ahh sorma canım yaa deliriyom valla kaçıcam diyorum inan gerçekten imkan olsa kaçıcam... enson gerzek kayınpeder diyoki bu çocuk kız çocuğu altında kaka bekletme (iyiki söyledi ben haftada 1 alıyodum bebeğin atını...) alt temizliğini yaparken şeyinin iç taraflarınıda temizle... utanmaza artık nasıl bi baktıysam bi gidişi var görme...... bukadarıda fazla yaa.... bıraksınlar büyütelim dediğin gibi bu bebek hep benle senin yarım saatlik ziyaretinde verdiğin akıllarlamı düzelecek..??
ay canım ne manyak adammış gerçekten, daha neler... neyse canım sen nasıl olsa koyarsın tavrını, valla karışan bitmiyo dediğin gibi....
tülaycım benım kayınvalıde benımleydı bugune kadar. geceleri çocuk çok fena aglasa bıle hep durdurdum asla odama falan gelmedi. gunduzlerı şunu yap bunu yap. ben şapkayı geri açarım o yuzune ceker. 50 sefer dedım bu çocuk bnunu sevmıyor uykuda bıle bundan uyanıyor dıye. ben acınca da illa anan yuzunu görcek diyor:) benım mi sabrım yetmiyor çocugumu mu paylaşamıyorum bilmiyorum ama çok sevdiğim kaynanama çok sinir oldum dogumdan bu yana
meryemcim aynı durum bende de var, kaynanamı çok severim bende, ilk gün bebeği giydirirken yol yordam gösterdi tamam dedim, izledim, sonra dediği gibi giydirmeye çalışırken hemen bebeğin elini kolunu tuttu aldı elimden giydiriyo, ben de anne müsade ette giydiriyim dedim, sonra da eşim anne karışma giydiriyo işte dedi de aldım elime tekrar bebeği, valla garipleştiler... annem desem o da öyle bebek ağlıyo kucağıma alıyom annemde ver sen bana, ben sakinleştiririrm diyo... ayyy hepsi manyak sanki ben kapının koluyum, bişey yapamıcam...
ємєℓ;9299746 .!.:
canım kaka yapamama sorunu bizdede var 1 gun 1.5 gun yapmadıgı oluyo ıkınıp duruyo zorlanıo tabi....bende kulak çubuguna zeytinyagı batırıp poposuna suruyorum bazen.....baslarda her bez degistirmem kaklı ıken artık goremez oldum
valla benimkinin de her zaman kakalı olurdu bezleri, ama şimdi altını açınca sıçıyo anca.... ama alıştırmamak lazım... ben doktora soruyum canım ne yapmak lazım pazartesi, buraya yazarım ben.... doktorumuz çok iyi, deneyimli hem de....
Gülaycım valla pompayı çok uygun almışsın ben yalnızca pompayı 130TL'a aldım. Canım ilk başlarda benimkini de çok tahriş etti ama artık lansinoh sürmeden kullanmıyorum sütümü sağmadan önce göğüs uçlarıma biraz lansinoh sürüyorum ve daima düşük ayarda çalıştırıyorum hızını aşamalı olarak arttırıyorum böylelikle hiç canım yanmıyor. Sen niye biberonla vermeye kalktın ki? Emmiyor mu?
canım ebn de düşük ayarda çalıştırdım hep, valla mahvetti, sağmıcam şimdi, artık zor durumda kalırsam sağarım... canım deneme amaçlı sağdım salak gibi hepsini, sonra kız ağlayınca bi damla sütüm kalmamıştı, koydum biberonlara ama içemedi zavallım, ğzı doldu taştı... yoksa maşallah güzel emiyo....
dilekcim b i sorum olucak..pompayla ne kadar zamanda ne kadar süt sağıyorsun acaba..bide aldığın pompanun markası ne..? ben nuk un pompasını aldım..10 dakikada sağdığım sütü elimle sağsam 3 dakikada çıkıyor..sorun pompadamı bende mi anşamadım
canım ben 15 dakikada 120 cc sağdım, benimkinin markası medela ve kesinlikle tavsiye ederim, pilli elektirkli setini 170 tl ye aldım, önceki mesajlarımda var, set halinde, emininm sizin ilinizde de vardır distribütörü, ben direk ithalatçısından aldım....