2009 Eylül Anneleri

selam... sümeyyecim bende bir saat önce kalktım ama benimde hala uykum var...
şu ales olayına bir ara bende el atacam ama daha karar veremedim..

hüsniye bende el attım ama elimde kaldı anlayacağın...neyse 40 tl ile gidim kendime bişey alayım kısa günün karı...

oda iyi fikir sümeyye.. bizde bu tembellik varken zor valla işimiz...bu yaştan sonra ders çalışmakta zor iş ..

işyerine yeni bi bayan geldi deli ediyor beni..gidip gelip ben sekreter olmak istiyorum diyor.2 yıl boyunca başka bi fakültede santrale bakmış.tlf kullanmayı biliyormuş. hay gözün körmü ben sekreterim.gitmiş müdürede söylemiş...müdürde yeni binaya taşıancaz o zmana bakarız demiş.

bir elinde tlf ahizesini tutarken diğer 5 parmağıylada numara çevirebiliyormuş.10 parmak klavyeden sonra 5 parmak tlf çevirmekte önemli demekki...neyse ben daha çok rapor almayım en iyisi

Son düzenleme:
ha haaa bak onuda yeni öğrendik .. beş parmak telefon.. abla bayağı yetenekliymiş desene.. sen derhal terket o masayı

iyiyiz çok şükür sümeyyecim.. bir yaramazlık yok.. Badede pazar günü üşütmüştü biraz şimdi iyi topladı kendini ama yemek yemiyo işte o sinir bozuyo ..
sizde ne var ne yok

bizde normal çok şükür .netten nevresim takımı bakıyorum eymen için. kayınvalidemelrdeki yatağı için iki ayrı ev var malum bizde

bende perde baktımda bulamadım güzel birşey..buldun mu güzel birşey..zor oluyodur iki yerede eşya taşımak hergün..

valla ben çok fazla taşımıyorum kıyafetlerinin yarısı onlarda yarısı bizde orda kirlenenler orada yıkanıyor bizdeki bizde...görümcem boşandı devamlı orada olunca onun kızın kıyafetleriyle yıkanıyor.ama devamlı oyuncak alıyorum görümcemin kızının oyuncaklarının kırıyor diye...

iyi o zaman çok taşımıyosan sorun yok.. oyuncak evde olsa bile alınıyo bol bol.. onların değil bizim gözümüz doymuoyr..

doğrusu ben fazla oyuncak almıyorum eymen tencere tava ile oynamyı seviyor...kepçeler falan heran heryerden çıakbiliyor

aylin nabersin.. bugün neler olacak obgz da.. varmı yeni tüyoların..

şekerim kaç gündür yeni gözümü açıyorum bakamadım hiç bi yere ....izlicem bakım bu akşamın yorumunu yarın yaparık...

sümeyye kızımm...veliahtın geliyor desene....

bir elinde tlf ahizesini tutarken diğer 5 parmağıylada numara çevirebiliyormuş.10 parmak klavyeden sonra 5 parmak tlf çevirmekte önemli demekki...neyse ben daha çok rapor almayım en iyisi

woowww epey iyimiş benimde klavyem çok iyi netcez...olduğum yerdeyim ilerleme yok...

ne veliahtı şekerim 36 yaşında bayan...... evet akşam heyecanlı bölüm olacak carolin tutklanacak cemilenin evine haciz gelcek aylin yardım etmek isteyecek cemile kabul etmeeycek fragmanalrdan anladığım kadarıyla

ben fragmanıda izleyemedim hiç bakalım Bade hanım izletecek mi bana..
sümeyye benim danada olur olmadık şeylerle oynuyo bu aralar diş fırçalarına taktı kafayı.. diş fırçalarını alıp duşakabinde davul gibi müzik yapıyoz.. banyoyu kurcalamaya çok hevesli bu aralar..
birde kızlar resim yapmayı çok seviyo bayağıda eğleniyo resim yaparken babasıda eşlik ediyo bazen çok mutlu oluyolar.. tavsiye ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…