2009 Eylül Anneleri

selam kızlar.. maşallah muhabbet almış başını gitmiş nerelerdesiniz bakalım..

kimono arkadaşım inşallah sağ salim yavrunu kucağına alır doya doya seversin.. ben büyüyen yatak almadım o yüzden pek bir bilgim yok.. şu an kızımın normal beşiğini kullanıyorum odasınada normal tek kişilik yatak aldık..onunda kenarlarına bariyer yaptırıp öyle kullanıcam ..

merhaba hoşgeldin .....öncelikle ALLAH kurtarsın ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
ben kiracı olduğum için sallanan beşiklerden aldım ama evim kendimin olsaydı ve imkanım olsaydı beşiğin karyola olanlarından alırdım bahsettiğin oysa kullanan arkadaşım var çook memnum 8 yaşına kadar yatabiliyorlarmış.....

sorma hüsniyecimm kimseler yok ....canım sıkılıyor giriyom bakıyom ben yine ben yine ben ........

teşekkür ederim hem iyi dileklerin için hem de cevap verdiğin için.

sağol canım. evet o yataklardan bahsediyorum önce beşiğin yanında komidin monte edilmiş o şekilde kullanıyosun sonra komidini çıkartıp normal çocuk yatağı şeklinde kullanabiliyosun. tekrar teşekkürler..

evet ayincim bu aralar pek kişi uğramıyor malesef... süemyye ve bahar bile gelmemeiş bugün..
kimonocum ne demek her zaman bekleriz herhangi birşey sormak istersen burdfayız canım..

slm kızlar nasılsınız?
kimonu bizimde beşiğimiz karyolalı.ben çok beğenerek aldım.eğer ayrı bir oda hazırlayacaksan karyolalı alman çok iyi olur ama yatak odana alacaksan normal beşiklere göre biraz büyük.benim ilk 6ay yatak odasında sepet beşiğim vardı ufak 6 aydan sonra odasına geçirdim ben çok memnunum oğlum artık beşikten atlamaya çalışıyo ben yatak yapmayı bile düşünüyorum kısa bir zaman sonra yerin varsa eğer bence daha mantıklı..bebişine biran önce kavuşman dileğiyle..

bende sepet beşik de park yatak da var ama oda yapmak istediğim için illa bi yatak alıcam çok kullanışlı gözüküyor ama kullanmadan bilinmiyor böyle şeyler.çok sağolun. zaten kafam yatmıştı almaya karar verdim şimdi

kizlar sayfalari okuya okuya bitiremedim ne kadar cok konusmussunuz
benimde uykum kacdi evi sildim mutfak dolaplarini sildim
hala uykum yok ama yoruldummmmm

ooooooooo masallah guzellim sendede hersey varmis park yatagini 1yasina kadar kullanirsin
daha sonrada normal yatak alirsin.hos bendede hepsi var sepet yatagini bosa almisim ama benim oglan dari sevmedigi icin pek yatmadi sadece 20 gun yatti sonrada park yatak 3aya kadar ve odasina gecdi bizim yatagimizda buyuye bilen cok guzel ve kullanisliiiii:81::81:

günaydın kızlar....... dün yine 2. mekan hastanedeydim dr tmm dedi artık 3 aydan 3 aya gelebilirsin .. Allah başka dert vermesin inşllh uzun bi sütre kayseriye gitmek istemme herhalde

Arama aşkıma başka bahane

Tesadüf eseri bakıştır sana

Sen ister deli de ister divane

Münasip bir sıfat yakıştır bana

Sen gittin gideli olmadı gündüz

Gözlerim sabahı görmedi henüz

Seninle olunca dağ tepe dümdüz

Sensiz bütün yollar yokuştur bana

Olmadı felekten bir gün çaldığım

Olmadı kadehten mahrum kaldığım

Sensiz soluduğum sensiz aldığım

Her nefes bir çile çekiştir bana

Sanma ki bir arzu sanma ki nefis

Sanma ki sadece bir buselik his

Bir surat asışın bir ömür hapis

Gülüşün zindandan çıkıştır bana

Halime gülene seni tarif et

Seni tarif bile bence marifet

Tesadüf olamaz bunca zarafet

YARATAN elinden nakıştır sana…

Cemâl SÂFİ

günaydın kızlar....... dün yine 2. mekan hastanedeydim dr tmm dedi artık 3 aydan 3 aya gelebilirsin .. Allah başka dert vermesin inşllh uzun bi sütre kayseriye gitmek istemme herhalde

günaydınn canım ne güzel bi haber bu ....ALLAH başka dert vermesin dediğin gibi yavruşun nasıl....

hoş geldin aylin eymen keyfi yerinde dün o da kayseriye geldi eşimin dayısına bıraktık kayınvalidemde gelmişti görümcemin kızı arabada cümbüş vardı yani 2 saat geçmedi sanki

hoş geldin aylin eymen keyfi yerinde dün o da kayseriye geldi eşimin dayısına bıraktık kayınvalidemde gelmişti görümcemin kızı arabada cümbüş vardı yani 2 saat geçmedi sanki

hb canımm sizin oralarda havalar nasıl burda kar var ne güzel yerler tuttu......

selam kıslar.
sümeyyecim geçmiş olsun canım gözün aydın.
bakıp bakıp kaçıyorum işler yoğun yarın antalyada olcam. ilk kez oğlumdan ayrı uyucam düşündükçe ter basıyor. nasıl özlicem onu yaaaaaa...

nerelerdesin be baharcıkk gözümüz yollarda kaldı ....geçenlerde iptal olan seyahat dimi bu?

neyse baharcıkk kaçtın yine sen....

kolay gelsin hayırlı yolculuklar ALLAH kavuştursun canımm ......

selam ben geldim.. sümeyyecim tekrar geçmiş olsun atlatın sayıluır artık üç ayda bir gezmeye gider gibi gidersin inşallah..o soğukta çocukları neden götürdünüz zor olmuştur bayağı..

senin adına üzüldüm baharcım valla zor olur bayağı.. ama kaçınılmazsa yapacak birşey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…