kızlar benim bebeğim 18 günde 600 gr almış maaşallah oğluşuma doktorumuz biraz gıcık gibi yaında değiştirebilirimm:) bişey soramıyorumm adama yaa kızıyor azarlıyor ağzımıza lafı tıkıyor..eşimi fırçalamış bile yaa hem okadar para veriyoruz hemde istediğim soruyo soramıyorumm..benim ilk bebeğim ve acemi anneyimm adam çok uyuz dün gece boyunca onu düşüşndümm kahretsin kadın doğumcumda uyuzduu artık dedik aman az kaldı neyse değiştirmeyelim bebeğimin doktoruda uyuz ne yapcam bilmiyorumm gyaaa çok iyi doktorduu..doktora diyorum ki bebeğimin gazı var çok ağlıyor diyorki gazı falan yok sen gazlı çocuk görmemişsinn peki bu yaşadığımız neidr diyorumm adam sanki uyduruyormuşm gibi gerzekgerzek yüzüme bakıyor..bakalımm 2 . şans veriyorum ona 2. muayenedede aynı davranırsa şutluycamm.. ben çok soru sorarımm napayıımm cevap verecek biri lazımm...:):)
dün doktordan sonra bebeğimizle biraz gezelim dedik..yol boyunca bebek benim kucağımda ben pışpışlıyorum babamızda bebek arabasını sürdü.. eve gelmeye yakın uyudu.. yaa millet kıtlıktan çıkmış gibi çarşılar mağazalar tıklım tıklımm yaa.. yolda herkes sigara içiyor sinir oldumm yoldada içmeyi yasaklalar keşkee.. ayy çok şey istiyorumm ama ben taze anneyim ne yapayımm..
ayy salak bu adamlar yaa.. aynı bizimki gibi.. adam gözümün önünde bebeğimi ikiye katladı yani gazını çıkarmaya çalışıyo ama bana deseki dışarı çık kızım ben öyle bişeye nasıl dayanayımm resmen çocuğum morardıı nasıl bastırıyor ayaklarıyla karnınına tabi o doktor ama ben o sahnede orda olmak istemezdimm.. ben ayy ıyy edince eşimin yanında diyorkii aa sen ne dayanıksızsınn adamın ömrünü yersinn bende şaka bababınnda güldümm ama içime oturdu ...uyuz adamm..ben öpmeye kıyamıyorumm .. canım bizimde özel sigortamız var istediğimiz yere gidebiliriz adam bizi elinde tutacağına höthöt konuşuyor ama kaybedecekk...canım rabbim ikimizede iyi hekim bulmayı nasip etsinnn..Aynı dert benim başımda da var ayşecim gıcık oldum doktorumuza ve kesinlikle değiştirmeye karar verdim çok ukala bir adam paramızla rezil oluyorz resmen ukala şey. Bizim bebek 2 haftada 660 gr almış eşim çok değil mi dedi o da hayır iyi almış dedi.Eşim ama böyle giderse obez olur gibi birşeyler söyledi iyi almış dedim dedi bende atladım zaten bebekler ilk aylarda fazla alıyorlar sonra kilo alım hızları azalıyormuş di mi dedim siz kendi aranızda yorum yapmayın benim dediğime bakacaksnız dedi gerizekalı şey. Rotavirus aşısını yaptırın , isterseniz ezcaneden alın getirin ben yapayın dedi tabi bu şekilde bizden yine para alacak. Bende eşimin özel sağlık sigortası var bu nedenle boşuna eczaneden alıp para vermeyelim özel hastanede yaptıralım dedim ne dese beğenirsin eğer özel hekiminizden memnun değilseniz istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dedi.
baharcım iyi yapıyorsun bende dün gece ağlayana kaadr almadım kucağıma ...ebrucum benim oğlanda mık mık bütün gün bütün gece. çok ses çıkartmazsa ben de bakmıyorum çoğu zaman.
elma yağı iyi geliyorsa hemen aldırayım eşime yaa.. buarada ev bisrü ilaç ve benzeri doldu..:sinifsinif:özge bak sen yazınca aklıma geldi ben hamileyken çok araşırmıştım bu elma yağını herkes çok memnundu. bende onu kullanmaya başlayayım. çocuk sıkıntı çekmesin. bazen yavrum iki büklüm uyanıyor çok üzülüyorum..45 dk dır uyuyor çocuk 3 sefer uyandı gazdan
baharcim yaaaa bizim oglaninda herseyi sesli acayip gurultucu
emerken kakasini yaparken uyurken surekli homurdaniyor valla
bi de cok huylu her yerinden huylaniyor neresine dokunsak rahatsiz oluyor ya da gidiklaniyor direk cekiyor kuzucuk cok komik
ebru ben bebek uyurken yapıyorum genelde.. banyoyu wc falan sabah eliimi yüzümü yıkarken temizliyorumm.. sonra zaten öyle pek teşkilatlı temizlik yapmıyorumm..sağolsun bugün eşim evi güzelce süpürdü yarında ben toz alırımm..yemek mecbur yapıyorumm yapacak kimsemiz yok mutfakla bebeğin yanına gidip gelmeli yemek yapıyorumm keşke diyorumm telsiz alsaydıkk eşimde gülüyor kaç m2 ev diyip gülüyor..