- 13 Mayıs 2009
- 3.584
- 0
off kızlar yaa bu çocuk tam uykuya dalamıyor. uyanmıyorda tam hep sesler cıkartıyor.
ya benimkide altı kirliyken uyuyakalıyo uyanmasın die alamıyom bazen ödüm patlıyo pişik olcek die gerçi krem kullanıyorum hep ama dr umuz krem kullan pişik olduktan sonra sürsende sgeç faydası olur demişti...ama içime sinmiyo. çok tatlı uyuyo uyanmasın di alamıyom yaa sizde de oluyomu???
kizlar dunden beri oglusumun kakasinin rengi koyulasti
anne sutu emenlerin altin sarisi ve puturlu olmasi gerekiyor diye biliyorum bizimki de dune kadar oyleydi ama dun aksam ve bugun khverengiye yakin bir renk kakasi
cok endise ettim neden olabilir basina boyle bisey gelen var mi
birde kakasini yaparken cok gurultulu ypiyor oglus sizin nasil
kizlar cocuga muskat rendeleyip vermistik gazini cikarsin diye kakasinin rengini o u bozdu acaba
meryemcim bizimki de butun gece sesli uyuyor acayip gurultucu birsey
bende o her sesini cikardiginda acaba uyandi mi diye endiseden hic uyuyamiyordum
artik 2 gecedir aglayana kadar bakmicam dedimde oyle rahat ettim
sağolun kızlar. yaa bırde az once farkettım gogsumde bı kıtle var sanırım süt düğümlenmesi oldu. bunun caresi nedir?
ebru dr lar ozelıkle baharattan kacının emzirirken derken sen neden verdınkı onu? o yapmıstır endişelenme. için rahat etmiyorsa araa dr unu sor canım..
ya benimkide altı kirliyken uyuyakalıyo uyanmasın die alamıyom bazen ödüm patlıyo pişik olcek die gerçi krem kullanıyorum hep ama dr umuz krem kullan pişik olduktan sonra sürsende sgeç faydası olur demişti...ama içime sinmiyo. çok tatlı uyuyo uyanmasın di alamıyom yaa sizde de oluyomu???
tulaycim
senin oglan ne kadar sure emiyor bi kerede
simdi arastiriyorum da diyorki cogu yerde 20 dk bir gogsu 20 dk da diger gogusu emdirin. ama benim oglan anca 20-25 dk emiyor en fazla
dolayisiylada tek gogusten emziriyorum her sefer digerine gecirmiyorum. bir sonrakinde de emzormedigim gogusten emziriyrum
acaba yanlis mi yapiyorum siz her emzirmede 2 gogustende mi emziriyorsunuz
slm kızlar hepimizin çoğu sorunu aynı yaa bebeğim bugün hiç uyumadı kızarıyor ıkınıyor morarıyor.. ağlıyor kahroloyorumm onu acı cekerken gördükçe zeytin yağı içirdim başka ne yapmam lazım yaa.. gözlerinden uyku akmasına rağmen azcık uyyuyor çığlıklarla uyanıyor..hep kuçağımda beşiğine bırakınca sancılanmaya başlıyor.. ayy ne yapcaz yaa..