günaydın çok yorgunum dün kombiyi açtılar ohh sıcacıktı evimiz..
huhuuu ben geldim izmir ana ocagından koca ocagına geldik temızlık çamaşır kaç gündür anca bitti
hoşgeldin kolay gelsin....
kızlar öbgz dizisinden tüyo yazmışlar sıkı durun geliyor sıcak sıcak.......
cemile hamile kalacak balıkçı cemileye ve çocuğuna sahip çıkacak aylin intihar edicek öğretmen ölecek osman büyücek zaman atlıcak....
ya son bikaç bölümdür bende yeni izlemeye başladım bu dizi adamı dert sahıbı yapar bide üstüne bunlar olursa((ee aylin ölcekmişki
selam kızlar... sümeyye keyfini çıkar yeni evnin bizim kömür bitmiş üç gündür kalorifer yanmıyo yerler buz gibi üşüyoz valla.. benim cadıda çorap giymiyor hasta etmesek iyidir valla..
aylincim hakketen yeni gelişmelere şok oldum...desene bu dizi daha çok bağlar biz ekran başına...
gülcanım sende hoşgerldin evine.. gezip tozmanın en kötü yanıda o zaten evdeki temizlik ve bavul yerleştirmesi...
ayy ölmesin zaten yazık ayline bekleyip görcez ozamanvalla orasını bilmiyom ölmez herhalde dizide saçma sapan olaylar oluyor nasıl intihar ettiğine bağlı.....
sorma canım ya valla valiz yerleştrimesinden nefret ediyorum ne çamaşır bitiyo ne iş bikaç gün,canım dikkat edin bademe bizim ateşlide çorapları çıkartıyo gece üstünü açıyo antibiyotık kullanıyoruz yine şu havalarda bi ısınsaydı mayıs geldi hala kışselam kızlar... sümeyye keyfini çıkar yeni evnin bizim kömür bitmiş üç gündür kalorifer yanmıyo yerler buz gibi üşüyoz valla.. benim cadıda çorap giymiyor hasta etmesek iyidir valla..
aylincim hakketen yeni gelişmelere şok oldum...desene bu dizi daha çok bağlar biz ekran başına...
gülcanım sende hoşgerldin evine.. gezip tozmanın en kötü yanıda o zaten evdeki temizlik ve bavul yerleştirmesi...
selam gamze ve husniuye nasilsiniz bebisleriniz nasill
ali kaptan kafayi yedi zatennnnnnn
gunaydin canlarrrrrrrr
nasilsinizzzzzzz
gulcancim husniyecim ikiside cok iyi masallah erdenay yine birsey yemiyor ama alisdim artik
icimdekinide dun gordum ayaklari elleri cikmisdi ellerini hareket ettirirken gordum harika birduygu yaaaa
sudeyonca hosgeldinnnn sekerrrrrrrrrrrrrr
gunaydin canlarrrrrrrr
nasilsinizzzzzzz
gulcancim husniyecim ikiside cok iyi masallah erdenay yine birsey yemiyor ama alisdim artik
icimdekinide dun gordum ayaklari elleri cikmisdi ellerini hareket ettirirken gordum harika birduygu yaaaa
sudeyonca hosgeldinnnn sekerrrrrrrrrrrrrr
slm bacılar nisan yağmuru yağıyor çıksam ıslansam azıcık akıllanırmıyım acaba.işyerindekiler heryerinden delisi var buranuında sümeyye diyorlar herkese pat pat cvp veriyorum diye müdürden bişey isteyecekelri zaman bana söylüyorlarda....bugün sabah için kahvaltı organizasyonu yapalım mdedik yok genel sekreter izin vermez dediler bende gittim dedim hocam biz kahvaltı yaapacaz haberiniz olsun oda olmaz falan dedi ben evde yapar gelirim sorun değil maksat birlik ütünlük olsun işyerinde bir kaynaşma olsun diye düşünüyoruz dedim.tmm dedi.sabahta müd yardımcısı hayırdır yerli malı haftasımı dedi bende yok kutlu doğum haftasıya birlik ve bereberliğimizi güçlendiriyoruz dedim.aferin afiyet olsun dedi
:93:
ay ben çok severim organizasyon yapmayı istanbuldaki arkadaşlar aramış sen gittin daha kahvaltı yapamadık diyorlar bizi face üzerinden organize eetsene diye :))) yaz gelmesini sabırsızlık ve dört gözle bekliyorum bende eymende herakşam topu eline alıp kapının önünde ağlıyor ....selamm bir an önce yaz gelsin lütfen güneş kendini gösterdi ama hala hava serin yoksa bu çocuk elimde patlayacak:))
demetcim güzel olmazya sırf o duyguyu yaşamak için yine dogururum ama sonrası kortuyo beni maşallah kuzuna (bak kızın yazcaktım malummu oldu ne)daha çok varmı ögrenmeye kaç haftalık oldu bebegin
sümeyye afiyet olsun şeker senin yapın bu ne güzel senin gibi olmayı isterdim,böle birlik bütünlük olaylarına çok deger veriyorum ben olması gerekende bu, benim ailemin aylık buluşma günleri var bi yerde toplanıyolar yeme içme gırgır şamata çok güzel oluyo yoksa büyükşehır hayat derdi herzaman görüşülenemiyo
iş yerinde tek bayan olmanın avantajı hocalar bana hiç birşey diyemiyorlar efendiliklerindenkızzz sümeyye az değilsin sende haa......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?