• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Benim bakış açıma göre kayınvalide suratsız kayınpeder daha iyi görümce kendi dünyasında...eşin ve sen çifte kumrular gibi yeni evli çiftlerde öyle ...

Bizde ne olaylar vardı bir bilsen...

biraz tuhaf olacak ama kayınvalidemi kayınpederimden daha çok severim..bizdede çok şeyler oldu sen yokken hele dün cümbür cemaat pikniğe gittik.baraja kenarına.9 kişiyiz ne olduysa görümcem inat etti yemek yemedi gitti yattı kayınvalidemin canı sıkıldı bize çatıp duruyor.görümcemin kızı mızmız zaten .kayınvalidem eymeni gezdiriyoruz çağlayıda alın diyor su kenarı iki çocuğa sahip çıkamayız anası baksın dedik ona küstümü.öff ağzımızdan burnumuzdan geldi yani..sizde neler var

BÜYÜK GÖRÜMCEM KAYINVALİDESİYLE BİRLİKTE OTURUYOR AYNI APARTMANDA DAİRELER AYRI AMA YEME İÇME BİR...
KADIN ÇOOK DENGESİZ...AKSİ HUYSUZ KIZ BİR YERE GİTMEK İSTESİN HERŞEYİNE KARIŞIR...NEYSE VELHASIL KELAM...BEN KÖYE GİDİYRUM DEDİM KAYINPEDERİNE GELİNİNİZİDE GÖTÜREYİMMİ DEDİM ADAM BANA DEDİ ERKEN GİDİN GEÇ KALMAN DEDİ...SEN ÖYLE DİYORSAN HEMEN GİDELİM DEDİM BENDE KAYINVALİDESİ OLCAK KADIN DA ÖKÜZ GİBİ BAKTI SURATIMA VAR EFENDİM ŞİMDİ KONUŞMUYORLAR BENLE GÖRÜMCEME DÜNYANIN LAFINI SAYMIŞLAR...O NEDEN KARIŞIYOR BİZİM EVİN İŞLERİNE DİYE ..şimdi kadın herkese kızzıyordu bana küsmüş allahım yaa deli oldum vallahi deli oldum ..

merhaba hanımlar bende niyetliyim bugün şükür iyi gidiyo hemde ütü yaptım egoşla uğraştım ama hamile olduğum için hep tutamıcam 2 senedir hiç tuttmamıştım çok özledim oruç tutmayaı oruca aşerdim diyorum :)) allah sağlık sıhhat nasip etsin kazalrımıda tuttarım inşallah tatili bitenler ayy kıyamam bende bir heves bekliyorum ki sormayın bayram ertesi bizde gidicez inşallah

nazan egoş la hamile hamile tutabiliyorsa bravo ama annelerimiz ne sıkıntılar altında tutmuşlar demi..bende hamileyken tutuyordum taki hastaneye yatana kadar .sonra kazaları tuttum sadece geçen yıldan 3 gün kaldı bakalım tatille açtık ramazanı kaç gün fire vereceğim.sende umarım güzel bir tatil geçirirsin.

ben bu akşam anneme gidiyorum eşim gececi yalnız iftar sahur yapmak istemiyorum hem bahane ramazanda annemlerle olmak isterdim ilk gün özellikle bu hamilelik duygusal yaptı birde bu çok oynuyo erkenden çok hareketlenmeye başladı kız mı ne oynak bişey

yaa deli oldum yazamıyorum kızlar okuyamıyorum sizdede varsa o problem özelden msj atın yahu bildirin yetkili arkadaslara...:50:

gunaydin sekerlerrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyy bugun cok kotu bir ruya gordum
esim beni aldatiyordu ilk aski evelyne hoffmannla ayyyy adamin basinda tabaklar kirdimm sinirimi alamamisim esimi tirmiklayip sacini cekmisim vurmusum uykuda ama bir taraftanda aglayarak bunu bana nasil yaptin diyormusum kiyamam ya sabah kalkti aldattigim kioz guzelmiydi bu tirnak yaralarina degiyormuydu goz yaslarina degdimi diyor esek yaaaaaa

aylincim cok gecmis olsun duru fistigimaaaaa

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn demet kız rüyamda görünce bile öyle yaparım gerçekten neler yaparım diye korkutsaydın kocanın gözünü bende karışık rüyalar gördüm kaç gündür polisler suçlularla uğraşıyorum.

günaydınnnnnnnn demet kız rüyamda görünce bile öyle yaparım gerçekten neler yaparım diye korkutsaydın kocanın gözünü bende karışık rüyalar gördüm kaç gündür polisler suçlularla uğraşıyorum.

canim zaten adamin gozu korkmus sen ruyada boyle yapiyorsan gercekde ne yaparsin beni diyor bende ona gore adimini at dedim
hayirdir canim ya ruya tabirlerine bakmadinmi nedemekmis bugunlerde bende cok karisik seyler goruyorum....

selam kızlar. Ramazanınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun. ben de iki gündür niyetliyim Allahım kabul ederse regl haricinde tutmayı planlıyorum. ancaaaaaaaaak Nazancım bence orucunu kaza edersin emzirme döneminden sonra canım şimdi tutup ta kendini zorlama. Rabbim kolaylığını sunmuş sonuçta. bu benim fikrim tabi.
aileler karışık durumlar muhabbeti geçmiş. ben o konuda biraz rahatım. çok içli dışlı olmadığımdan o şunu demiş bu bunu yapmış olayı da yok bizde pek :) mesafe iyidir yani.

kızlar rüyalarınız hayrola...

demetcimm sağol geçmiş olsun dileklerin için...takma rüya işte ben neler görüyorum neler kafamız hep doluya çook düşünüyoruz o yüzden sık sık rüya görüyoruz ...

sümeyye bacııı....kocişinle barıştınmı....şu mübarek ramazan ayının hatrına affet kocanı gıı...

selam kızlar. Ramazanınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun. Ben de iki gündür niyetliyim allahım kabul ederse regl haricinde tutmayı planlıyorum. Ancaaaaaaaaak nazancım bence orucunu kaza edersin emzirme döneminden sonra canım şimdi tutup ta kendini zorlama. Rabbim kolaylığını sunmuş sonuçta. Bu benim fikrim tabi.
Aileler karışık durumlar muhabbeti geçmiş. Ben o konuda biraz rahatım. çok içli dışlı olmadığımdan o şunu demiş bu bunu yapmış olayı da yok bizde pek :) mesafe iyidir yani.

allah kabul etsin canımm ...nasılsın görüşmeyeli...bizim durumlar karıştı hata benim zaten ben insanlarla aramda mesafe koyamıyorumm iste her olaydan bı ders alıyorum ıste ...buyuyorum bende...

allah kabul etsin canımm ...nasılsın görüşmeyeli...bizim durumlar karıştı hata benim zaten ben insanlarla aramda mesafe koyamıyorumm iste her olaydan bı ders alıyorum ıste ...buyuyorum bende...

aylincim iyiyim canım saol. sen biraz sıkıntılısın sanırım. zamanla öğreniyor insan mesafenin gerekli olduğunu. ben de çok açardım kalbimi herkese. hala da saklamam hiçbirşeyimi ama beni üzme sinirlendirme fırsatını da vermem kimseye. çok ta takmam zaten hayatımın anlamı değiller sonuçta dimi :) sen de öyle düşün canım rahat edersin.

Amann bende dert bıtmez ıste....az önce görümcem aradı dıyor benım yuzumden oldu boyle bende ne alakası var dedım ben ne kadar sevmesemde kotude olsa aram benım yanımda kımse kayınvalıdem kayınpeder görümcem hakkında yorum yapamaz ..

Iftarda neler yapıyorsunuz kızlar ben dun kozlenmıs patlıcan yoğurtlu..koy bıberı kızarttım...tavuk koftesı ...karpuz pavun ...alakasız ama ıyıydı...sızler neler yapıyorsunuz henuz mısafır almayı dusunmuyorum alısma asamasındayım bu hafta sonunu atlatayım hele bakalım ..

Back