Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım
merhaba geçmiş olsun ahhh ne
tatili ramazan sonrası belki dediler izin için bekliyoruz ilk tatilimiz olucak inşaallah
slmmm
demetcim çok geçmiş olsun canım annene dua etmezmiyiz bir an önce toparlanır inş.,güzel şeyler çok çabuk biter zaten
aylincim çok geçmiş olsun sizede duru nasıl oldu inş. iyileşmiştir
ewet canim dedigin gibi guzelseyler cabuk bitiyor
canim son gorusdugumuzde yagiz hastaydi insallah yavrum cabucak atlatmisdir
kizlar ya siz yazin bebislerinize ne yediriyorsunuz bana menu seklinde yazarmisiniz
biliyosunuz benimki istahsiz cok nadirdir birseyi bitirdigi
sunnet oldu yine basladi bir lokma alip gerisini birakmakkkk offffffff cok zorlaniyorum cokkkkk
hanımlar bana yardımcı olurmusunuz ilk tatilimiz olucak hem de çocukla eylülde kısmetse kesinleşti gibi ne yapıyım önerebileceğiniz bir yerler var mı şöyle 3-4 yıldız iyi bir otel çok açılıp batmak istemiyoruzda :))
bende kafa yine karıştı facede didem temelli şan var ya kızı duru ben onunla karıştırdım kusura bakma
merhaba kızlar...duru iyi şimdi ilk kz doktora götürmedim kendi yöntemlerimle iyi ewttim çook şükür....
şuan hafif hırıltılı olmak kaydiyle öksürüğü var onun içinde sekrol kullanıyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı...bol bol meyve inşallah iyi olucak....
demetcimm sanada annenede çoook geçmiş olsun inşallah iyileşir...neyi vardı bu arada??
ben duruya sabah erken kalktığında 125 ml süt içine 2 bebe bisküvi yarım tatlı kaşığı bal ve keçi sütü veriyorum...
kahvaltı zamanı ben ne yersem ağzına tutuyorum...bazende kahvaltı maması
uyuuyoo kalkınca çorba akşam üstü yoğurt 2 danone ve akşam yemeğinde biz ne yersek veriyorum...genelde ona uyduruyoruz patates kızartmasını köfteyi makarnayı çook seviyor...brokoli seviyor haşlanmış...az yiyor...tabee..
meyve yerse yiyor...gece yatmadan yine sabahki gibi süt veriyorum...eğer fazla yediyse yarım biberon az yediyse hepsini bitiriyor zaten ....gece yarısı uyandırıp süt vermekte iyi diyorlar ne kadar doğru bilemem...
merhaba egemen hala emiyo ilk uyandığında 15 dk kadar emiyo kahvaltılık ben yedirince doymadığını düşünüyorum çünkü küçücük ısırıyo hala ve çiğneme ısırma konusunda çok tembel o yüzden peynir yumurta sarısı pekmez bebebisküvisi ekmekten oluşan bir mama yiyo 1 saat kadar sonra çekirdek içi yada 3-4 badem yiyo ve uyumadan evvel yaklaşık 20 dk emiyo uyoyo uyanınca çorba içiyo yine 1dilim ekmek içi atıyorum içine ıvır zıvır bişeyler yemez çikolata ouding şeker hiç birşey bakkal market hazır ürünlerinin hepsine karşı nedense arada ayran içer su içer limonata falan akşam üstü süt ve bebe bisküvisi ve 1 adet muz veriyorum akşam bizimle masaya oturuyo ama doğru dürüst yemiyo 1-2 kaşık pilav yada 1-2 dilim salata o yüzden yatarken muhallebi yapıyorum yada sebze yemeği varsa onu yediriyorum ve mütemadiyen aklına geldikçe emiyo sonnnnn bayağı uzun oldu galiba :))