- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 44
kızlar benim bebeğim 18 günde 600 gr almış maaşallah oğluşuma doktorumuz biraz gıcık gibi yaında değiştirebilirimm:) bişey soramıyorumm adama yaa kızıyor azarlıyor ağzımıza lafı tıkıyor..eşimi fırçalamış bile yaa hem okadar para veriyoruz hemde istediğim soruyo soramıyorumm..benim ilk bebeğim ve acemi anneyimm adam çok uyuz dün gece boyunca onu düşüşndümm kahretsin kadın doğumcumda uyuzduu artık dedik aman az kaldı neyse değiştirmeyelim bebeğimin doktoruda uyuz ne yapcam bilmiyorumm gyaaa çok iyi doktorduu..doktora diyorum ki bebeğimin gazı var çok ağlıyor diyorki gazı falan yok sen gazlı çocuk görmemişsinn peki bu yaşadığımız neidr diyorumm adam sanki uyduruyormuşm gibi gerzekgerzek yüzüme bakıyor..bakalımm 2 . şans veriyorum ona 2. muayenedede aynı davranırsa şutluycamm.. ben çok soru sorarımm napayıımm cevap verecek biri lazımm...:):)
dün doktordan sonra bebeğimizle biraz gezelim dedik..yol boyunca bebek benim kucağımda ben pışpışlıyorum babamızda bebek arabasını sürdü.. eve gelmeye yakın uyudu.. yaa millet kıtlıktan çıkmış gibi çarşılar mağazalar tıklım tıklımm yaa.. yolda herkes sigara içiyor sinir oldumm yoldada içmeyi yasaklalar keşkee.. ayy çok şey istiyorumm ama ben taze anneyim ne yapayımm..
dün doktordan sonra bebeğimizle biraz gezelim dedik..yol boyunca bebek benim kucağımda ben pışpışlıyorum babamızda bebek arabasını sürdü.. eve gelmeye yakın uyudu.. yaa millet kıtlıktan çıkmış gibi çarşılar mağazalar tıklım tıklımm yaa.. yolda herkes sigara içiyor sinir oldumm yoldada içmeyi yasaklalar keşkee.. ayy çok şey istiyorumm ama ben taze anneyim ne yapayımm..