- 2 Şubat 2009
- 3.808
- 9
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın . güne tartışmayla başladık yine işyerinde pöff kompleksli insanlarla çalışmak ne kadar zor. helede o kişi çaycıysa ve çay dağıtmak zoruna gidiyorsa sizde çay isteyince ağlayıp müdüre şikayete gidiyorsa müdürde sabah sabah sizi odasına çağırıyorsa daha zorr
evet yine aynı kişi müdürde devamlı altan al diyo yöneticilik kesinlikler her kişinin işi değil
sünnet 18 mayısta düğünüylede artık ilgilenmiyorum.ben kötü oluyorum söyleyince çünkü memlektte mevlit okutacam. Kıyafette almadım düğüün için kayseri yada ankara ya gitmek lazım burada bişey yokki
aynen canım heves kursağımda oturuyor. geçen bi arkadasşla tanıştım eltimin liseden arkadaşıymış bana çok sessiz sakindir amma hafife ama çok fenadır dedi ve bunu diyen 2. kişi.
fıstıklar nabersiniz
aynen canım heves kursağımda oturuyor. geçen bi arkadasşla tanıştım eltimin liseden arkadaşıymış bana çok sessiz sakindir amma hafife ama çok fenadır dedi ve bunu diyen 2. kişi.
slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve taze kavrulmuş fıstık karşınızda...süper başladım güne kendi kendime moral veriyorum herşey güzel hayat güzel ben zaten söylemeye gerek yok....dün kayınvalidemlere gittim bakıcı kadın haziranda köye gidecekmiş neyse eylülde devam eder dedim
görümcemde eşi boşandıya kendi evini satın almak için kredi çekecek ben parasını veremem dedi şok oldum ama bizde 1000 tl kredi ödüyoz kimse bizi düşünmedi 125 o veriyor 225 biz . ki hemşire anasının evinde kira derdi yok .valla ben gelin halimle kayannama kıyamıyom ohh ne ala iyi dedim
valla çok uyanık normalde biz bakıcı tutmayacaktık eşimin yengesi bakacaktı görümcemin kızıyla ayrımcılık olmasın diye tuttuk . evi alıp kiraya verecek birde kocasına inat yapıyor yoksa nasıl içi alcak o evde kalmayı.yaş farklarıda yok gibi bişeydi yani görümcem yüzünden boşandılar ama özel nedenlerle tabi suçlu bizim kızımız o yüzden susup oturuyoruz