2009 Eylül Anneleri

ben devamlı ninni söylüyordum hatta dağarcığımda çocuk şarkıları bitti birde müzikle hala uyuyor eymen

selma kitzlarrrrrr
erdenay bisey yemiyor beni sinir ediyorrrr offfffffff
sizin bir gununuz nasill hastadaa benium sipa offf

nazan şimdi böyle diyosun ama sonradan olsun dersin:)
sümeyye ev hanımlarının süper gücümü var kız 4 çocuk diyon.
o eskidenmiş eskiden herkesin evi gecekonduydu bahçesi vardı
nerde şimdiii.bu zamanda çocuk yapmak yardıma ve paraya bakıyor.
geçim çok zor.

aynen katiliyorum filizcimmmm
ya kizlar soruma cevap vermedinizz

demet hiç mi bişey yemiyor eymen bazen yemek yemiyor ama yoğurt reçel karıştırıyorum bebe bisküvili karışımı severek yiyor.sevdiği şeyleri bulmak gerek hastalıkta etkiliyor bizde hastayken iştahmı kalıyor el kadar yavrular tabi etkileniyor.
filiz zatenm eşimin işi rahat oalcak 3 katlı evim çocuk bakımında yardım edecek kadınlar olsa ben sadece doğursam onuda sezeryanla.ne mikemmel anneyim

demetcim nasılsın,
kuzumada çok geçmiş olsun benimkide hasta.
o yüzden iştahı yoktur.

canim sinirden aglamak uzereyim hic bisey yemiyor ben ellimle yediremiyorum kendisi yiyecek kendiside yeiyorrrrr saat 11 kahvalti yapti 14.30da 2dk emdi uyuduuuuu offfffffff agliyicam yaaa iyi bir anne degilmiyim diye corbada yemiyor offfffff sizler ne veriyorsunuz yemek kahvaltiiiiii

ben ev hanımıda olsam dört çocuk zor .. hem sadece para değil hepsiyle tek tek ilgilenmek büyütmek zor geliyor bana..iki çocuk iyidir bana..

demetcim badenin yemesi sürekli değişiyor keyfine kalmış canı isterse yiyor istemezse yemiyor..

kız demet ne alaksı var şimdi iyi anne olmakla sende.. üzme kendini boşyere..en azından kahvaltısını yapmış oda yeter.. dün Bade de hasta olmamasına rağman sadece kahvaltı etti.. sonrada bir tane köfte yedi başka birşey yemedi..

demetcim, yapma böyle hasta olduğu için iştahı yok.
ben bebelac kahvaltılık verdim yumurta sarısı koydum içine
sadece onu yedi şimdi uyuyo kalksın çorba yaptım içirmeye
çalışıcam ne yapayım. sende sıkma canını yediği kadar
çok sıkma. bırak kendi yesin az da olsa.

canim kahvaltisinida tam yapmadikki 5-6 kuru uzum yemisdir o kadarrr canim gercekden cok sikiliyor bu duruma ama ya
sizin bebeler kacda yatiyor kacda kalkiyorlar ve kac ogun yiyorlarrrrrr
benimkini biraksam kendine hic bi lokma yemez sadece emmmerrrrrrr

biz normal kahvaltı edemiyoruz.peşinde koşanlardanım. o yüzden öğün yok bizde.
nerde yakalarsam tıkmaya çalışıyorum iyi bişeymi değil ama ne yapayım yemiyo.
artık yesinde nasıl yesin haline döndük. 2gibi yatar 4gibi kalkar biraz dan uyanır benimki.
emmeyi 14.ayında bıraktık

valla demetcim bizimde öyel çok düzenli bir hayatımız yok.. gündüz uykusuna yatar ama saati belli olmaz.. gece 12 den önce yatarsa erken yattı diyoruz.. ama gece uykusu düzenli kalkmaz fazla..
yemeğe gelince iki öğün yese mutlu oluyorum.. keyfine göre herşey anlıcan..

demet memeden kesince herşey dahada düzeliyor emin ol.

kizlar 3asagi 5yukari hepimizin ki ayni galibaa
sumeyye bende kesmek istiyorumda o birakmiyorrrrrr felaket agliyorrr
sizler nasil basardinizzzzzz benimki sut yogurt yumurta yemiyorrrrr tukuruyor zorlada verince oguruyor kusmaya calisiyorrrrrr

demetcim, sende üzme kendini
sen çok iyi bi annesin bunuda unutma.
ben kaçtım kızlar uyandı benimki
hepinizi öptüm.

demet 1 hafta ağlamasına kulaklarını kaaptacaksın kolay değil gece kalkıp anne meme diye ağlıyordu ben kalkmıyordum bile eşim kalktı .hatta eymen artık uyanınca ata mama diye ağlamaya başladı

ev hanımıyım ama öyle kalmaya niyetim olmadığı için başka çocuk düşünmüyorum 11 yıl çalıştıktan sonra hiç iyi olmuyo hem parasız hem düzensiz hemde ev kuşu oluyosun tek iyi tarafı çocuğuma bakmama ama oda 24 saat olunca çıldırmaya az kaldı oldum 1 çocuk daha yaparsam bakacak kimse olmadığında kadrolu ev hanımlığına terfi ederim az büyüsün bunu kreşe ben işe kaçar :))

ben 4 çocuk isteyen biri olaraktan diyorumki ev hanımı olsaydım şimdi hamile olurdum tabi ekonomik koşullarda iyi olacak bakabileceğime inansaydım doğururdum

helal olsun kız aynı benim kafadan ben kalabalık ortamı çook severimm..hele düşünsene anne baba evlatlar oturmuş sofrada yemek yiyoruz bundan büyük zevk var mı ki......Allahtan eşimde benim gibi düşünüyor.....

arkadaşlar selamlar...ben 2011 eylül anne adaylarındanım. mobilya yatak vs için daha erken ama şimdiden araştırma yapmak lazım diye düşünüyorum. şu büyüyebilen yataklar için ne düşünüyorsunuz? aranızda kullananlar var mı memnunlar mı? çok kullanışlı gözüküyor ama kullananlardan bilgi almak en iyisi. park yatağımız var zaten bir de oda yapmak istediğim için araştırma yapayım dedim yardımcı olursanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…