• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ne derlerse desinler beğenmeyen iade etsin 50 tlyide gider çanta alırım:))) benimde oğlum sünnet oldu ayrıca daha kimseden bişey görmedik..

haklısın bebeğim....bende öyle dedim zaten annem dedi kızarlar şimdi bide ben çalışıyorum ya b...k gibi para basıyorum afedersinn...ne derse desin dedimm....

çalışıyorsam kazanıyorsam kendi çocuğuma milletin çocuğuna değil ya..

hiçç valla dünde eşimin akrabası durumları kötüydü adam ev almış helal olsun bizdende borç para istiyor...eşimde 2.000 tl vermiş dedimki bak adamın durumu belli ev almış biz hala kira veriyoruz....zaten bakıcam 2 sene daha çalışırım almazsan işten çıkıcam dedim yinemi aynı mevzu...beklemiy öğren dedi çocuk gibi sinir oluyorum...20 .000 alıcağımız var milletten parayı savurduk...çok varya...:50::47:

he teyzesi sünnet oldu paşammmm dün gittim kayınvalidem eyemnin saçları çok uzamış diye tepeden bağlamış camdan bakıyor bana Allah Allah dedim eymen desem değil bu kız da kim gittim anaaaaaaaaa eymenim kız olmuş öylede rahatki hiç bozmaya çalışmıyor.kız olsan başıma kalırmıssın dedim...müzikli eğlence olmayacak sadece mevlit yeterliii benim akrabalar olsaydı yapardık geniş kapsamlıda .
ya bende arada topluyorum yagızın saçını kız olsa nasıl olurmuş diye ama hemen bozuyorum aslında hiç yapmamak gerekir erkek çocuguna mazallah ,anladım cnm mevlüt daha makbul zaten eskidenmiş büyük düğün yapmak
sümeyye gülüm ben sizi tebrik ettim mi hatırlayamadım bi an kusura bakma. kuzumun sünneti için. Allah damatlıklarını da göstersin. babaanne ol inş :)
ay gülcan yaaa ne güzel olurdu ,ista tayininiz çıksa.
yok cnm ya 10gün bana yetti gezmeye ii yaşanmaz ama orda

ben bayrampaşa iski diye geçiyorda heryerle baglantım var yanı tanıdık hayırdır yoksa metristemi yaptınız görevi.....:53:

yok kız delü mapushaneye mi kastediyon :)) eşim nato da uluslarası bi tatbikat yaptı bizde aksarayda kaldık ordaki iskinin önünden hep geçerken aklıma geldin gidiyim bi çayını içiyim diye:27:

gülcanımm gelseydin valla iyi olurdu sen ordaki arkadaşlara beni söylediğinde onlar seni gönderirdi buraya...tühh görüyon mu bidaha nezaman gelcen buraya....sanki...:63:

baharlar bi ara buluşma düzenledi gidemedimm...ama bidaha olursa gitmek istiyorum ...ben size çoook alıştım yaa ne kadra güselll bi arkadaşlığımız var dimi yaa.....:69::70:

ne buluşması yahuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa hiç hoş değil böyle şeylerrrrrrrrrrrrrrrrr bir daha buluşma diyenin ağzına biber sürerim hımmmm

ne buluşması yahuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaa hiç hoş değil böyle şeylerrrrrrrrrrrrrrrrr bir daha buluşma diyenin ağzına biber sürerim hımmmm

sende gel canım ask olsun...hem diyorsun istanbul beni iyi tanır kuzenlerim var diye yaz tatili işte 1 hafta burda takıl seve seve gelırım haa....eymenle duruyu kerteriz haa...:23:

Son düzenleme:
temmuzda 2 hafta izin aldım erzincandayım inşllh
eylülde 1 hafta alacam tatil yapacaz akdeniz ve ege öncelikli
kasımda kurban bayramı yine erzincan yolları ... kışın belki damlarız...

kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz
ben bugun cok mutluyum
aksam vatanimda olucam annemin yanindaaaaaaaa
:69::69::69::69:yanima gelecek arkadaslari 4 gozle bekliyorummmmmmm:70::70::70::70::70::70::70:

sanada günaydın demettttt Allah kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin..umarım herşey çokkk mikemmel olurrr. akşam misafirler geldi verdiğim hediyeleri listeliyorum
maşallah (altın)
20 tl
takım (lcw)
çıt çıtlı atlet
havlu
anne baba çorap

Eşim olma, karım ol! Bakma daha ilkel durduğuna sen, ruhu vardır kelimelerin. “Karı-koca” “eş”ten daha çok şey anlatır. Hatta belki bize unutulmuş bir şeyi söyler.
Sahi, biliyor musun? Neden erkeğe “koca”, kadına da “onun karı” demiş eskiler?
Eşim değil, karım ol! Kedilerin eşi olur, terliklerin de… İnsanın eşi olmaz. Bir ömür eşlik edi...yor diye mi sevgiliye eş denir? Eşlik etmek yeter mi? Fazlasını beklemez mi insan yârinden? Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki, evlenecek erkeğe eskilerin neden ”koca” dediklerini. Çünkü “koca” bilge demektir, yüce demektir. Koca demek, dağ demektir. Ve ne kadar yüce olursa olsun, üstünde kar olmayan dağ eksiktir. Dağların yücesine kar yağar diye kadına da “kocanın karı” demişler. Bakma şimdi evlenenlerin “karı-koca” ilan edildiğine. “Koca ve onun karı” olmalıdır aslında. Yani yüce bir dağ olmalı adam. Kar gibi pak ve masum olmalı kadın. Örtmeli ve bir ömür, süsü olmalı dağın. Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ, ne kadar yüce olursa olsun, yarım görünür.Eşim olma, karım ol! Bana benzemeye çalışma sakın. Bana benden lazım değil bir tane daha. Ama unutma ki sensiz yarımım. Her zaman söylemem, ama sen anla.Eşim olma, karım ol! Beni tamamla

kizlarrrrrrrrrr nasilsiniz
ben bugun cok mutluyum
aksam vatanimda olucam annemin yanindaaaaaaaa
:69::69::69::69:yanima gelecek arkadaslari 4 gozle bekliyorummmmmmm:70::70::70::70::70::70::70:

ne guzell canımm benım ıyı vakıt gecırırsın ınsallah.....bol bol dinlen dicem ama vakit yok ....döktürrr...:66:

eveett sümeyye iyi olmuş....

onların altını çoook tan geçmiş:50 tl yani....:61:

bigün kadının biri ben evlenmeden önce dediki neden bu kadar erken evleniyon aa kızım...bende seviyorum dedim...

kocaya varmak iyi bişey olsa kocaya gonca derlerdi dedi...şincik hak veriyom kadına...:34:

Son düzenleme:
dün eşimin akrabasına oturmaya gittim...kızı var yeni evlendi hamile kalmış şimdi bakın hele bu kızz aralık 5 te evlendi şimdi doğumu ağustos 19 da olcak ...:23:

önceden mercimeği fırına vermişler dimi çook az bi zaman önce hamile kalmış bence yani evlendiğinde 1 aylık gebeymiş...

cahillik işte napıcan ateşle barut yanyana durmaz demiyorlar boşuna çocuk bunların evinden çıkmıyormuş...çok ta sessiz bi kızdı lan aman neyse...olmuş bi kere...

Son düzenleme:
benim istanbuldaki işyerinde bir abim vardı sümeyye işe girdiğin ilk yıl içinde evlendin evlendin yoksa daha evlenemezsin çünkü ohh param var ne evleencem dersin bir süre sonrada bakarsınki kısmette kalmamış.gerçekten bizim işyerinde o kadar bekar vardıki.bende hemen evlendim pişman değilim yin e olsa evlenirim...
akşam eymen bebeğe ne yapacağını şaşırdı dokunamıyorda devamlı bakmak istiyor eymenin yatağına yatırdık gelmiş anne dan dan diyor uykusu gelmiş kendisi yatacakmş sıpa...sonra onun ana kucağı var diye eymen kendisinnkinide getirtti onda oturdu

aylin kız belki erken doğum yapacaktır :):26: benim elticiklerde hep kendi evlerindeler başbaşa ne yapıyorlarsa artıkın :23: bir tahminim var kendimden biliyorum çünkü ben düğün öncesi eşimle 1 hafta aynı evde kalmıştım:1:

aylin kız belki erken doğum yapacaktır :):26: benim elticiklerde hep kendi evlerindeler başbaşa ne yapıyorlarsa artıkın :23: bir tahminim var kendimden biliyorum çünkü ben düğün öncesi eşimle 1 hafta aynı evde kalmıştım:1:

hımm sendemi hazırlık yaptın yani...seni seni..:23:

valla ben bilmem zaten yılların birikimi var saklambaç oynıcak halleri yokya olur olur...:32:

kendi tercihleri geçen kaynımın damatlığını evlerine bırakmaya gittik içeriye girsemm mi acaba diye düşündüm kaynım dışarı çıktı eşim napıyorsunuz deddi hiçç oturuyoruz ddedi bizde çekindik girmeedik haa iş yapıyoruz evi yerleştiriyoz dese yardım bahanesiyle girerdik..:40:

kendi tercihleri geçen kaynımın damatlığını evlerine bırakmaya gittik içeriye girsemm mi acaba diye düşündüm kaynım dışarı çıktı eşim napıyorsunuz deddi hiçç oturuyoruz ddedi bizde çekindik girmeedik haa iş yapıyoruz evi yerleştiriyoz dese yardım bahanesiyle girerdik..:40:

insan bi buyur eder...hıııh...:63:bırak ne yaparlarsa yapsınlar..kendi tercihleri demen gibi....
dün kadın diyoki bu evlenen kızı var işte ilk hafta eşmle çook kavga ettik diyor sonra kaynanam beni bi kadına götürdü kurşun döktürdü diyor bide dedi diyor düğünde size para takılmış 100 tl o para evde onu evden çıkar yoksa böyle devam eder...oda düşünmüş taşınmış demiş para biriktirmiş kumbaraya kayınvalideside düğünde takılan paradan bunun parasını bütünlemiş o o paraymış güya...:26:sonra o para aklıma geldi diyor harcamış parayı herşey düzeldi diyor...bende gitcem benide bi üflesin ....anacumm belki adamın huyu değişir..bıktım artık hır hır devamlı...:66:

amannnnnnnn benim görümcemi vakti zamanında çok hocaya götürdüler boşanmasın diye yok neymiş bizim düğün çorbasına büyü yapmışlarda o yüzden boşanmış ozman kırşehirin yarısının boşanması lazımdı ben inanmam ama dinde var büyü hatta yapana çok günah.. aylin kimin evliliği 4*4 lükki dışardan bakınca iyi geliyor kapılar kapanınca sorunlar çıkıyor benim görümcemlerden iyi anlaşan çift yoktu herkes örnek gösterirdi...

Back