Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah daha ne olsun sagligida yerinde allahssukur kio iyi birsey degil cocukdada buyukdede hayatim turkiyede nasil tartiyorlar kiyafetlemi yoksa kiyafetsizmi???sağlık ocağından çağırmışlardı hamilelik için kayıt açıyolarmış gitiim muayne falan etmediler sordular söyledim o kadar egoşuda gösterdim 87 cm boy 11,500 gr kilo almıyo ne zamandır ne yapıyım bilmiyorum ishal için endişelenicek bişey yok bol su dedi
mehtappppppppppppppppp ya birkerede biz varken gel iki satir biseyler yazzzzz findik kurdumuz nasil ne yapiyor onlari yazzzzzzzzz hemserim yaaaaaaaaslm şekerler.![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte kuzu kuzu geldim meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:86:
nazan egemen yemiyor yemiyor diyon 11.500 bende eymen iyi yiyor diyorum 11.700 gr :44: benmi çok rahatım acaba.zaten komşular diyor sen alman annelerine benziyorsun eymen düşünce kaldırmam çünkü haydi oğlum kalk derim aynen devam .
ya ben burasını çok ösledim yaaaa bundan böle fırsat buldukça bende burdayım inş.
:))))![]()
çiçekmi açtı duru haydi atlatmışsınız .çiçek aşısı olmuşmuydu