Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hanımlar benimde haftasonu iftara dedemi getiremedik iyice hastalıklar güçten düşürmüş gelemedi yaşlılık zor bazen böyle çok çekenleri gördüğümde allahım iki rahmetinden biri diyorum bilmiyorum bizim yaşlılığımız ne olucak hem çekene zor hem yakınlarına uzun ömür değil hayırlı sağlıklı ömür dilemek gerekiyo galiba bugün temizlikle başladım evi sildim süpürdüm şimdi iftara yemeğimide yapıcam kısmetse sonra dr gitmeyi düşünüyorum geldiğimde bebeişimin cinsiyetini öğrenmiş olurum büyük ihtimal son tahminleri bekliyorum öncelikle sağlıkla sıhhatla hayırlı evlat olması için dualarınızı tabii rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin biz aramadan bulduk ilk zamanlar nankörlük ettim şimdi vidan azabı çekiyorum :)) kucağıma bir alsam diyorum ....
slm sonunda yeni masama kavuştum artık sekreter değilim öğrenci işlerindeyim yoğun olacak ama olsun..tülayyyyyyyyyyyy kız seni gördüm sevindirik oldum...![]()