Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim benim yaa erkeklerde hep var o bencillik benimki benim birakip fazla disari cikmaz amaaaaaa surmedende gitmez ben erkekleri okuze benzetiyorum cunku surmeden demedn birseyi dusunemiyorlar sikma canini.....nerdesiniz kızlarrr pöff .ay ben anlatayım bari haftasonu kocamla feci kavga ettik halaadaaa küsüz
alamanayadan glen arkadaşı var uyuz kocamın geçen hafta devamlı akşamları gitti yanına 9da gidyor 12 de geliyor sesimi bile çıkarmadım haftasonuda arkadaşlarla pikniğe gidecez dedi gündüz 12de evden çıktı ve 5 te aadım nerdesin diye daha yeni pikniğe gitmişler arkadaşın işi çıkmış buda kahveye geçmiş sonra neyse dedim akşam 9 olu yine aradım 10 dkya geliyom dedim 11 oldu yok yine aradım 10 dk geçmedimi orada burada 2 saat geçtide dedim yine 10 dk geliyom dedi bende 11 dkyı geçerse eve almam dedim ve 11:30 oldu adam geldi bende açmadım kapıyısonra aradı sen kimsinki eve almıyon beni saydı durdu neyse ben daha çok bağırınca kesti sesini ve sonra ben kapıyı açtım.eve geldi ve beyefendi bana küs neden anlayışsızmışım. bende dedim arkadaşlarınla gittiğin piknik yerine beni hiç götürdünmü yok diyo : arkadaşlarınla yiyip içip gezecektiyse evlenemseydin evlendiysen sorumluluk sahibi olacaksın . hafat içi çıkıp gezmese neyse diyecem .hergün 9da gitti 12 de geldi. amaaaannnnnnnnnn uyuz bende erzincana gittiğimde hiç bir arkadaşımla görüşmedimki uyuz kocam evde sıkılmasın diye
uyuz işte
halen de küs bana ben hiç sallamıyom ohhhhhhhhhhhhhhh
![]()
öküz işte bildiğin öküz ama beni çok üzen kelimelr kullandı.şimdide hiç bişey olmamış gibi günlük konuşmalarımız yapıyoruz ama asla muhabbet yok .
işyerindede rahat değilim yaa bugün müdür bey sümeyye hanım bana yeni sekreter verecekelrmiş.sizide başka biryere verecekelr bende ben başka yer istemiyorum bu fakültede başka birimde çalışayım sekreter gelsin ben zaten sekreter olmak istemiyorum dedim.oda olmaz bana sekreter gelirse senide başka yere verecekeler ordada sekreterlik yaparsın büyük ihtimalle dedi.düşün ya burada sekreter ya başka birimde öfffffffffff....
ohhh aynen yaz günlerinde püfür püfür yatıyorummmmmmmmmmmmm .ama araya çok soğuklukta girsin istemiyorum bakalım.
ohhh aynen yaz günlerinde püfür püfür yatıyorummmmmmmmmmmmm .ama araya çok soğuklukta girsin istemiyorum bakalım.
2.bebeğe hamileler çok aramızda benimki kaza sonucu kaldım korunarak ama bebek yapmayı düşünenler peşpeşe doğurmak daha iyi diyolar ben tek düşünüyodum allah böyle nasip etti
ben evdeyim çalışmayı düşünüyodum kreşe vericektim çocuğu ama hamileymişim yani yine evde olucam kendim büyütücem
slm arkadaşlar... ben arada öyle okuyorum ama pek bişey yazmıyodum.
benimde eylül2009 doğumlu cadı bir kızım var. Merak ettimde aranızda 2. bebişi olan var mı?
Yada yapmayı düşünen. Ben aslında istiyorum ama çok ta emin değilim. :44: :44:
öfff diye başlıyorum beni bu sıcak havalar mahvetti oğlum dün ishal ve kusma ile sıcakların etkisine gidi bugün tedaviye başladık ananesi bol su ayran yap dedi nişasta pirinçunu su lapa yapıyorum inşallah düzelir ne patates nede muz sevdiğinden işim zor muzu sütle içiyo ama süt verme dediler sizin bir bilginiz var mı?ne yapabilirim?
slm arkadaşlar... ben arada öyle okuyorum ama pek bişey yazmıyodum.
benimde eylül2009 doğumlu cadı bir kızım var. Merak ettimde aranızda 2. bebişi olan var mı?
Yada yapmayı düşünen. Ben aslında istiyorum ama çok ta emin değilim. :44: :44:
öfff diye başlıyorum beni bu sıcak havalar mahvetti oğlum dün ishal ve kusma ile sıcakların etkisine gidi bugün tedaviye başladık ananesi bol su ayran yap dedi nişasta pirinçunu su lapa yapıyorum inşallah düzelir ne patates nede muz sevdiğinden işim zor muzu sütle içiyo ama süt verme dediler sizin bir bilginiz var mı?ne yapabilirim?