- 27 Ocak 2009
- 8.183
- 0
- 44
cnm bizimkide bazen yeşil bazen sarı yapıyor dr umuz senin yediklerinden korkma demişti..ben de rahatım. ben asıl dün paşam uyudu uyandı nasıl tıkanmışş Allah ım nasıl korktum gripmi oldu die ama o kadar kısa sürede olamaz sonra deniz suyumuz vardı biraz burundan verdim 1 saat sonra normale dönmeye başladı...ama nasıl korktum burun tıkalı olunca seside kısıktı yavrumun ayyy yaaa çok üzüldüm hasta ettim die inş. bu kışı sağ salim atlatırız yaaa...kıyamıyorum ona hiç...sizde evde bulundurun bu damladan valla ii oluyoayy slm tülay bugün benim oğlan kakasını çok yeşil yaptı çok korktum yaa. üşüttüm yada yediklerim yaptı... izlerim canım .. paşan nasıll..
benim oglum emzik emmesine ragmen elini emmeye basladi yaaaa
cok korkuyoirum parmak emmesinden
canım benim oğlumda sadece anne sütü alıyor ve son 1 haftadır kakamız çok kokuyo hatta kucağa alınca kokuyo buram buram kokarcam diom ben hehe...normal sanırım..dr umuza bu ay gidişte sorucam bende....canım benim oğlanda eli yumruk şekliydenken emiyo hiç telaş etme bu dönemde normal ve çoğumuzun bebişi bunu yapıyor sanırım 3.ay dan sonra halaa devam ederse tehlikeli yani bebiş onu tik haline getirmiş oluyo şu an bilinçsiz yapıolarmış:ecrin_bebek: