Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah erdenaya eymende daha ilk azılar ın sonuncusu çıkıyor 12.diş yani..hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla.ne yapalım bizim imtihanımızda bu acı demekki
çok zor bir durum gerçekten sümeyye allah sabrını versin Rabbim oğluna uzun ömürler nasip etsin inşallah.. herkes payına düşeni yaşıyor elden birşey gelmiyor malesef...
maşallah erdeneya bizim 14 dişimiz oldu son iki köpek dişimiz kaldı ...
ayy demet ne güzel.bende dün hasta oldum ben karnımı tuttukça eymen gülüyor eşim diyor kardeş gelemeyceğini garantiledi ya anladı gülüyor..her ay eşim zaten ohhhhhhhhhhhh bu ayıda atlattık diyor
oyy oyy yesinler onu kardeşide öğrenmiş.. ama görürürüm ben onu doğunca ne triplara girecek kıskançlıktan kuzu:)
inşallah canım..kolay atlatırsınız kardeş sendromunu.. Bade de çocukları seviyor ama oyuncaklarını paylaşmıyor.. hele geçen haftalarda eltim geldi iki aylık kızını kucağıma aldım diye kıyametleri kopardı valla..koltuğumuza yattı diye kızdı saatlerce kaldırdık çocuğuda huzura erdi hanım..vala benim gözümü korkuttu açıkcası..