• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kız ben utanıyorum görümcemi hangi filme gideceksiniz dedi kolpaçino dedik...biz ya sonraya gittik diyor...o gidiyor ben utanıyorum..az yırtık olmak gerek..

off gene yazıyom gitmiyo malesef...
Aylincim hiç üzülme böyle insanlara hayatta hep kendilerini kaybederler..malesef artık insan kime güveneceğini şaşırıyor artık..
Sende benim için öylesin canım.. Hatta hepiniz öylesiniz çünkü iyiki varsınız..

:16:zaman kötü kolla g...:1:

kız hüsniye bırakamıyoruz gündüz bakıyor akşam bırakmaya yüzüm tutmuyor.bi defa cesareti toplayıp rica ettik oda fos çıktı.kaynanm bedduamı etti acep...

Aylin en azından doğruyu görmüşsün belki ilerde daha büyük kazık atacaktı kurtulduğuna dua et..bende hepinizi çok seviyorum bak gerçekten.

daha önce buna benzer bi olay daha yaşadık ama ben akıllanmadım daha sertini yiyeceğim varmış neyse allah ıslah etsin böylesini .....sinemaya bende kaç zamandır gidemiyorumm eşime soruyorum diyorum neden gitmiyoruz çocuğu ne yapcaz annemlere bırakırız yok olmaz gündüz bakıyorlar bide arkamdan dedirtmem diyor ben geziyorlar diye çoook gurulu anacum benimki....:63:

öyle tabi canım bende bırakamam kolay kolay..yoksa bakıcım teklif ediyor arada bırak bana siz dolaşın biraz diye ama rahat etmiyom yinede..
annemler geldiğinde iki saat bırakıp onlara çıktık o bile garip geldi ban hemen eve geldim valla.

kız keyfi bırakınca çok kötü hissediyom kendimi sanki bişey diyeckelr gibi

keşke herkez böyle bizim gibi ince düşünse nerdeeeee......bazıları çook rahat gece hayatına bile takılan var ....ben gece onsuz yatmayı göze alamazken hiç gitmem ....

herkes için aynı önemde olmuyo çocukları malesef..kızlar hürriyet ailede sabiha paktuna yazıyormuş yeni gördüm yazılarını.. okuyun bence..

kız bilmiyorum bizmi ince düşünüyoruz..normalde bakıcısı var gündüz ama anlaşammız görümcem nöbetteyken onun kızına bakacktı diğer günler eymene bakacaktı paranın büyük kısmını ben veriyorum benimkinin yarısınıda görümcem veriyor.ama görümcem boşandı kaynanama yerleşti ve kızı hergün orada.nöbeti olsada olmasada bakıcı baıyor hatta nasılsa bakıcı var diye çıkıyor geziyor.. kayınvalidemde o torununa 7/24 bakıyor aslında ama ne bileyim:(((

kızlar günaydın...su sınavı bi atlatsam rahatlıcam zaten pazar günüde kurtlarımı dökecem ....

ataköyde spor salonunda başbakanla buluşacam...:1:sinoplular buluşuyor...sanatçılara bakın hele..

DEMET AKALIN..:62:
BURAK KUT
TUĞBA EKİNCİ
TURGAY BAŞYAYLA FALAN FİLAN İŞTE....

aylin benide götür:))))))))))))) vay konsere bak eymende gelse iyi uyur .demet akalın şarkılarında uyuyorda..:)

aylin benide götür:))))))))))))) vay konsere bak eymende gelse iyi uyur .demet akalın şarkılarında uyuyorda..:)

havaalanı varmı kızz orda hemen bi uçak bileti alalım...kocişinle bir gel hem ailecek tanışmış oluruz...

Hem başbakanımızı görersin...:42::46:

başbakanda bizi görecekmi kız.akşam uçak biletlerine baktık eşim istanbulu çok özlemiş 2 günlük izin alsamda gitsekmi diye gidiş dönüş 250 tl ediyor

başbakanda bizi görecekmi kız.akşam uçak biletlerine baktık eşim istanbulu çok özlemiş 2 günlük izin alsamda gitsekmi diye gidiş dönüş 250 tl ediyor

ayy ne güzel işte başbakan hangi birimizi görsün yahu...20000 kişilik olcakmışş....mış ta mış yağmur yağarsa 2000 kişi gelirse öpte başına koy...

selam kizlar nasilsiniz
nvar nyok
edenay ikinci azi dislerini cikariyor 2 sini birden birinin 2/4 cikardiiii off yine zorrrrr donemler bizi bekliyor

demet erdanayda dişerde ne çekti yavrum ya eymende bi azı diş çıkardı damağın yarısı diş kocaman...

Back