• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

barıştım şekerim ramazanda küs olunmaz dedik karar verdik ilk adımı kim atacak diye bekliyorduk zaten eşim attı :60: ben mesafede koyamıyorum kalabalık ailede büyümenin verdiği birşey galiba.biryere gidecek olsak ben arıyorum haydin kalkın gidelim diye.kaşınıyorum bende galiba

aylin bizde de bu akşam kızartma var. yanına da çorba yoğurt tamamdır. zaten yenmiyor doğru düzgün ya.
sümeyye bence de sen kaşınıyorsun canım. ben de azınlık ailede büyüdüğümden sıkıntı veriyor öyle kalabalık hareket etmek. :) eşinle barışmanıza da sevindim. bi daha olmasın diye nokta koysaydın ama. :)

değişirim diyorum ama ben yine adam olmam....:47:benımkıylede aram olması gerekenden cok cok daha ıyı :nazar::nazar:arada boyle ayrı kalmak ıyı oluyor ya...dondugumde agzımın ıcıne bakıyordu ...:60:ah bu erkekler ahh...

Son düzenleme:
haklısın baharcımm...hayat bu işte herşey yolunda gitse olmaz bir pürüz olmalıki hayatın tadına varalım...herşey için hakkımızda hayırlısı...
ramazan bayramı 9 gün olcakmı acaba bı degerlendırme yapsak ne ıyı olur...

herşey iyi gittiğinde de lan noluyoz oluyor insan dimi :))) illa bişeyler dürtüklemeli ki yaşadığımızı anlayalım :) züğürt tesellisi işte :24:
bizim için tatil hayal. gemiler beklemiyor iş akıyor sürekli. yurtdışına da bilgi vermemiz gerektiğinden sürekli takip halindeyiz. şöyle kafamızı boşaltacak stres atacak bir tatil yok bize :(

aman tehlike uzaklaştı zaten arkadaşı alamanyaya geri döndü.akşam kayınvalidem çorba verdi bizde güveç yaptık patates salatası ve cacık vardı .ben niyetli değilim kocam gidip gelip bana ye diyor ben yedikçe o rahatlıyormuş.sümeyye git yerime su iç diyor mesela:60: ben oruçlu oluncada eymene sarar gider gelir çocuğa su verir.geçen yıl eymen biberon görünce kaçıyordu artık

9 gün tatil olsa kaç yazar bu bayram buradayım..eş dost ziyareti belki ankaraya falan gideriz o kadar.

eşim açlığa hiç dayanamıyor Allahtan sigarası yoktu birde onun stresi olsa öldürürdü beni.dün eymen ağlıyor atta diye iftara 1 saat var ama yalvarıyor resmen topunu almış annemmmmmmmmmmmm attttaaaaaaaa diyor eşim bağırıyor ne attası diye en sonunda aldım bahçeye indim ama öldüm evin etrafını 10 tur attık

susuzluk ilk etapta olunca insan acıktığını anlamıyor...ama yinedeALLAH sabır veriyor vermezse bu sıcakta zor dayanırız...çook şükür sağlık açısından bir problem yok bence en güzel günlerimiz insan yaşlanınca bir sürü hastalık ilaç alıyor tutamıyor babaannem hastanede yatıyor ışın tedavisini kesmek zorunda kalmışlar..kan değerleri düştüğü için güzel ALLAHIM şifa versin ona ve onun gibi hastalara...

Son düzenleme:
günaydın sümeyyecimm gittin amaa....:63:dün sahura kalktım sofrayı hazırladım yumurta koydum ocaga haslansın dedım cayıda demlıcektım gıttım leventı kaldırmaya yatıs o yatıs bı kalktım ezan okuyor...eşimde bana bağırıyor umursamıyorsun falan fılan gıcık oldum ya umursamaz olurmuyum hıc duru gecelerı uyanıyor artık cocuk sıcaktan rahatsız oluyor...uykum bolunuyor ıkı gundurde ısede 5 10 dk gec kalıyorum tatıl modundan cıkamadım henuz off....oruc tutuyorum ama nıyetledım yıne suc ıcmeye vaktım vardı...bakalım bugun nasıl gelısecek ALLAH yardımcım olsun...

Allah yardımcın olsun biz kalktık çok şükür aman her ramazan muhakkak bir gün sahursuz tutulur oda onun nazarlığı

çok özlüyorum burayı ama hiç fırsatım yok :(
face'e arada 2 dk girdiysem şükür diyorum...
annemle oturduğum için gelen giden eksik olmuyor...
özledim kızlar sizi yaa, sohbetlerimizi falan...

oruçla aralar iyi sanırım.. emziren var mı aramızda hala_? (benden başka :61: )

aaaa merve gelmiş.... karakayıp walla iletini okuyan cennetlik hani :) iyisinizdir umarım anne kız. arada resim koy face e hasret giderelim bacım.
aylincim walla babanem uyanıyo eşim uyanıyor eeeeeen son prenses (bendeniz) teşrif ediyor :))) ya hamilelikten sonra uykuya çok düşkünleştim ben ya. ali efem sayesinde 2 senedir sabah uykusuna hasret olduğumdan erken yat iyi uyu ritminde yaşıyorum :)
Allah hepimizin oruçlarını kabul eylesin. her müslümana bolluk içinde bir sofrada iftar yapmayı nasip etsin.

5 saat 20 dk kaldı hadi bakalım gitti yolun yarısından fazlası...:56::27::37:

sakura ismini unuttum kusura bakma...bebek bekleyenlerin sayısı hızla yükseliyor...

demet nazan biri daha vardı ismini unuttum...ben bugün kendimi unutmazsam yine iyi...:60:

merhaba hanımlar 1.günü tuttum sadece bebek için korkumdan tutamıyorum dr gidince sorucam ok derse kalanını tutarım en azından ramazan ayını çok seviyorum daha farklı bir psikolojide oluyo insan annemdeyim ama annemin hep işi çıktı annanemlerle ilgileniyo yaşlıların hastalıkları şu bu derken hiç oturamadık şansıma hep böyle oluyo ben anneme geliyorum evde yalnız kalıyorum eşimde geldi bugün tamam gel eve diyo hem gececi beni evde ne yapıcaksa ne sahur yiyo evde ne iftar dr randevuma erken gidicem galiba orucu sormak için görüşürüz ramazan boğazı değil nefsi tutmaktır unutmayalım unutturmayalım :))

hamileliğin başlangıcı olduğu için sana müsade edebilir..belki ..nazancımm....benim görümcem 6 aylık hamileydi tutmuştu...bebeği zayıf doğduğu zaman herkes oruca kanaat getirmişti... ama alakası yok bence ben tutmadım da benımkı yıne zayıftı...yanı dıcem o kı senın tutmanda bı sakınca gormuyorum tutabılırsın hayatımm....KADIN DOĞUM OPR. AYLİN AKMAN.....:94::34::49::emir_bebek::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back