• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydın . güne tartışmayla başladık yine işyerinde pöff kompleksli insanlarla çalışmak ne kadar zor. helede o kişi çaycıysa ve çay dağıtmak zoruna gidiyorsa sizde çay isteyince ağlayıp müdüre şikayete gidiyorsa müdürde sabah sabah sizi odasına çağırıyorsa daha zorr

günaydın . güne tartışmayla başladık yine işyerinde pöff kompleksli insanlarla çalışmak ne kadar zor. helede o kişi çaycıysa ve çay dağıtmak zoruna gidiyorsa sizde çay isteyince ağlayıp müdüre şikayete gidiyorsa müdürde sabah sabah sizi odasına çağırıyorsa daha zorr

bi kez daha tartışmıştın dimi yine aynı kişimi ???

evet yine aynı kişi müdürde devamlı altan al diyo yöneticilik kesinlikler her kişinin işi değil

siyahinci(sümeyye ordamısın bacımm)dürtüyom seni....:80::79::118:bak bide apaçci oynuyom ne gisel yaa...

evet yine aynı kişi müdürde devamlı altan al diyo yöneticilik kesinlikler her kişinin işi değil

aman takma boşver dicemde iş yerindeki huzursuzluk kötü oluyor zamanımızın çoğunu işte geçiriyoruz ....
eee sen anlat bakalım sünnet eltinin düğününe kıyafet aldınmı ???

sünnet 18 mayısta düğünüylede artık ilgilenmiyorum.ben kötü oluyorum söyleyince çünkü memlektte mevlit okutacam. kıyafette almadım düğüün için kayseri yada ankara ya gitmek lazım burada bişey yokki

sünnet 18 mayısta düğünüylede artık ilgilenmiyorum.ben kötü oluyorum söyleyince çünkü memlektte mevlit okutacam. Kıyafette almadım düğüün için kayseri yada ankara ya gitmek lazım burada bişey yokki

böylelikle bir şeyide insanında gursağında bırakmayı başardılar dimi canımm...benim doğumumda yaptıkları gibi....ne demişler el-ti...ÇOKTA TIN yani...

Son düzenleme:
aynen canım heves kursağımda oturuyor. geçen bi arkadasşla tanıştım eltimin liseden arkadaşıymış bana çok sessiz sakindir amma hafife ama çok fenadır dedi ve bunu diyen 2. kişi.

selam ben geldim..sümeyyecim sıkma canını madem çay dağıtmak istemiyor başka iş bulsun o zaman kendine canım..aa herkeste bir garip...

düğünden vazgeçtin demek üzüldüm gerçekten.. neyse kendi memleketinde yap daha keyifli olur.. bir gecede eğlence düzenlersin olmazsa .. sonra resimlerini gösterirsin boy boy çatlasın kaynanan...

aynen canım heves kursağımda oturuyor. geçen bi arkadasşla tanıştım eltimin liseden arkadaşıymış bana çok sessiz sakindir amma hafife ama çok fenadır dedi ve bunu diyen 2. kişi.

yavaş atın tekmesi pek olur derler sende mesafeli ol anacım hem çalışıyorsun ben artık öyle yapıyorum gel bize demeden gelemiyorlar....:1:bide pek bi kıskanç oluyorlar belli ediyorlar her halinle hemde aman salla gitsin....

slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve taze kavrulmuş fıstık karşınızda...süper başladım güne kendi kendime moral veriyorum herşey güzel hayat güzel ben zaten söylemeye gerek yok....:9::1: dün kayınvalidemlere gittim bakıcı kadın haziranda köye gidecekmiş neyse eylülde devam eder dedim
görümcemde eşi boşandıya kendi evini satın almak için kredi çekecek ben parasını veremem dedi şok oldum ama bizde 1000 tl kredi ödüyoz kimse bizi düşünmedi 125 o veriyor 225 biz . ki hemşire anasının evinde kira derdi yok .valla ben gelin halimle kayannama kıyamıyom ohh ne ala iyi dedim

Son düzenleme:
slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve taze kavrulmuş fıstık karşınızda...süper başladım güne kendi kendime moral veriyorum herşey güzel hayat güzel ben zaten söylemeye gerek yok....:9::1: dün kayınvalidemlere gittim bakıcı kadın haziranda köye gidecekmiş neyse eylülde devam eder dedim
görümcemde eşi boşandıya kendi evini satın almak için kredi çekecek ben parasını veremem dedi şok oldum ama bizde 1000 tl kredi ödüyoz kimse bizi düşünmedi 125 o veriyor 225 biz . ki hemşire anasının evinde kira derdi yok .valla ben gelin halimle kayannama kıyamıyom ohh ne ala iyi dedim

sizin görümcede çok uyanıkmış...sende deseydin ya ne demek veremem hem bu bakıcı hem senin oğlunla hemde o kızına bakmıyormu ayrı eve gitcek yani oyuzden mı evını almak ıstıyor yoksa admama ınat mı yapıyor...ya ben bu bosanan çıflerin sebebini çok merak etmişimdir vede yaş farklarını senin görümcenle kocasının yaş farkı ne???

valla çok uyanık normalde biz bakıcı tutmayacaktık eşimin yengesi bakacaktı görümcemin kızıyla ayrımcılık olmasın diye tuttuk . evi alıp kiraya verecek birde kocasına inat yapıyor yoksa nasıl içi alcak o evde kalmayı.yaş farklarıda yok gibi bişeydi yani görümcem yüzünden boşandılar ama özel nedenlerle tabi suçlu bizim kızımız o yüzden susup oturuyoruz

valla çok uyanık normalde biz bakıcı tutmayacaktık eşimin yengesi bakacaktı görümcemin kızıyla ayrımcılık olmasın diye tuttuk . evi alıp kiraya verecek birde kocasına inat yapıyor yoksa nasıl içi alcak o evde kalmayı.yaş farklarıda yok gibi bişeydi yani görümcem yüzünden boşandılar ama özel nedenlerle tabi suçlu bizim kızımız o yüzden susup oturuyoruz

çook merak ettim kız sümeyye ......:44::26:

Son düzenleme:
Back