2009 Eylül Anneleri

yazdım gene gitmedi sanırım.. bağlantım çok kötü günlerdir..
aylincim iyiyim çok şükür..
badede dişler geliyo sürekli kşıyo ve iştahı gene sıfırladı malesef..birde gece çok rüyalarla boğuşuyo kah gülüyo kah ağlıyo bu aralar.. sizde de varmı

ah bi yaz gelse kendilerine gelicekler de ben iple çekiyom valla kısmet olursa hergün dışarı çıkarcam yemeğini dışarda yedircem hem oyun iyi vakit geçircek yavrum....

nerelerdesin be baharcıkk gözümüz yollarda kaldı ....geçenlerde iptal olan seyahat dimi bu?
ay canım sürekli açık tutamıyorum ondan. teşekkür ederim. yok bu seyahat bu tarihte olcaktı zaten. iptal olan eğitimdi o DA geçen pazarımı yedi bu konferans canım katılacağım. dua edin benim için bir sürü iş bağlamış olayım döndüğümde.
ben sabah gidip akşam dönecektim. ama genel müdür gelmişken 1 gece kal kocan baksın ali efeye dedi. ertesi gün de görüşeceğimiz kişiler olur diye sanırım. öyle deyince yok olmaz diyemedim sonuçta bu da işim ve oğlum emin ellerde gözüm arkada kalmıyor şükür napayım.

Hadi bakalım hayırlısı artık....bi kaş göz yaparsın kızz işleri bağlarsın...

kolay gelsin bahar bol bereketli bi çalışma olsun..1 geceden bişeycik olmaz.üzüleceğim diyede takma sen işine odaklan ..

aylin kaşa göze kaldıysa ellerim boş gelirim walla.
sümeyyecim saol canım. gündüz düşünmemeye çalışcam da yapayalnız odada kalınca baya koycak sanırım gerçi sen daha uzun süre ayrı kalmak zorundaydın kime anlatıyorum ki değil mi
neyse işleri toparlayıp kuaföre falan kaçıcam. pazartesiye kadar özleyin beni anacım baaaayyyyy :)

yok baharcım ilk gece zor oluyor 2.de alışıyorsun zaten.bende kuaföre gittim kaşlarımı aldırttım yüzümü parlattım eşim farlketmedi işyerindeki erkek arkadaşlar gidip gelip sümeyye hanım sizde değişiklik var saçlarınızı mı boyattınız diyorlar yok diyom. millet nasıl dikkatli anacum

öyleyse kolay gelsin şekerim........bebişinde sende allaha emanet olun .......

aynı benim odunu tarif ediyon odun yani odun tabiri caizse....niye böyle allahım bunlar...

odun diyorum zaten direkt yüzüne ... o da amannnnnnnnnn deyip geçiyor.bu ara zaten çok sık tartışıyoruz sonumuz hayrolsun.söylediğim herşeye muhalefet ediyor ne desem ne yapsam beğenmiyor. :26:

allah kolaylık versin baharcım çabucak gider dönersin..
evet aylin bencede yaz gelsin artık yeter.. dün akşam Bade mızmızlana mızmızlana üstünü giydirdi güzelce.. şapkasınıda taktı montunuda istedi giydirdik hadi dedi kapıya götürdü bizi.. ee bizde mecburen çıktık market doşaltık bu soğukta ancak orası sıcak..yaz gelsede istediğimiz gibi gezsek..
ee kızlar sizin kuzular rüya görmüyomu

hüsniye rüya görüp görmediğini nerdne biliyorsunuz rüyalarını anlatacak derecede konuşuyormu.
biz geçen markete gittik eymen oyuncak bölümünde çıldırdı resmen neyse topla kandırdık tam kasaya gitti daninoları gördü topu attı mama diye kendini parçalıyor evde danino dolu neyse sussun diye aldık onuda eve geldik ilk işi topu dişlemek oldu sünger toptu mecburen attım gitti

selam kizlar
sumeyye gecmis olsun seker sonunda hersey normalle donuyor
baharim sen herisi halledersinnnnnn oglusun oyle guzel ellerdeki merak etme hiccc allah seninki gibi babaanneyi herkese versin
husniye kiyamam yaaaaaa bu disler cocuklari mahvediyor benimkininde azi yerleri sismis ikinci azilari.

demet hoşgeldin evet dişlerden çekemdiği kalmadı eymende 3 azı çıktı 4.yolda.ama dişelr çıktıkça yemek yemeside oturdu ekmek alıyor eline yiye yiye dolanıyor evde

sağolun kızlar yine zorluı günler bizi bekliyor malesef..
dün bütün gece rüyasında konuştu .. sanırım güzel şeyler görüyo rüyasında anne diye bağırıyo gülüyo.. sonra memesine kızdı tükürdü attı. kaşlarını çatıyo bunun gibi şeyler.. gece hiç uyumadan sürekli onu izleim desem yeridir.. kıpır kıpırdı çünkü hiç uyutmadı..

sümeyye bizde markete her gittiğimizde çikolatasız dönmüyoz.. hatta bizim evin yanındaki markette yerinide öğrendi kendi gidip alıyo eline ..
bu arada eşim dün kefir mayası getirdi Badeye de içirmek istiyom ama içer mi bilmem.. sizler kullandınız mı hiç

sumeyye kiz eymende ters tepki yapmis genelde cocuklar bisey yiyemz masallah eymeneeee
husniye kiz sen hala yanindami yatiriyorsunnnnn badeyiiiiiii
kizlar bebisleriniz kac kg ile 1,5 yasina girdiiiii

odun diyorum zaten direkt yüzüne ... o da amannnnnnnnnn deyip geçiyor.bu ara zaten çok sık tartışıyoruz sonumuz hayrolsun.söylediğim herşeye muhalefet ediyor ne desem ne yapsam beğenmiyor. :26:

üzülme canım bazı dönemler oluyor işte evin içinde öyle ...bende çook şey atlattım yalnızca sabır diliyorum sana .....ALLAH KOLAYLIK VERSİN .....

sumeyye kiz eymende ters tepki yapmis genelde cocuklar bisey yiyemz masallah eymeneeee
husniye kiz sen hala yanindami yatiriyorsunnnnn badeyiiiiiii
kizlar bebisleriniz kac kg ile 1,5 yasina girdiiiii

EVDE TARTIYORUM 9.400 ÇIKIYOR DOKTORA GİDİNCE 8.900 FALAN YAKLAŞIK 9 KİLO BENİM ALT SINIRDA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…