• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte kuzu kuzu geldim meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:86:
nazan egemen yemiyor yemiyor diyon 11.500 bende eymen iyi yiyor diyorum 11.700 gr :44: benmi çok rahatım acaba.zaten komşular diyor sen alman annelerine benziyorsun eymen düşünce kaldırmam çünkü haydi oğlum kalk derim aynen devam .

günaydın egemenin boyu uzun dedi 87 cm hemşire belki ondan bana çok zayıf geliyo birde sütü kestim ya hep aç kalyo diye vicdan azabı yapıyorum egemen toombiş bebekti yürümeye başladığından beri son 1 senedir yerinde sayıyo 2 ileri 1 geri

sağlık ocağından çağırmışlardı hamilelik için kayıt açıyolarmış gitiim muayne falan etmediler sordular söyledim o kadar egoşuda gösterdim 87 cm boy 11,500 gr kilo almıyo ne zamandır ne yapıyım bilmiyorum ishal için endişelenicek bişey yok bol su dedi
masallah daha ne olsun sagligida yerinde allahssukur kio iyi birsey degil cocukdada buyukdede hayatim turkiyede nasil tartiyorlar kiyafetlemi yoksa kiyafetsizmi???

mehtappppppppppppppppp ya birkerede biz varken gel iki satir biseyler yazzzzz findik kurdumuz nasil ne yapiyor onlari yazzzzzzzzz hemserim yaaaaaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn işte kuzu kuzu geldim meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:86:
nazan egemen yemiyor yemiyor diyon 11.500 bende eymen iyi yiyor diyorum 11.700 gr :44: benmi çok rahatım acaba.zaten komşular diyor sen alman annelerine benziyorsun eymen düşünce kaldırmam çünkü haydi oğlum kalk derim aynen devam .

sanaaa kocaman aferim kiz zaten oyle olunmasi gerekiyor kendine guvenleri gelmesi icin bende oyle yapiyorum gecen dusdu hic ilgilenmedim sustu ama yavrumun kafasinda gulllu kaldiii

erdenayda 1.5 yasindayken 88cm idi simdi bilmiom kg olcmedim ama 12 kg dir herhalde

her anneye çocuğu zayıf gelir zaten . işyerinde müdür beni gönermek istiyor genel sekreter ve müd.yardımcılarımda yok diyor bakalım ne olacak :42:

ben arkadaşalrmı seviyorum ama bu müdürün sekreteri olarak kalmak istemiyorum..bu başkanlıkta başka birime verin dedim olmaz diyor.ya sekreterim olacaksın yada gideceksin...gittiğim yerded garanti sekreter yaparlar beni..öfff bacakalrım bile çarpık safinaz bacaklıyım minide giyemem benden sekreter olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz diyorum ama anlatamıyorum.bugün müd.yard.beni çok sever o çağırdı kalman için elimden geleni yapacam dedi..

ya ben burasını çok ösledim yaaaa bundan böle fırsat buldukça bende burdayım inş.
:))))
:62:

isdeeeeeeeeeeeeeeeeeee budurrrrrrrrrrrrrr hayatim donusun muhtesem oldu topigimizi birdaha sendiz birakmaaaaaaaaa
seni ve sari kafa bereketli pasami kocaman opuyoruz

kızlar günaydın..ben geldim ...kısa ve yorucu bir tatilin ardından...

baharcım yeni evin hayırlı olsun...güle güle oturun...ALLAH olmayanlara versin...

sümeyye bende resimleri yarın yüklicem şuan olayın şokundayım...nasıl bir anda biter bu tatil henüz kendimi salmışken toparlamak zor oldu...

gunaydinlar kizlarrrrrrrrr
hosgeldin aylinim nasil gecdi tatil sen ve duru icin
sumeeyyyede gelirrrrr bugunlêrde onunda isyeri degisecekdiiiiii

hoşbulduk demetimm...:80:duru su çiçeği oldu...çook şükür hafif atlattı...1 gün ateşi çıktı sadece kaşıntı falan olmadı fazlada döküntü olmadı...onun dışında fena değildi....oto bendeydi epey ilerlettim...şöfor olduk yani anlıcanız...:52::55:

hayırlı günler kızlar ramazan ramazan dellendirecek bu müdür neymiş çiçekleri ölmüş.insanlar ölüyor ne yapalım.
aylin hoşgeldin güzel şeyler hep erken biter zaten

evet sekreter gelecek bende öğrenci işlerine bakacağım çok utluyum uyuz adamdan ve çiçekelrinden kurtulacağım.bu adam beni başka yere atacaktıda müdrü yardımcılarım izin vermedi yine burdayım ama başka birimde.çok mutluyum yani.sekreterde vaktinde gelsede kurtulsam

ben daha başlayamadım ama erkekler arası çalışınca niyetli gibiyim ağzıma bişey vurmadım çokta acıkmadım..

Anladım canımm..benim ilk günüm beklediğimden daha iyi bakalım ilerleyen saatlerde neler olur bilemem...resimleri yükledim demişsin 1 tane var dimi...

evet birtane var düğün resmi
çok şükür 8 saat geçti şimdilik iyiyim.kalan 8 saatde iyi gçer inşllh herkes için

Back