aylinim naber nasılsın..
yazdım gene gitmedi sanırım.. bağlantım çok kötü günlerdir..
aylincim iyiyim çok şükür..
badede dişler geliyo sürekli kşıyo ve iştahı gene sıfırladı malesef..birde gece çok rüyalarla boğuşuyo kah gülüyo kah ağlıyo bu aralar.. sizde de varmı
ay canım sürekli açık tutamıyorum ondan. teşekkür ederim. yok bu seyahat bu tarihte olcaktı zaten. iptal olan eğitimdi o DA geçen pazarımı yedinerelerdesin be baharcıkk gözümüz yollarda kaldı ....geçenlerde iptal olan seyahat dimi bu?
ben sabah gidip akşam dönecektim. ama genel müdür gelmişken 1 gece kal kocan baksın ali efeye dedi. ertesi gün de görüşeceğimiz kişiler olur diye sanırım. öyle deyince yok olmaz diyemedim sonuçta bu da işim ve oğlum emin ellerde gözüm arkada kalmıyor şükür napayım.selam ben geldim.. sümeyyecim tekrar geçmiş olsun atlatın sayıluır artık üç ayda bir gezmeye gider gibi gidersin inşallah..o soğukta çocukları neden götürdünüz zor olmuştur bayağı..
senin adına üzüldüm baharcım valla zor olur bayağı.. ama kaçınılmazsa yapacak birşey yok..
yok baharcım ilk gece zor oluyor 2.de alışıyorsun zaten.bende kuaföre gittim kaşlarımı aldırttım yüzümü parlattım eşim farlketmedi işyerindeki erkek arkadaşlar gidip gelip sümeyye hanım sizde değişiklik var saçlarınızı mı boyattınız diyorlar yok diyom.Millet nasıl dikkatli anacum
odun diyorum zaten direkt yüzüne ... o da amannnnnnnnnn deyip geçiyor.bu ara zaten çok sık tartışıyoruz sonumuz hayrolsun.söylediğim herşeye muhalefet ediyor ne desem ne yapsam beğenmiyor. :26:
sumeyye kiz eymende ters tepki yapmis genelde cocuklar bisey yiyemz masallah eymeneeee
husniye kiz sen hala yanindami yatiriyorsunnnnn badeyiiiiiii
kizlar bebisleriniz kac kg ile 1,5 yasina girdiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?