2009 Eylül Anneleri

:2: Hayırlı cumalar yarın tatil eymene uyku ilacı içirsemde öğlene kadar uyusammı ne yapsam

heyyyy ekranın karşısındaki güzel gözlü bayan günaydın güzel bi hafta olur inşllh

sümeyye benim gelecegimi nerden bildin cnm mersi
herkese havaların ısındıgı iyi bir hafta dilerim

heyyyy ekranın karşısındaki güzel gözlü bayan günaydın güzel bi hafta olur inşllh

ayy teşekkür ederim bebeğim dilerimm dediğin gibi olur....

sümeyye benim gelecegimi nerden bildin cnm mersi
herkese havaların ısındıgı iyi bir hafta dilerim

hade ordan ben tescilli kk turkey güzeliyim...varlığımdan pek haberdar olmasanızda ben 190 160 190 ölçülerinde hafif göbekligiselll bi bayanım...

Kapkara gözlerle, yaktın sineden
Aşkınla tutuşup, yandım çingenem
Ruhumu koparıp, aldın bedenden
Uğruna sararıp, soldum çingenem
Karanlık gecede, ateşin başında
Takınır zilleri, oynar çingenem
Savurur saçlarını, esen rüzgarla
Bir deli sevdaya, salar çingenem
Çingenem, çingenem
Kara gözlü çingenem
Aşkınla tutuşup
Yandım çingenem
Çingenem, çingenem
Kara gözlü çingenem
Uğruna sararıp soldum çingenem

çok çok çok uykum var.. gözlerim balon gibi bu havalar yaramadı bana ve Badeye.. gece sürekli uyanıyor.. eskiden bir yada iki kere kalkardı şimdi mızır mızır.. sizde durumlar nasıl bakalım..

çok şükür biz iyiyiz gece 2 defa uyanmış ama ben nasıl uyuduysam hiç duymamışım. azı dişi kabarmış onun ağrısını çekiyor yavrum.

oyy geçmiş olsun oğluşuna.. bizde diş sıkıntısıda yok ama günlerdir mızır mızır...başka bir derdi var belkide be anlayamıyom sanırım...

saolasın sümeyye bu tartışma burada biter :))
bizim uykular çok şükür şimdilik fena değil gecenin 4-5 inde kalkıyo ozmaan yanımıza alıyorum artık şimdiye hiç almamıştım ama böle oldu..

tartışma başlatmak ve bitirmek konusunda ustayımdır.......bende yeni evimde oğluşumun odasını ayırdım........çok rahatız ohh hiçte zorlanmadı

bende artık gündüzleri odasında yatırıyorum ama geceleri daha cesaret edemiyom.. seneye kışa ayırırım artık şimdilik böyle sarıla sarıla uyumak hoşuma gidiyor..

gunaydin kizlar nasilsiniz
insallah guzel bir gun olurrrrrrr

tartışma başlatmak ve bitirmek konusunda ustayımdır.......bende yeni evimde oğluşumun odasını ayırdım........çok rahatız ohh hiçte zorlanmadı

canim sen daha yenimi ayirdin bizimki 4 aylikdan beri kendi odasinda yatiyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…