nazar: eltim ilk defa geliyor diye ona ve eşine tişört aldım çamaşır koydum çorap koydum.ama ilginç olan gelenlerin hepsi elini kolunu salladı geldi.eltimde dedi aslında bizim getirmemiz lazımdı utandırdın bizi dedi...:17:

:34:haftasonu kayınvalidemleri görümcemi eltimleri iftare davet ettim.çok yoğundum.sabahtan yaprak bile sardım :nazar: eltim ilk defa geliyor diye ona ve eşine tişört aldım çamaşır koydum çorap koydum.ama ilginç olan gelenlerin hepsi elini kolunu salladı geldi.eltimde dedi aslında bizim getirmemiz lazımdı utandırdın bizi dedi...:17:

bizim oradada adet öyle ama ilginç olan kendiside bunun farkında .. halil ibrahim paşa nasıllar eymen tam bir yaramaz oldu apartmanda anneler çocuklarını eymenle korkutuyor.çünkü fena derecede ısıryor ve çimdikliyor:45: laftanda anlamıyor apartmandaki herkes kaçıyor eymen arkadan kovalıyor

sümeyyecim sana hava atmaya geldim:) biz baharcımla iftar yaptık. sağolsun davet etti. hem yeni evini gördüm hemde sohbet ettik. kuzularımız çok güzel anlaştı face resimleri koyarım.

sizler neler yapıyorsunuz. ramazan nasıl gidiyor?

meryemmmmmmmmmmmmm nayır nolamaz ben kayınvalidemle iftar yaprken senin baharla iftar yapmanı kaldıramam :63: kendimi intihar edip geliyorum

kızlar çoook yogunum kafamı kaldıramıyorum.....nazancımm...gelmeye çalışıcam hastane yakında nasıl bulcaz bırbırımızı kırmızı gul falan ...

yaa sen istanbula geldınde senınle ıftarmı yapmadık:) ama böyle buluştukca cocukların buyuduklerını daha guzel goruyoruz:)

en son cıkarken alişler bırbırlerının ellerını öpüyordu :):)

sümeyye walla pek bi güzel oldu böyle iftar. keşke daha yakın olsak dedik. ali efeyle ali tunayı görmeniz lazımdı. gerçi bolbol foto çektik meryem aaaba sı koyar face e. oğlum meryeme aaaba dedi durdu.

eymen gelseydi el öpmezdi el ısırırdı garani :9: ahhh istanbul ahhhhhhhhhhhhh güzel günlerdi ama ben hamileyken ekim annelerine takılıyordum ya hiç aynı çizgide buluşamdık haaa onlarlada buluşmadım o ayrı

Back