ebrucum aynı şeyi bende düşünüyorum. dune kadar kayınvalıdem bendeydi. dun gıttı. artık her uyudugunda bir yerle uğraşacagız. arada destek olarak annem falan gelir heralde. çok sozrda kalınca artık kadın falan tutarız heralde.
ne güzel yaa benim okul 10 dk minibüsle..ayşecim walla benim de içim acıyo canım ağlayınca yavrum. ıkınıyo sıkınıyo ve ben yardımcı olamıyorum kötü hissediyorum. zeytinyağını sen de dene canım ben de yarın elma yağını denicem bakalım aman iyi olsunlar da ev eczaneye dönmüş önemli değil :)
babanem deli oluyor torununa ya. saolsun bizimle kalcak ben çalışırken o ilgilencek bebişle. evim de ofise çok yakın emzircem eve gelip. inşallah rahat geçecek bu kış.
bu arada canım deniz doğum yaptı.
canım çık yaa bebek çok alışmasın evin hijyenine bebeğim ağlıyor herkese iyi geceler...ya ayşecim biz 1 kez çıktık oda sağlık ocağına 20-40 mız olsun çıkalım diom ama korkuyomda üstesin den gelebilirmiyim die ağlarsa,acıkırsa die bakalım alışçez
ebrucum gündüz uyurken oğlum 2 saat e tüm işlerimi halletmeye çalışıom temizlik toz alıyom lavoboları ovuyom duş alıyom ama görsen topuklarım popoma çarpıyo..2. uykusundada yemeğimi koyuyom ocağa oluyo bi şekilde ama koşuşturmaca saçlarımı kestircem kendime ayırcek vaktim olmadı henüz
ohh kadın felan tabi ebn işsizim siz tutun kadınları ooohhhh...ben kakılmış hem çocuğuma bakçem hemide evi temizlicemmafoldumben
ya ayşecim biz 1 kez çıktık oda sağlık ocağına 20-40 mız olsun çıkalım diom ama korkuyomda üstesin den gelebilirmiyim die ağlarsa,acıkırsa die bakalım alışçez
ebrucum gündüz uyurken oğlum 2 saat e tüm işlerimi halletmeye çalışıom temizlik toz alıyom lavoboları ovuyom duş alıyom ama görsen topuklarım popoma çarpıyo..2. uykusundada yemeğimi koyuyom ocağa oluyo bi şekilde ama koşuşturmaca saçlarımı kestircem kendime ayırcek vaktim olmadı henüz
canım son çaremiz o:) valla ben sneın kadar becerikli değilim. sıkıntım orada. şimdilik yolunda gidiyor ama benım kuzum 2 saat uyumuyor bile. uyusa yetişir b,r şekilde
canım son çaremiz o:) valla ben sneın kadar becerikli değilim. sıkıntım orada. şimdilik yolunda gidiyor ama benım kuzum 2 saat uyumuyor bile. uyusa yetişir b,r şekilde
Kızlar bu lohusa depresyonu çok ilginç bişey yaaa zaman geliyo kızıma süt sağmak istemiyorum böyle ona süt sağınca benden bişeyler gidiyomuş gibi geliyo çok tuhaf bi ateş basıyo falan beynimde tümör var zannettim ne alakaysa nörolojiye gittim meğer depresyonmuşama çokda kötü değilim yinede hamdolsun ya.
ya kızlar siz bebeklerinizin hiç uyumadıgını yazmışsınız benim bebegimde gündüz hep uyyuor çok nadir uyanıyor hatta ben uyandırıp emziriyorum çogu zaman...ama geceleri hiç uyumuyo..sabaha dek mum tutturuyo bana...5de fılan uyuyo..normalmi acaba...
yarın şu elma yağından alayım bari
karna masaj yaparak sürülüyo galiba, yanlış okumadıysam
tickerımdaki resmindeki beresi kafasını hafifi sıkıyor yüzüne inmez diyodum ama onu bile indirmişti bir gece, yüzü tam kapanmıştı, yüreğim ağzıma geldi
valla kafası küçücük hiçbir bere onun kafasından küçük değil
kenarlardan dikip küçültsem mi nee
bizimkinin yanında korka korka elektrik süpürgesini çalıştırdım. gık demedi çocuk ya :)))
canım kenarlardan değil üstünden küçültmelisin ki ne kadar çekerse çeksin yüzüne kadar inmesin. yani kaşlarına kadar ulaşsa korur zaten soğuktan.