• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

amannnnnnnn benim görümcemi vakti zamanında çok hocaya götürdüler boşanmasın diye yok neymiş bizim düğün çorbasına büyü yapmışlarda o yüzden boşanmış ozman kırşehirin yarısının boşanması lazımdı ben inanmam ama dinde var büyü hatta yapana çok günah.. aylin kimin evliliği 4*4 lükki dışardan bakınca iyi geliyor kapılar kapanınca sorunlar çıkıyor benim görümcemlerden iyi anlaşan çift yoktu herkes örnek gösterirdi...

doğru canımm haklısın ....görümcemde hata diyodun kızz valla merak ettim söylemem kimseye aramızda....

biraz başına buyruktu arkadaşlarıyla eşinden habersiz şehir dışına gitmiş hatttaaaaaaa ta istanbula geldi bize . bizim de haberimiz yok gezmeye geldi sandık sonra öğrendik. haaa enişteyle ne geçti bilmiyorum ama insan boşandı kocasından çok bahsetmez ama bunların hep dilinde mesela görümcemin kayınvalidesinnin yaptığı yorganları kaynıma çeyizlik verdiler ve diyor ayyyy ne emekelrle yaptı annem kullanmak nasip olmadı .yatak odalarını kaynanamların bağ evinekurdular geçen görümcemin kızı yatıyor kaynanam annesi babsının yatağı iyi uyur...yani sanki hiç boşanammış o kadar tartışma olmamış anlamadım.kaynanam devamlı bahseder damadından

biraz başına buyruktu arkadaşlarıyla eşinden habersiz şehir dışına gitmiş hatttaaaaaaa ta istanbula geldi bize . bizim de haberimiz yok gezmeye geldi sandık sonra öğrendik. haaa enişteyle ne geçti bilmiyorum ama insan boşandı kocasından çok bahsetmez ama bunların hep dilinde mesela görümcemin kayınvalidesinnin yaptığı yorganları kaynıma çeyizlik verdiler ve diyor ayyyy ne emekelrle yaptı annem kullanmak nasip olmadı .yatak odalarını kaynanamların bağ evinekurdular geçen görümcemin kızı yatıyor kaynanam annesi babsının yatağı iyi uyur...yani sanki hiç boşanammış o kadar tartışma olmamış anlamadım.kaynanam devamlı bahseder damadından

demekki kadinda yaBANcilarin ruhundan var anacim burdakilerde oyle bosanirlar ama ayni yatakta yine yatarlar cocuklarinin psikolojisi icinmissssssss
neyse kizlar opuldunuz ben kacarrrrrrrrrrrr sizi seviyorummmmmmmmmmmm

tuhaf valla ben haber vermeden bakkala bile gidemiyorum...o birazda adamın gevşekliğinden kaynaklanır bee sümeyye....neyse hayırlısı olsun yazık çocuğa babasına gösteriyormu barii...adam evlendimi...

arada gevurluğu tutar zaten :52: bunlar boşanma aşamasında çok kaldılar evlerinde tamam vazgeçtiler diyoruz sonra boşandılar..

adam tayin istedi gitti hatta görümcemde tayin istedi o da gidecekti sonra vazgeçti..enişte arada geliyor pek sormam doğrusu adım gelin banane...ama geçen kızının fotosunu çektim ay bunu bana ver babasına yollayacam dedi...

adam tayin istedi gitti hatta görümcemde tayin istedi o da gidecekti sonra vazgeçti..enişte arada geliyor pek sormam doğrusu adım gelin banane...ama geçen kızının fotosunu çektim ay bunu bana ver babasına yollayacam dedi...

demekki sizin görümce pişman olmuş hal ve hareketlerine bakılırsa seviyor hala adamı...

annemin akrabası var gecen onlar geldi 12 yıllık evli adamı gözüm hiç tutmamıştı zaten kadınlarla ilgileniyordu bakıyordu lakayık davranışlar falan daha çocuktum bak...neyse geçen demişler anneme boşanıcak diye sebebi annem demeden ben dedim kadınmı varmıs dıye olsa yıne ıyı dedı eşinin akrabasını eve bırakıyormuş...kadını ellemiş taciz etmiş p.....k kadın duymuş ınanmış tabe ama cocuk var ortada kadında öyle çalışkan evi geçindiren o zaten kadın işten çıkmış artık bıktım demiş ...sen nasıl evden çıkarsın dıye kadının bogazına sarıl bıcakla az daha öldürüyomuş kızı förmüş aynı bınada kız kardesi var onu cagırmış adam onları gorunce kacıs o kacıs...hayırlısını versın rabbım herzaman soylerım....gorucude olsa severekte olsa saygı bıttımı hersey bıter cook sukur bızde saygı hala var...

Allah kınadıklarımızı vermesin.bizde çok didişiriz eşim beni cadı diye sever..normal günlük konuşmalrımızı duyan olsa bunlar 3 vakte kadar boşanır der kesin. eymen bile aynı annem diye boğazıma sarılıyor babasının oğlu severken öldürecek

50 tl açık verdim........offf sıkıldım ya bıktım artık ALLAHIM nerde hata yapıyorum ben ......:52:

naber kızlar ben pek iyi değilim ...:50: eşimle tartıştım yine nolcak benim bu halim bilmiyorum...eşim çok sinirli ...en küçük bişeyde patlıyor...hep alttan alıyorum ...korkuyorum artık ay yine azar işiticem diye...çocuk gibi...çoook zor inanın kızlar çok zor ....3 senedir böyleyiz...hani sarhoş olurlar bağırıp çağırırlar sonra ayılınca düzelirler özür dilerler ya aynı öyle eşimde ...dengesizlik çok...kendi annesi kız kardeşi bile ALLAH yardımcın olsun çook zor onunla geçinmek derler....iyi huylarıda var tabi ama ...napıcam bilmiyorum...:50::14:

günaydın hayırlı cumalar kız dua et bak 3 aylardayız günlerden cuma dua etmek için güzel vakitler bunlar boll bol dua et Allah hayırlı geçimler versin diye...

günaydın hayırlı cumalar kız dua et bak 3 aylardayız günlerden cuma dua etmek için güzel vakitler bunlar boll bol dua et Allah hayırlı geçimler versin diye...

amin canımm ....ben bugün bi yere gittim kadının biri kurşun döküyomuş gittim döktürdüm kadın hayatımı saydı şaşırdım kaldım.......:53:eşimin beni çoook sevdiğini ...ama bunu belli etmediğini benimde buna kızdığımı beni çoook kıskanıyormuş beni tek başıma bi yerlere göndermek istemiyormuş ...sonra evde anahtar ve ev şeklinde kolye ucu gibi bişey bulmuştum onların bana yapıldığını söyledi 5 ay içinde ev alabilirmişiz...:51:

kız iyi bak ne güzel herkesin bir kusuru var seninkide belli edemiyor demek aslında şöyle güzel bi kahve falı bakan olsa insan günah falan ama ne bileyim hoşuna gidiyor

kız iyi bak ne güzel herkesin bir kusuru var seninkide belli edemiyor demek aslında şöyle güzel bi kahve falı bakan olsa insan günah falan ama ne bileyim hoşuna gidiyor

fal günah diye bende şakasına baktırırım ....nasıl oluyorsa şakası...:1:kadın namazında niyazında temiz yüzlü hoş bi bayan normal bi evdi sıradan ....yanlız konuşurken sanki kadın motora bağlanmış hızlı hızlı konuşuyor...ve kitao okuyomuş gibi ilginç geldi bana acaba dedim 3 harlilerimi var...:53::37::27:

günahsız fal bakan varmı acaba :1: ben bir defa baktırmıştım 3 vakte kadar ev alacaksınız demişti anahtar görmüştüde 3 gün geçti 3 hafta geçti 3 ay geçti 3 yılada az kaldı 3 çocuktan sonramı acaba :49: :49: :49:

günahsız fal bakan varmı acaba :1: ben bir defa baktırmıştım 3 vakte kadar ev alacaksınız demişti anahtar görmüştüde 3 gün geçti 3 hafta geçti 3 ay geçti 3 yılada az kaldı 3 çocuktan sonramı acaba :49: :49: :49:

ayy kıyamam sana ...:70:bana dediki 5 ay içinde alıcaksınız inşallah dedi bakalım...hayırlısı dedi...bu vakte falan demedi direk 5 ay yanee:63:.....kızlar yarın misafirim gelicek...ne yapsam kara veremedim....kolay pratik börekler falan filan bide çalışıyorum yarın ya.....

selam hatunlar ben geldim...fal muhabbeti yapmışsınız valla bende çok severim fala baktırmayı .. inanamam normalde ama muhabbeti güzel olur.. ünv ev arkadaşım çok güzel fal bakardı mahallenin bütün kadınları ellerinde cezve fincan bize taşınır muhabbet ederdik.. ayyy ne güzel günlerdi bak özledim şimdi...

aylincim allah sabır versin canım gerçekten sinirli insanla yaşamak zor .. hep mi böyleydi yoksa değiştimi.. hep böyleyse yapacak birşey yok saredeceksin...
pratik börek bilmiyorum ama pratik bir kurabiye tarifim var..herhangi bir krem şanti, puding , kazandibi gibi bir paketi dök bir kaba içine bir bardak sıvı yağ aldığı kadar unla yoğur çok güzel kurabiye oluyor.. eğer mikrodalgan varsa 8 dak. güzel bir ıslak kek tarfifim var onu da verebilirim..

hüsniyecimm çook teşekkürler tatlım...kurabiyeyi yapıcam eve gideyimm....şuan nöbetçiyim çalışıyorum maaleseff...
Allahtan annemler var görümcem evde temzilik işini dün yaptım annemde poğaça börek sarmış...yanına ben sabah kek yaptım ...bide kabak salatası oldu bu iş...:56:daha ne yapıyım anacumm çalışıyorummm....:84:müthiş bi duygu bu çalışmak hele bu misafir olayında iyi oluyor..

eşim hep böyleydi....ben alışamadımm...aman napıyım işte ...alışacaz herhalde ....adamın içkisi yok kumarı yok bi siniri var işte...

Son düzenleme:
Back