2009 Eylül Anneleri

canım tabiki dua ederiz, sıkma canını, içerde onlarla uğraşması daha kkolaymış, dışarı çıkınca göreceksin :)

bu arada bol bol yürü bence bebek aşağıya daha da insin, yolda suyum geldi benim malum..... inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın, benim Allah gönlüme göre verdi, normal doğurdum, şuan tümüyle eski halime döndüm, alttaki dikişlerim de kapandılar, normal doğum gerçekten çok rahat sonrası için....

tmm cnm h.b öyle yapıyım cnm benim valla ikigüne kadar gazı yoktu belkide üşüttüm ondan oldu tek başıma bakamıyomki ev işi bebek yeme ksoba yak bende insanım üşütmüşümdür kesin sütten gaz olmuştur onada yavrum daha yeni uyudu valla bide sarılıgımızı atlatsak ohh çekcem valla daha 17gündür bikere yatmadım dogurdummu dogurmadımmı anlıyamadım hastanelerde koş terle bihal oldum bebekle

Gülaycım maşllah valla canavar anne oldun ne güzel senden bişiy kaçmaz :))) ama şu soru işi aklıma yattı bizim hödük dr bi ağzını açıp cevap verene kadar ben 2 tur ayılıp bayılmış oluyom.. değiştiricem doktoru zaten bunun prof diye biyerleri kalkmış ama ben kalkan yerlerini indirip öyle terkedicem kendisini... paragöz adinin teki çıktı şerefsiz delirtiyo beni.... adama bişi soruyorum tam zıttı cevap veriyo... amacı mynh. çağırıp orda yolmak bizi olmadı hastaneye yatırtıp öğrencilerine malzeme etmek.... azcık üstün başın araban düzgünse gelen giden sırtına binmek istiyo bu nasıl düzen ben anlamadım sanki o pralar sokaktan toplanıyoda ben yiyemicem sen ye diye sana geliniyo... işallah şimdi gideceğim doktordan memnun kalırım....

haticecim sanada merhaba tatlım... neden moralini bozuyosun bebeğin iyise sağlıklıysa beklemekten ne zarar çıkar.. tamam mutlaka sabırsızlık yapıyodur içinde ama inan bana oda ayrı bi güzellikmiş çıkınca daha iyi anlcaksın.... Allah sağlık versin acılarını göstermesinde nezaman isterlerse gelsinler... işallah sana normal doğum kısmet olur.. ben okadar saplamışımki kendimi normale inan hala travmasını yaşıyorum neden sezeryan oldum neden kesildim diye... içten içe kabullenemedim ağlayıp duruyorum biliyorum insanlara mantıksız geliyo ama çektiğim sıkıntıyıda ben biliyorum.. onun için herşeyde bir hayır vardır sıkma canını lütfen sağlıkla gelsinde gerisi dert değil bi şekilde doğacak nasılsa anasının karnında kalan çocukmu var be yaaaaaavv :))))) sen hiçç merak etme dualarımız herzaman seninle olacak hayırla sağlıkla sende meleğini kucaklıcaksın işallahhh.....

sorma canım yaaa gelde anlat mallara.. sanki köy kahvesinde toplanıyolar... geçen gün sözde tebriğe gelen bilmiş kadına kinaye kinaye laf sokuyom saat 1 olmuş gidiyolar dedimki; kalsaydınız bide sahur yapardık ne kaldıki şurda saat zaten 1... kadın ne dese beğenirsin.. ay bunun dünyadan haberi yok çocuk yüzünden kızım bayram bile geçti :))))) dedim abla valla sanki ramazanda geldin bayramı bitirip gidiyon gibi geldi bana kusura bakma... karının bi bakışı var görmeyin malı :))))) işte insanları hem zorluyolar hemde laf söleyince bozuluyolar öf be :)

oyy gamze valla bende bıktım bana akıl verılmesın den butun gece cocuga ben bakıyorum tum gun benımle şukur hasta olmadı buyuyor ama gel görki herkes şöle yaptın mı bunu yapıyormusun?

slm kıslar
yaff bırakın başkalarını onlar bizim bebelerimiz karıştırmayın valla ben yanlızım ya ohhh şüküt baştan çok zor geldi hep ağladım ama iiki yanlızım valla düzenimiz oturmaya başladı ağlayınca biri olsaydı diom ama kayınvalidem felan gelince onu böle yap bunu böle yap deyince o böle alışık diom susuyo demek hep olsa hep karışçak...allah sabır versin başında birileri olup karışanlara valla zor

oyy gamze valla bende bıktım bana akıl verılmesın den butun gece cocuga ben bakıyorum tum gun benımle şukur hasta olmadı buyuyor ama gel görki herkes şöle yaptın mı bunu yapıyormusun?

ahh sorma canım yaa deliriyom valla kaçıcam diyorum inan gerçekten imkan olsa kaçıcam... enson gerzek kayınpeder diyoki bu çocuk kız çocuğu altında kaka bekletme (iyiki söyledi ben haftada 1 alıyodum bebeğin atını...) alt temizliğini yaparken şeyinin iç taraflarınıda temizle... utanmaza artık nasıl bi baktıysam bi gidişi var görme...... bukadarıda fazla yaa.... bıraksınlar büyütelim dediğin gibi bu bebek hep benle senin yarım saatlik ziyaretinde verdiğin akıllarlamı düzelecek..??

tülayım sus valla nazar değer.. bak başında biri olanların hali ortada :))))
herkes herşeyi biliyo her moka maydanoz o öle olmaz bu böle yapılmaz ben bebeğimi hiç ağlatmazdım hep emzirirdim altını temiz tutardım gecemi gündüzümü verirdim diyen yılın anneleriyle doluyo etrafın bir anda.. :)))))))))))))

kızler merhaba..bugün işitme testini yaptırdık..sağ kulağımız iyi sol kulağımızı tam net ölçemediler..belki tıkanıklık vardır diye oksijenli su verdiler..bu tıkanıklığı açıyormuş..çarşamba günü birdaha gidicez..inşallah sorun çıkmaz...

doktor kontrolümüzü yaptırdık...ağzında pamukçuk oluşmuş...bunun için ilaç verdi..emziklerini karbonatlı suda kaynatmamı vede ağzını karbonatlı suyla silmemi söyledi..
Burnumuzun içinde iltihap olmuş..bunun içinde antibiyotik verdi..
gögüs uçlarımız şişti..bunlarda kendiliğinden geçermiş..
bizede gaz için zinco yu verdi..
her altını değiştirdiğimde pipisine yağ sürüp masaj yapmam gerekiyormuş...Erkek bebeklerde bu gerekliymiş..
gelişimimiz iyiymiş.4200 olmuşuz..boyumuzda 54.5 cm olmuş..

ya bu bebeklerin sorunları hiç bitmez mi ya üffff...

tülaycım benım kayınvalıde benımleydı bugune kadar. geceleri çocuk çok fena aglasa bıle hep durdurdum asla odama falan gelmedi. gunduzlerı şunu yap bunu yap. ben şapkayı geri açarım o yuzune ceker. 50 sefer dedım bu çocuk bnunu sevmıyor uykuda bıle bundan uyanıyor dıye. ben acınca da illa anan yuzunu görcek diyor:) benım mi sabrım yetmiyor çocugumu mu paylaşamıyorum bilmiyorum ama çok sevdiğim kaynanama çok sinir oldum dogumdan bu yana

selam kıslar bıdıgımı emzirdim geldim bendede kimse yok bende ondan şikayet ediyom soba yak bebege bak ev işi yap yemek yap derken ymek yemeyi unuttum 17gündür sütüm kesilcek die korkuyom kaynanam üst katımda ama fazla gelmiyo nedense görümcemin kızını aldı bakıyo dogumumu bekledi sanki bana öyle geldi hareketi,

cnm zor yaaa ...Allah sabır versin ama sen çalışırken kayın validen bakacaksa ii davran ne yapcen..bakma artık ben evdeyim ablamlar felan küçük değilsin düzenini kur her çocuk farklı yetişir deyip destek oluyolar .ama herşeyin ilki zormuş buda ilk bebemiz Allah yardımcımız olsun cnmcım

Son düzenleme:

canım kaka yapamama sorunu bizdede var 1 gun 1.5 gun yapmadıgı oluyo ıkınıp duruyo zorlanıo tabi....bende kulak çubuguna zeytinyagı batırıp poposuna suruyorum bazen.....baslarda her bez degistirmem kaklı ıken artık goremez oldum

canım ata iyi iyi olmasınada malum gaz sorunlarımız var kakada yapamıo oyle sıkıntılıyız iste . . .kızımda kıskançlık olmaz mı hemde nasıl çok hırcınlastı ne desem hayır diyor herseye itiraz nasıl duzene gireriz bilmiyorum

Gülaycım valla pompayı çok uygun almışsın ben yalnızca pompayı 130TL'a aldım. Canım ilk başlarda benimkini de çok tahriş etti ama artık lansinoh sürmeden kullanmıyorum sütümü sağmadan önce göğüs uçlarıma biraz lansinoh sürüyorum ve daima düşük ayarda çalıştırıyorum hızını aşamalı olarak arttırıyorum böylelikle hiç canım yanmıyor. Sen niye biberonla vermeye kalktın ki? Emmiyor mu?

dilekcim b i sorum olucak..pompayla ne kadar zamanda ne kadar süt sağıyorsun acaba..bide aldığın pompanun markası ne..? ben nuk un pompasını aldım..10 dakikada sağdığım sütü elimle sağsam 3 dakikada çıkıyor..sorun pompadamı bende mi anşamadım

selam kızlar.. bugün doktora kontrole gittik.. kızım 3850 gr olmuş, boyuda 50,5 cm gelişimi çok iyi dedi doktor.. ahh birde emse cork cork.. tabi önce yetecek kadar sütüm olması lazım ama neyse buna da şükür.. birde doktorum zeytinyağıyla masaja başlayabilirsin dedi banyodan sonra oda gelişimi için çok faydalıymış aklınızda bulunsun...

maşallah cnm benimkide 17günlük pazartesi gidicemde kaçö dogmuştu kuzun kaç kiloda nekadar almış kaç günde aldı bide bu kiloyu neyle besliyon çok sordum sanırım

ben iki gfünde bir yıkıyom ve nivea baby yagla masaj yapıyom çok hoşun gidiyo melegim mis kokuyo

maşallah cnm benimkide 17günlük pazartesi gidicemde kaçö dogmuştu kuzun kaç kiloda nekadar almış kaç günde aldı bide bu kiloyu neyle besliyon çok sordum sanırım

allah analı bablı büyütsün meleğini...3100 gr 48 cm doğmuştu.. iki hafta önce 3010 gr d iki haftada almış kilosunu boyuda uzamış çok şükür.. benim kız emmiyo sütümde fazla değil o yüzden mama da veriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…