arkadaşlar selamlar...ben 2011 eylül anne adaylarındanım. mobilya yatak vs için daha erken ama şimdiden araştırma yapmak lazım diye düşünüyorum. şu büyüyebilen yataklar için ne düşünüyorsunuz? aranızda kullananlar var mı memnunlar mı? çok kullanışlı gözüküyor ama kullananlardan bilgi almak en iyisi. park yatağımız var zaten bir de oda yapmak istediğim için araştırma yapayım dedim yardımcı olursanız sevinirim...
selam kızlar.. maşallah muhabbet almış başını gitmiş nerelerdesiniz bakalım..
kimono arkadaşım inşallah sağ salim yavrunu kucağına alır doya doya seversin.. ben büyüyen yatak almadım o yüzden pek bir bilgim yok.. şu an kızımın normal beşiğini kullanıyorum odasınada normal tek kişilik yatak aldık..onunda kenarlarına bariyer yaptırıp öyle kullanıcam ..
merhaba hoşgeldin .....öncelikle ALLAH kurtarsın ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
ben kiracı olduğum için sallanan beşiklerden aldım ama evim kendimin olsaydı ve imkanım olsaydı beşiğin karyola olanlarından alırdım bahsettiğin oysa kullanan arkadaşım var çook memnum 8 yaşına kadar yatabiliyorlarmış.....
slm kızlar nasılsınız?
kimonu bizimde beşiğimiz karyolalı.ben çok beğenerek aldım.eğer ayrı bir oda hazırlayacaksan karyolalı alman çok iyi olur ama yatak odana alacaksan normal beşiklere göre biraz büyük.benim ilk 6ay yatak odasında sepet beşiğim vardı ufak 6 aydan sonra odasına geçirdim ben çok memnunum oğlum artık beşikten atlamaya çalışıyo ben yatak yapmayı bile düşünüyorum kısa bir zaman sonra yerin varsa eğer bence daha mantıklı..bebişine biran önce kavuşman dileğiyle..
bende sepet beşik de park yatak da var ama oda yapmak istediğim için illa bi yatak alıcam çok kullanışlı gözüküyor ama kullanmadan bilinmiyor böyle şeyler.çok sağolun. zaten kafam yatmıştı almaya karar verdim şimdi
günaydın kızlar....... dün yine 2. mekan hastanedeydim dr tmm dedi artık 3 aydan 3 aya gelebilirsin .. Allah başka dert vermesin inşllh uzun bi sütre kayseriye gitmek istemme herhalde
hoş geldin aylin eymen keyfi yerinde dün o da kayseriye geldi eşimin dayısına bıraktık kayınvalidemde gelmişti görümcemin kızı arabada cümbüş vardı yani 2 saat geçmedi sanki
selam kıslar.
sümeyyecim geçmiş olsun canım gözün aydın.
bakıp bakıp kaçıyorum işler yoğun yarın antalyada olcam. ilk kez oğlumdan ayrı uyucam düşündükçe ter basıyor. nasıl özlicem onu yaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?