• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar annemın yanındayım
cok rahatımmm ama erdenay teyzesının yanında cok mutluuuuuu ama bısey yemıyorrrrr
bu arada aylının dedıgı cıkdı kucuk bırde prensessımmm gelıyorrrrr:69::69::69:

ohh aylin iyisin vallas enden önce herkes hazırlığını yapmış misafirlere..

hoşgeldin demetcim bol bol tadını çıkar tatilinin.. ooo güzel kızımız geliyor demek.. bak hepimizin tahmini tuttu.. sağlıkla gelsin inşallah...yarın ablam geliyor buraya o gelmeseydi bizde temmuzda gelecektik bodruma görüşürdük ne güzel...
valla bu yemek mevzusu sıktı artık Bade hanımda hiçbirşey yemiyor aç aç geziyor dana.. napapalım büyüyünce yerler inşallah....

kızlar annemın yanındayım
cok rahatımmm ama erdenay teyzesının yanında cok mutluuuuuu ama bısey yemıyorrrrr
bu arada aylının dedıgı cıkdı kucuk bırde prensessımmm gelıyorrrrr:69::69::69:

ayy canımm benim sabah sabah iyi oldu bu haberi duyduğum ....sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah...:46::62::66:

hüsniyecimm ben artık takmıyorum 5 saat arayla yemek yiyor saldım gitti...:37:olcak gibi değil...:19:

Slm kızlar güzel bir hafta olur inşllh...açıköğretim açıklanmış eşim 48le kalmış...kep atacak evin bahçesinde oysaki.. Demet prens ve prenses annesi..allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

Slm kızlar güzel bir hafta olur inşllh...açıköğretim açıklanmış eşim 48le kalmış...kep atacak evin bahçesinde oysaki.. Demet prens ve prenses annesi..allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

slm canımm ben sınıf atladım cok sukur...:46:hade sümeyye senden de bi prenses bekliyoruz...

benden prenses olmaz çocuğunun iki kaşının arasındaki damar yeşil olunca arkadan gelen çocuk erkek derler.ve eymende çok belli geçen komşuda dedi senin yine oğlun olur diye hem ben hiç kızım olma gibime geliyor

kızlar ben gecenlerde kapının üstünde sigorta kutusunun üstünde ev ve anahtar şeklinde kolye ucu anahtarlık gibi bişey buldum netten bakıyorumm...falcıda demişti birisi size büyü yapmak istemiş ama sen bulduğun için tutmamış...ne alaka ne büyüsü olur acaba...büyülere inanıyorum yapanları ALLAH KAHRETSİN..:47:

benden prenses olmaz çocuğunun iki kaşının arasındaki damar yeşil olunca arkadan gelen çocuk erkek derler.ve eymende çok belli geçen komşuda dedi senin yine oğlun olur diye hem ben hiç kızım olma gibime geliyor

hade yaa ben duruya bakıyorum maalesef yokk...ama olsun bendede yokmuş küçükken annemde diyor ....:23:belli olmaz o şekerimm...

kız insanlara sana bana niye büyü yapsınlar acaba ne çıkarları oluyorki...nasıl bir çekememzliktir bu Allah bildiği gibi yapsın onkları ellerinde patlasın tüm büyüler

kız insanlara sana bana niye büyü yapsınlar acaba ne çıkarları oluyorki...nasıl bir çekememzliktir bu allah bildiği gibi yapsın onkları ellerinde patlasın tüm büyüler

zaten onları görür görmez aklıma geldi benim düşmanım kim diye düşündüm herkesle aram iyi ama bir sürü insan var fesat birde iki yüzlü arkandan iş çeviren çoooooook....:47:
Kadın bana dedi kapaının orda bulmuşsun atmışsın dedi...tutmamış dedi...kim dedim tarif etti ama çıkaramdım...

Amann iyimi ediyom günahımı giriyom ınanmakla bılemıyorum ...bu kadarda tesaduf olmazkı anacımm....
Hayırlısı artık ne dıyım...benım ıcın herkes ne dusunuyorsa allah 2 katını versın....:51::34:

enteresan olur olur millet senin benim kadar iyi değilki.kız site ikimize kaldı sen bana iltifat et ben sana başka kimimiz var şu koca sayfada

enteresan olur olur millet senin benim kadar iyi değilki.kız site ikimize kaldı sen bana iltifat et ben sana başka kimimiz var şu koca sayfada

:70:canımm arkadasım benım gecen gorumceme dıyorum kı sanal arkadasım var benım cook ıyı cokk ta esprili...yalv...arıyor yazmıs dedım nasıl guluyor cook zekı olmalı dıyor bende oyledır...dıyorum ...:23::32:

evet IQm çok yüksektir sadece IQsu yüksek olanlar anlar beni.anlaşmamızın nedeni bu aylincim...

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dünya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada........

NASILL AMA.....:23::51::71::39:

Günaydınnnlar .....güzel bayanlar...çiçek kokan anneler ....günaydınlar olsun hepinize....:71::54:

Back