2009 Eylül Anneleri

demetcim hepimizin tahmin ettiği gibi kızın oluyormuş. çok sevindim. 2 aralıkta doğup meryem teyzesine benziyecek:)

sümeyye sünnetiniz hayırlı olsun. doğumgunun kutlu olsun.

gülcan istanbula geldin görüştük ama tek resim yok eseksıpalarından herseyi unutuyoruz :)

Hosgeldın meryemcımm....gulcanla gorustunuz demekki ....ne guzell....sen nerde oturuyodun...

Sümeyye ordamısın bacım....sana bişey sorcam bunu anca sen çözersin ezel dizisiyle alakalı...

Hüsniye hosgeldın canımm....sana sorayım kızz benden daha zekısınız hele sen nede olsa ogretmensın...

Ezelde fınal vardı dun gece ızledın mı???

Anaa kıme slm verdıysem gıttı yaa noluyo yaa.....bende kusecem sıze zıyaretcı olarak bakıcam haa...

ya aylin nerelrde özledim yeri belli koca bir boşluk var

bakarım diyorsa baksın o zaman diyecek birşey yok...
Hakkaten aylin nerde

becerikli sumeyyem sen yaparsin herseyiiii masallahhhhhhh
aylin nerde
ya benimde disettim damagim sisdi cok kotuyum birde agzimdan aft ciktii offffffffffff:84::84::84:

ayy kızlar sizleri çoook seviyorum hepinizi ....

selam kızlar nasılsınıızzzzzzz
artık tam bır erkek annesı oldum pasam sünnet oldu hersey cok ıyı allaha sükr
ewet kızlar hepınız tahmın ettınız artıkı ortaya koydugunuz tadından yenmez profıllıde olursa way way way yanıııııı

aylınnnn bende herkesı cok sevıyorum kız sankı hepsı benım cocugunm gıbıııı

canımm benımm....gecmıs olsun erdenay pasaya....sende sumeyye gıbı gelın bakmaya baslarsın hafıften hee bıde yanında damat yanı ona gore....kızını unutma....:79:

yumurtanın sarısı gitti pipinin yarısı :)) Allah damatlığınıda göstersin hayırlı gelinler çıkarsın karşımıza zamane kızlarından ne gelin olaki..onlar kaynana biz gelin

sümeyye canım sıkılıyor yine bir iki laflayalım yaa....düğün vardı ya sizin orda resim çek bak bende çekicem siz göstercem ....

resim mi dedin pek bir fotojenikimdir ağzım bir yerde gözüm biryerde çıkar artık toplama bir resim koyarım :98: ama stüdyo resmi çekileceğim onu koyarım sibelcandan neyim eksik ben fotoshop yaaprım kendime.fıstık gibi çıkarım.

ayyy ilahi sümeyye sen adamı gülmekten öldürürsün...

hade bakalım ...ailecek olsa iyi olur ben fırsatım olursa tüm aileyi çekicem tanıtıcam size..

cok saollun teyzelerı pazar sünnet yemegı yapcam yat kıraladık bıkac arkadaslarla eglence yapcaz buyrun sızde gelın kızlarrrrrrrrrr
ewet aylıncım sımdıden bakııyorum ama erdenay bana bırakmıyorkı arabanın camından fistik fistik selem diye bagırıyor

sana sonuna kadar katılıyorum sümeyyecımmmm

sümeyye bak demet ne diyor yat diyor eğlence diyor hemen alalım sana gidiş dönüş uçak bileti bende ver elini bodrumm...hayali bile süper....denize açılırız belki ne dersin...

kaynamaın bile fotosunu koyarım gözünüz gönlünüz açılsın kadın bir kıyafet aldı düğün için dedim kesin altınları millet sana takacak.iki gelin kapalı kayınvalidem ben uzun etek giyemem benimki kısa olsun dedi ..ben 70e aldım elbisemi o 350 ye ...

vay canına kaynana kaynana değil mübarek demen gibi gelin...aman deli oluyorum böyle insanlara...yaşı müsaitmi sanki öyle giyinmeye onu bırak yazık günah...350 tl ben ailecek giyinirim be...hiç çalışmamış herhalde senin kaynana....

bi görünüp bi kaçma sümeyyeeeeeeee............nerdesin yaa....varya teline çğrı yapıcam bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…