• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

çok zor bir durum gerçekten sümeyye allah sabrını versin Rabbim oğluna uzun ömürler nasip etsin inşallah.. herkes payına düşeni yaşıyor elden birşey gelmiyor malesef...

maşallah erdeneya bizim 14 dişimiz oldu son iki köpek dişimiz kaldı ...

eymenin azıları çok büyük ama öff şimdi azıcık ucu çıkmış ama o tamamlanana kadar da ömrümden ömür uykumdan uyku.eymeninnde kilosundan kiilo gidiyor

evet Badenin azılarıda çok zor çıkmıştı.. ne uyku kalmıştı ne yemek ama köpek dişlerini kolay çıkardı...

:69:
maşallah erdenaya eymende daha ilk azılar ın sonuncusu çıkıyor 12.diş yani..hayat devam ediyor acısıyla tatlısıyla.ne yapalım bizim imtihanımızda bu acı demekki

çok zor bir durum gerçekten sümeyye allah sabrını versin Rabbim oğluna uzun ömürler nasip etsin inşallah.. herkes payına düşeni yaşıyor elden birşey gelmiyor malesef...

maşallah erdeneya bizim 14 dişimiz oldu son iki köpek dişimiz kaldı ...

ondan dolayi bizdede istah yokm hayatim ayyyyy
kizlar dun aksam esim erdenaya kardes nerde dedi o da gobusumu acdi optuuuu nasil mutlu oldum anlatamam yaaaa:69::69::69::69::69:

oyy oyy yesinler onu kardeşide öğrenmiş.. ama görürürüm ben onu doğunca ne triplara girecek kıskançlıktan kuzu:)

ayy demet ne güzel.bende dün hasta oldum ben karnımı tuttukça eymen gülüyor eşim diyor kardeş gelemeyceğini garantiledi ya anladı gülüyor..her ay eşim zaten ohhhhhhhhhhhh bu ayıda atlattık diyor

bak bak eymene.. Badenin bir kardeşi olsa onu parçalar herhalde hiç tahamülü yok çünkü eşim bile yanıma yanaşamıyor Bade varken...hemen araya giriyor cadı.. sümeyye anacım senin eşin benimkinde bile fazla korkmuş desene.. sen haplara başlada artık adam bir rahat etsin dimi..çok stres yapmış baksan

başladım yasmine geçen ay ama ben unutkan ve biraraz üşengeç olduğum için bazen yuttum bazen unuttum ama kocam sağolsun hergece elinde suyla tepemde dikildi...bu ay da devam bakalım

valla brova kocana.. sen üç çocuk diyon ya bence ikincisini bulursa dua et.. hadi benimkide korkuyor ama bu kadar belli etmiyor canım..

ayy demet ne güzel.bende dün hasta oldum ben karnımı tuttukça eymen gülüyor eşim diyor kardeş gelemeyceğini garantiledi ya anladı gülüyor..her ay eşim zaten ohhhhhhhhhhhh bu ayıda atlattık diyor

oyy oyy yesinler onu kardeşide öğrenmiş.. ama görürürüm ben onu doğunca ne triplara girecek kıskançlıktan kuzu:)

ewet kizlar nasil duygulandim anlatamam ama bende diyorum dogdugundada insallah ayni seyi yaparsin degismessin ya erdenay kucuk bebekleri cok seviyor oyuncaklarini ellinde ne varsa veriyor.
cok guzel bi donemde yapdigima eminim yoksa daha kotu oluyor kerdes arasinda nekadar cok yas farki olursa..

inşallah canım..kolay atlatırsınız kardeş sendromunu.. Bade de çocukları seviyor ama oyuncaklarını paylaşmıyor.. hele geçen haftalarda eltim geldi iki aylık kızını kucağıma aldım diye kıyametleri kopardı valla..koltuğumuza yattı diye kızdı saatlerce kaldırdık çocuğuda huzura erdi hanım..vala benim gözümü korkuttu açıkcası..

inşallah canım..kolay atlatırsınız kardeş sendromunu.. Bade de çocukları seviyor ama oyuncaklarını paylaşmıyor.. hele geçen haftalarda eltim geldi iki aylık kızını kucağıma aldım diye kıyametleri kopardı valla..koltuğumuza yattı diye kızdı saatlerce kaldırdık çocuğuda huzura erdi hanım..vala benim gözümü korkuttu açıkcası..

isallah canim cabuk atlatirim benide korkutuyo ama yuce rabbim sabirini verirr

slmlar.bugün babannesi eymeni hastaneye götürdü sünnet öncesi kontrol için eymen dr görünce bayaaaaaaaaa ağlamış ama dr gelişimi iyi demiş sadece eymende fissür vardı popoda çatlak ona ilaç yazmış şimdi 18 mayıs büyük günü bekliyoruz...

selam kızlar....kıyamam eymene demek başına geleceği şimdiden anladı bastı yaygarayı yavrum.. az kalmış kız şurda iki hafta sonra oğluşun kabuksuz fıstık olacak:))) sağ salim atlatır inşallah..
popişinde neden fisür oldu kabızlık falan mı olmuştu?

evet ben çok heyecanlıyım ve mutluyum oğlum sünnet olacak ayy ne değişik bi duyguymuş..kendimi iyice yaşlanmış hissettim bak şimdik...bizim eymen diş çıkış dönemi ishal değil kabız oluyor malesef buda bizi mahvediyor..

tabi kız insan heyecanlanmaz mı ...amam benim oğlum olsa ben üzülürdüm herhalde canı yanacaka diye ama yinede o duyguyu bilemem tabi.. aa ilk defa duyuyorum diş esnasında kabız olan çocuk.. daha zor kabızlık çocuklarda yazık kuzuma yaa....

bu arada aylin nerde? bugünde yok izin falan mı aldı acaba?

canı yanacak diye düşünmüyorum nedense oğlum sünnet olacak ahh çok tuhaf söylemesi bile.pır pır kalbim..Allah üzülecek dert vermesin ne güzel oğlum var sünnet oluyor. kabızlıktan çok çekiyoruz biz hele geçen öyle korktumki mosmor oldu eymen.kasılmaktan ağladı poposunu tutarak dolandı bayaaaa elindende salatalık düşürmez. zeytinyağını ona içirdik neredeyse ama yok şimdide yine dişi çıkıyor ve kabız

oyy kıyamam Bade ilk kabız olduğunda kırkı bile çıkmamıştı 20 günlük falandı nasıl ıkınıyordu yavrum o zamandan beri kabızlık korku oldu bende.. ama Allahtan çok fazla kabızlık yaşamadı ..birde ilk ek gıdaya geçtiğimiz zaman katı kakasında çok zorlanmıştı eymen gibi popişini tuta tuta feryat etmişti hiç unutamıyorum.. Alalh kolaylık versin yavruna ve sana.. bol bol su içir kuru kayısı falan yedir belki işe yarar...

su gibi su içiyor..ama yok bağırsak sistemi tutuyor demekki.bebekkende öyleydi eymen fitil kulllnırdık genelde..

Back