amannnnnnnn benim görümcemi vakti zamanında çok hocaya götürdüler boşanmasın diye yok neymiş bizim düğün çorbasına büyü yapmışlarda o yüzden boşanmış ozman kırşehirin yarısının boşanması lazımdı ben inanmam ama dinde var büyü hatta yapana çok günah.. aylin kimin evliliği 4*4 lükki dışardan bakınca iyi geliyor kapılar kapanınca sorunlar çıkıyor benim görümcemlerden iyi anlaşan çift yoktu herkes örnek gösterirdi...
biraz başına buyruktu arkadaşlarıyla eşinden habersiz şehir dışına gitmiş hatttaaaaaaa ta istanbula geldi bize . bizim de haberimiz yok gezmeye geldi sandık sonra öğrendik. haaa enişteyle ne geçti bilmiyorum ama insan boşandı kocasından çok bahsetmez ama bunların hep dilinde mesela görümcemin kayınvalidesinnin yaptığı yorganları kaynıma çeyizlik verdiler ve diyor ayyyy ne emekelrle yaptı annem kullanmak nasip olmadı .yatak odalarını kaynanamların bağ evinekurdular geçen görümcemin kızı yatıyor kaynanam annesi babsının yatağı iyi uyur...yani sanki hiç boşanammış o kadar tartışma olmamış anlamadım.kaynanam devamlı bahseder damadından
adam tayin istedi gitti hatta görümcemde tayin istedi o da gidecekti sonra vazgeçti..enişte arada geliyor pek sormam doğrusu adım gelin banane...ama geçen kızının fotosunu çektim ay bunu bana ver babasına yollayacam dedi...
günaydın hayırlı cumalar kız dua et bak 3 aylardayız günlerden cuma dua etmek için güzel vakitler bunlar boll bol dua et Allah hayırlı geçimler versin diye...
kız iyi bak ne güzel herkesin bir kusuru var seninkide belli edemiyor demek aslında şöyle güzel bi kahve falı bakan olsa insan günah falan ama ne bileyim hoşuna gidiyor
günahsız fal bakan varmı acababen bir defa baktırmıştım 3 vakte kadar ev alacaksınız demişti anahtar görmüştüde 3 gün geçti 3 hafta geçti 3 ay geçti 3 yılada az kaldı 3 çocuktan sonramı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?