• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Ben yine iştahsızlığı yüzünden beni kahretmesinden bahsediyorumm.......bide soğuk sudan korkuyor....ilk gittiğimizde 8 aylıktı kaplıcalara gitmiştik çook eğlendik yemesi hariç.....
Yaa hüsniye bazen onu anneme bırakıp evi temizlemeye gidiyorum ev varya o kadar sessiz geliyor ki bana....hemen işimi bırakıp çıkmak istiyorumm ALLAH onları bizden ayırmasın..

o iştahsızlık her yerde mahvediyo bizi sorma..dün gece açıkmış uzun zaman sonra ilk kez sorunsuz çorba içti.. ağzım açık gezdim mutluluktan.. bade sudan korkmadı çok şükür öyle bir sıkıntı yaşamadık ama sıcak sudan çok hoşlanmıyo banyosu bile çok ılık suyla hanımın... bazen evde olduğumda öğle uykusunuda uzun uyuyo sıkıntıdan ne yapcamı şaşırıyom.. daha önce nasıl onlarsız yaşamısız şimdi allah korusun birgün bile geçiremem..

balayı he :(( kimdi 1. eşler sürünüyo 2. yaşıyo diyen ben 2. eşim ne düğün ne balayı1. düğünde yapmış balayıda uçağada binmiş kısmet bu işler ben tatil matil geçtim çocuk oldu büyüyo artık kısmet bakalım ne zaman gidicez

selam kizlar
hasta bebis ve annelerine gecmis olsun
benim hafta sonum cok kotu gecdi erdenay dusdu ve beyin sarsintisindan dolayi hastanede kaldik 3 hafta hersey yasak tv,pc,tel....
bebislerinize cok iyi bakin optum hepinizi
buarada anahtarlarimda bulundu.

demetcimm çook geçmiş olsun ALLAH koruyor onları...görümcemin oğlu kucak mesafesinden betona düştü yinede bişey olmadı çook şükür....

balayı he :(( kimdi 1. eşler sürünüyo 2. yaşıyo diyen ben 2. eşim ne düğün ne balayı1. düğünde yapmış balayıda uçağada binmiş kısmet bu işler ben tatil matil geçtim çocuk oldu büyüyo artık kısmet bakalım ne zaman gidicez

senin ilk eşinse kötü olmuş sonuçta genç kızın hayalidir gelinlik düğün..

günaydın kızlar.
demetim çok geçmiş olsun ya. şimdi evdemisiniz? çok üzüldüm kıyamam erdenaya.
nazan senin gelinlikli fotolarını gördüm diye hatırlıyorum ben.

günaydın kızlar.
demetim çok geçmiş olsun ya. şimdi evdemisiniz? çok üzüldüm kıyamam erdenaya.
nazan senin gelinlikli fotolarını gördüm diye hatırlıyorum ben.

günaydın baharcımmm......

nazan belkide nikah yapmıştır....ben yanlış anlamış olabilirim....

günaydın kızlar.nazan ahhh insanda şans olsun 1.2. farketmiyor. aman tek derdimizde bu olsun.

demet çok geçmiş olsun. artık iyice büyüdler yaramazlıklarıda büyüdü tabi eymende beşiği bizim yatağın yanında nasıl beceriyorsa beşiğinden bizim yatağa atıyor kendini beşiği sallayıp sallayıp ayaklarını kaldırıyor hup tepemde

sümeyyee bende Birinci okunmamış mesajı göstere basmaktan helak oldum yavrum bilseydim seni dürterdim...:1:

Son düzenleme:
merhaba egemen uyuyo ben cam silicem kuşlar bütün mermeri doldurmuş yine onlarada bez bağlamayı düşünüyorum benim 1.eşimin 2.evliliği gelinlik giydim bahar doğru hatırlıyosun ben kardeşimle beraber bir organizasyon yaptım bir yerle anlaştık herkes kendi ödedi biryer tuttu eğlendik düğünden sonra ama düğün olmadı balayıda vs.vs.eşim her seferinde evlenirken yaşattıklarından pişman ama iş işten geçti ne yapalım

merhaba egemen uyuyo ben cam silicem kuşlar bütün mermeri doldurmuş yine onlarada bez bağlamayı düşünüyorum benim 1.eşimin 2.evliliği gelinlik giydim bahar doğru hatırlıyosun ben kardeşimle beraber bir organizasyon yaptım bir yerle anlaştık herkes kendi ödedi biryer tuttu eğlendik düğünden sonra ama düğün olmadı balayıda vs.vs.eşim her seferinde evlenirken yaşattıklarından pişman ama iş işten geçti ne yapalım

nazancımm kolay gelsin sana benim evimdede halıların üstünde koltuklarda polar aldım kadının biri kolzet takımına bile polar koymuş...:1::60:

eltimde bana diyor sen niye her tarafa koydun dedim senin çocuğun daha küçük hele bi yürüsün bak sende koymuyormusun...:63:

SLM Kızlar
demetcim çok geçmiş olsun cnm erdanaya iyi olmanıza sevindik bununla geçmiş olsun kuzuma
nazancım yaşamayadıkların içinde uhde olarak kalcak maalesef
bizde c.tesi evlendik pazar günü ıspartdan izmire yola cıktık taze gelin p.tesi çalışmaya başladı..kaynanamın evinde balayı yapacagıma izn almamayı tercih ettim şimdi geziyoruz ama neye yararr:((

bakıyorum kendi kendime konuşmamk için çıkıyorum.ve ünvde rektörlük seçimi olacak adayalrın biri gelip biri gidiyor. sekreter olarakta karşılama bize düşüyor pazatesinden sonra 2 hafta işyerinde yokum .........

ah gülcan bende eşime yalvardım lütfen bi otelde kalalım ablanların evinde kalmayalım diye.neymiş ayıp olurmuş ilk gün ablasıgilde kaldık 2. gün ablasıgil evlerine geldiler iş için kıyafet almaya neyse huzursuz olmasınlar diye çıktık kaynanmlarda kaldık 5 gün sonra ist gittik. bende hala söylerim..

Back
X