2009 Eylül Anneleri

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil ya gece erdenay nasil basardiysa besiginden indi hemde korumalari vardi sasirdik kaldik esimleeeee

bu hafta yoğunum .bu akşam misafir gelecek yarın akşam evi süsleyecem .çarşamba eymen sünnet olacak perşembe cumada gelen giden olur.

sağolun kızlar.dua edin hayırlısıyla olsun bitsin.dün süs eşyası aldık balonlar falan.inşllh eşim onada ne gerek var demez yok gereksizlerel birlikte kapı önüne koyacağım onuda.

selam hatunlar ben geldim..sümeyye heyecan başladmış sanırım .. valla ben bileheyecanlandım inşallah sağ salim atlatırsınız.. bizimde 19 mayıs tatilinie arkadaşlar gelecek Badeden bir yaş büyük kızı var bol bol gezeceğiz inşallah .. tabi bizim huysuz hanımlar izin verirse

sağolun kızlar.dua edin hayırlısıyla olsun bitsin.dün süs eşyası aldık balonlar falan.inşllh eşim onada ne gerek var demez yok gereksizlerel birlikte kapı önüne koyacağım onuda.

bosver canımm takma kafana erkeklerin hepsi böyle NE GEREK VAR HALUK örneği işte...
dualarım senınle oyleyse bı anda sıkıntısız atlatırsın inşallah yusufumuzda çabucak iyileşir ....

kızlar Bade yine bütün hafta sonu hiçbirşey yemedi.. ne verdiysem reddetti.. valla üzüntümden bende yemek yemedim.. neden böyle yapıyor...

aslında sakin durmaya çalışıyorum ama elde değilki. dün dedim kirve kim olacak eşim ne gerek var diyor olmaz kirvesiz sünnetmi olur dedim herşey kuralına uygun olsun demi..bana kalsa havaiii fişekler patlatacam ama kendimi frenliyorum sonra canım sıkılıyor çünkü.41 yasin okuyacam diye niyetlendim bakalım daha 10 tane okudum

hüsniye eymen de haftasonu deli etti çorba yaptım yemedi yoğurda bayılırdı yok dedi irmik helvası verdim baktım yiyecek irmik helvası verir gibi yaptım çorbayı yedirdim.

bu erkekler neden böyle anlamıyorum.. biz herşeye heves yapıp heyecanlandıkça onlar iyice kalaslaşıyor..benim eşimde öyledir sağolsun ben neye heyecan yapsam kendisi öküzlükte sınır tanımaz..
bütün sevdiği yemekleri döktüm önüne sümeyye sadece 5 kaşık pilav yedi iki gün byounca. hatta evdeki bütün abur cuburları bile koydum sadece boğazından birrşey geçsin diye ama bir tane çokomel yedi hanım.. ben artık kandıramıyorum Badeyi artık yemiyor numaralarımı cadı..

ayyy gittikçe cadı olmaya başladılar kızdığımızda hemen nasıl anlıyor eymennnnn diye sesim yükselsin o daha çok bağırıyor bana annne diye.ve ağlayarak elde etmeye çalışıyor.dün akşama yemeği sırasında bu her yemekte olduğu gibi ağlıyor ama nasıl ağlamak yerlerde tabi biz ciddiye almıyoruz eşimde turşu çıkardı eymen aniden sustu mamma diye geldi sandalyeye oturdu..biz gülmekten kırıldık

evet sümeyye gerçekten çok fena oldular artık.. hele Bade farklı farklı tonlama kullanıyor artık anne derken .. sevmek için ayrı , kızgınsa ayrı birşey isitorsa ayrı anne vurguları kullanıyor çok hoşuma gidiyor valla..
dün gece uykusu geldi yatak odasına gidiyoruz babasıda biz giderken bilg sandalyesine oturdu . tabi Bade hanım sandalyenin sesini duyunca koşarak geri döndü oturma oraya diye fırça attı babasına.. sandalyeyi yatak odasına götürdümde öyle rahat uyudu hanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…