• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ben ilk defa getireceğim bakalım tepkisi ne olacak aman kocaman yerler dolansın işte topunu getirrim salonlarda oynasın dursun beden eğitiminde çalışmanın faydası..
eymen parayı bilmiyor hemen ağzına alıyor altınmı değilmi diye yoksa kuyumcumu olacak

altın gibi kalbi var oğlumun.. bir söz var
‎20 yıl sonra oğlumun kalbini çalıcak o havalı kız, şimdi tıpkı bir gerizekalı gibi oturmuş yumurcak tv izliyodur. manyak gelin, sinirimi bozdu :D :P

dün eşimin iş arkadaşı var onun eşine telefon açtım çook tatlı bi kadın....tatile gitmişlerdi...çook güzeldi diyor...bende içimi çektim ahh ahh dedim bende çook gitmek isityorum ama eşimin işi yüzünden bi yere gidemiyoruz...siz nereye gidicektiniz sümeyye...:63:

altın gibi kalbi var oğlumun.. bir söz var
‎20 yıl sonra oğlumun kalbini çalıcak o havalı kız, şimdi tıpkı bir gerizekalı gibi oturmuş yumurcak tv izliyodur. manyak gelin, sinirimi bozdu :D :P

ooo sen şimdiden sinir olursan geline ilersini hiç düşünemiyorum...:4:şakası bi yana ALLAHIM o günleride göstersin inşallah rabbim....

biz erzincana gidecez şimdilik eylülden sonrada belki antalyaya gideriz eşim turizm otelcilik mezunu ve akdenizdeki birçok otelde staj yapmış biliyor o tarafları.bizde bakalım maddiyatta önemli.şimdi düğün ardından erzincan ramazan bayram ardından eymenin sünneti derken ekonomik olarak bakalım ekimde kredi bitiyor ama o zamanda havalar soğurmu

biz erzincana gidecez şimdilik eylülden sonrada belki antalyaya gideriz eşim turizm otelcilik mezunu ve akdenizdeki birçok otelde staj yapmış biliyor o tarafları.bizde bakalım maddiyatta önemli.şimdi düğün ardından erzincan ramazan bayram ardından eymenin sünneti derken ekonomik olarak bakalım ekimde kredi bitiyor ama o zamanda havalar soğurmu

öylemii biz balayına özkaymak kemer otele gıttık ben cok memnun kaldım guzeldı artık bızde gıdersek esıne sorarız hangı otel ıyıdı hem uygundu dıye ...sen bıze yardımcı olursun bız hele bi nıyetlenelım gıtmeye...:61:

ayy seni oralara götürmem diyor çok açıkmış oralrdaki turistler sonra katil olursun diyor. :)) ben zaten yüzme bilmiyorum eşim için gideceğim göz kulak olmak lazım

doğru söylemiş bak ...ben deli olmuştum...üstsüz bile vardı...inadına alışmış onlar adamlarıda bakmıyordu ama bizim türk erkeleri gibi değil anacum bizimkilerde görmemiş ya ondan herhalde...:82:

aman neyse gitsinde gözü doysun bariiii:9: ne yapalım artık bende haşemamı giyer gezerimmm

ayy yerim senin haşemanı bende hamileyken giydim onu kappuz gibi toto balon gibi göbek utandım bikini giymeye amma rahat etmiştimm..yine olsa yine giyerim kızz....

eymenle tatil nasıl olur bilemeyecem görümcem kayınvalidemleride götürüyor tatile bende mi götürsem orada sahip çıksada bizde aşk tazelesek kojamla..

Merhaba sevgili eylül anneleri.
Ben de 2009 eylül annesiyim oğlum var.Kasımda da inş. bi kızım olacak. Sizler tuvalet eğitimini naptınız? Ben kızım olmadan öğretmek istiyorum ama daha erken mi acaba?Şimdi 22 ayın içinde. Ve kakasını yaptığında söylüyor ne yapsam karar veremedim 1 hafta izin kullansam da evde öğretsem mi diyorum.Sizlerden öğreten oldu mu yardım edin lütfen ?

hoşgeldin kardelen .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biz daha başlamadık ama haftaya memlekete giderken belki bahçede gezerken öğrenemsi için uğraşırım.ama benim oğlum anne baba mama ve atta kelimelerini söylüyor sadece çok konuşan bir çocuk değil.bakalım ama daha küçük başlayan arkadaşlar var çevrede

Benimki bayağı konuşuyor. Kakasını yapınca anne kaka diyor. Babası ya da ben tuvalete gidince çiş diye altını gösteriyor. Aslında alışma belirtileri çok da ben biraz eriniyorum sanki. 5 gün izin alayım hafta sonlarıyla 9 gün eder. Alıştırabilirim inş. Bi de kreşle konuşayım onlar da yardımcı olurlar belki

bizimki tık yok altını açacağım zaman köşe bucak kaçıyor bezden ve çişten bi rahatsızlığı yok.bence sen uğraş ya tutarsa

anam ne olmuş buraya in cin top oynamış 2 gündür bişey yazılmamış
maalesef artık giremiyorum sadece buraya değil int. bile açamıyorum desem yeri yağız beyler şimdilik gündüz uykusunu kesti uzun zamandır uyumuyo ona ragmen 10-11 den öncede yatmıyo yaz diye sesimi çıkarmıyorum ama busefer beni çok yoruyo bütün fün ayakta akşama haşatım çıkmıyo
sizde umarım keyifler iyidir herşey yolundadır

Back