2009 Eylül Anneleri

yyaaa dünden beri oğlum tıkanıyo burnu değil ama genizi sesi de kısık gibi çıkıyo damla kullanıyom ama ne yapcam yaaaa???

canım benım oğlumda da ses kısıklığı oluyor. sancısı çok olup bagırdıgı zaman sesi kısılıyor. tıkanmaya gelince benimde o konuda çok sıkıntım var. gögüs delıklerım genıs galıba. hızlı cekıyor çok süt gidiyor tıkanıyor. uykuya dalacakken uyku dagılıyor

selam kızlar bende en sonunda doğurdum biraz geç oldu 8 eylülde doğacak kızım 20 eylülde doğdu..yanlız kızımın suratı ufak ufak sivilcelerle doldu.. doktor hormonlardan dedi.. biz merak ediyoruz bakalım ne zaman geçecek...

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin bahtı güzel olsun inşallah :))

canım allah analı babalı büyütsün. eylül bebeklerinde vakitli gelen pek yok zaten.ya erken geldiler ya geç kaydirigubbakcemile3

canim bizimkide KOKARCAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim oglum emzik emmesine ragmen elini emmeye basladi yaaaa
cok korkuyoirum parmak emmesinden

cok tatli oluyorlr ya benimki ilk donemlerde emmiyordu birakdiiiiiiCADIARZU

masallah nazardegmesin prensese bende 2kat ortuyorum ama oda sicakligina gore kizlar dergisiyorsositososito

canım allah analı babalı büyütsün. eylül bebeklerinde vakitli gelen pek yok zaten.ya erken geldiler ya geç kaydirigubbakcemile3

EWETTTTTTTTTTTTTTvereliniortakvereliniortakcok haklisinnnnnnnn:asigim::asigim:

canım benim kızımında burnu tıkalı aslında burnu değilde genzi tıkalı ne yapıcam bilmiyorum cuma günü dr gidicem özellikle sorucam sanada sölerim :)))

yaaa saolun birileri bana cvp verdi şükür...zeynepçim tıkanıklığı damla yla açıom ama sesi çatal çıkıyo üşüttümmü çocuğu diye evham yapıom ama öle üşütcek bi ortam olmadı belki emerken genizinemi kaçırıyo benim kide acaba ya meryem????

Allah anneli babalı büyütsün...o sivilcecikler 1 aydır benim bebekte de var geçmiyor bir türlü aynı şeyi söylediler hormon vs...iyi de benim bebeğim anne sütü de almıyor bu çocuk kendi kendine mi üretiyor hormonu ?( dr dediki anne sütünden geçer hormon)

merhaba kızlar. dünden beri rating baya düşmüş yazan olmamış pek.
ya ali efe artık tek meme ile doyuyor. 7-8 bilemedin 10 dakika emiyor cork cork doyuyor.2 saat sonra ancak acıkıyor. iştahı mı az yoksa sizin de öylemi kızlar ya?

günaydınlaaaarrrrrr
iyi pazarlar herkese
canım halil ibrahimde epeydir tek göğsümü 2,5 saatte bir 5-7 dk arası emiyo ve doyuyor sütünün besleyiciliği artmış olabilir geçenlerde bende tereddüt ettim s.ocağına kilosu için gittim yetmiyor sandım sütüm ama 8 günde 200 gr almıştı bebeğim sende tarttırıp anlıyabilirisn hem için rahat eder

çağla şikelin oğlu olmuşşşş 2.770 gr hehe o kadındanda daha ağır bi bebe beklenmesdi zati
Allah analı babalı büyütsün yavrucaklarını inş.

çağla şikelin oğlu olmuşşşş 2.770 gr hehe o kadındanda daha ağır bi bebe beklenmesdi zati
Allah analı babalı büyütsün yavrucaklarını inş.

amin :)) nasılsın tülaycım burun veya geniz tıkanıklığı bizde de var. fakat yusuf un gözyaşı kanallarından biri tıkalı bu homurtunun ondan kaynaklandığını söyledi masaj yaparak açmaya çalışıyoruz şükür günden güne iyileşiyor. ama sanki bana ondan kaynaklı değiilmiş gibi geldi çünkü gözü geçmek üzere ama homurtu her sabah oluyor.

Çağlaya bak sen en azından beni geçmiş:)) Defne 2560gramdı. Herhalde zamanında doğan bebeklerimiz arasında en zayıfı benim kızımdı...

Çağlaya bak sen en azından beni geçmiş:)) Defne 2560gramdı. Herhalde zamanında doğan bebeklerimiz arasında en zayıfı benim kızımdı...

Merhaba canım. bende 37. haftamda dogum yaptım 2750 gr dogdu bebegim.şimdi 53. günümüzde 5 kilo olmuş cok şükür. defne su nasıl annesi. sürekli takip ediyorum.uslu bir bebek. benim kızımda cok uslu arada bir huysuzlaşıyo ama olsun.

kıslar benim kanama bitmişti yine başladı ya eşimde doktorun verdigi ilacın yan eti,leri saptanmadıgı içi n içmemi istemiyo bebegi emziriyom die napcam şaşırdım sinirlerim bozulmaya başladı artık

homurtu derken nasıl homurdanıyor annesı :sinifsinif:
benım kızımda cok homurdanıyor uykusunda bıle hatta bazen at kişnemesine bıle benzıyor acaba neden yapıyor bunu bıde alıskanlık halıne getırmesınde :gitme:

Canım ben 38+3 iken doğum yapmıştım. 56. günümüzde kıyafetsiz 4,5 kilo idi Defne. Evet çok şükür gerçekten uslu bir kızım var..İlk 1 ay biraz zordu ama şimdi gayet ii gidyor herşey... Arada benimkininde huysuzlaştığı elbette oluyor ama bebek bu tabiki olacak. Maşallah senin kızına da çok güze kilo alımı sadece anne sütümü veriyosun?

kıslar benim kanama bitmişti yine başladı ya eşimde doktorun verdigi ilacın yan eti,leri saptanmadıgı içi n içmemi istemiyo bebegi emziriyom die napcam şaşırdım sinirlerim bozulmaya başladı artık

Canım sıkma canını normaldir belki benimde 10 gün kadar hiç gelmeyip sonra yeniden başlamıştı bence bir doktorunu ara konuş ve süte geçme konusundaki endişlerinizi de anlat.

teşekkürler canım. ama günde iki kez biri öglen biride gece uyumadan önce 60ml mama veriyorum. yani günde 120ml . aslında sütüm cok iyi ama yinede hastaneden cıktıgımızdan beri veriyorum. hastanede ilk günler mama yedi bebegim birde iki gün küvezde kalmıştı mamaya alıştı gibi geldi bende devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…